Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Michal2212 Magdalena Magdalena (4866 niezalogowanych)
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
I vice versa iks.Co prawda wkład mój był prawie zerowy ale wnioski i refleksje zawsze się jakieś tam wyciąga,nie koniecznie zbieżne z intencją twórcy tematu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(iks)
Wiking
No chyba wiemy,że nie chodzi o ilość postów,ale o jakość.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
iks dzięki za ciepłe słowa...
Ja wiem, że taki forumowy ekshibicjonizm (mój) jest śmieszny, głupi. Pewnie niejeden pomyślał "co za wariatka" Niestety nie jest łatwo żyć słysząc od rana do wieczora w swoim kierunku: k..., ch...
Ostatni obrazek wklejony tu przez Kowalskiego świetnie tu pasuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów

(martcool)
Nowicjusz
Hej gama28 strasznie mi przykro z powodu twojej sytuacji.....
kobiety zawsze maja wybor, czasem tylko o tym nie wiedza, albo za malo w siebie wierza, niestety.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Dareknorge)
Wiking
martcool napisał:
Hej gama28 strasznie mi przykro z powodu twojej sytuacji.....
kobiety zawsze maja wybor, czasem tylko o tym nie wiedza, albo za malo w siebie wierza, niestety.

Martcool ja bym nie ocenial sytuacji bez znajomosci opini drugiej strony. Z radami bym polecal tez sie wstrzymac bo nie wiem czy bys byla w stanie potem pomuc takiej osobi. Radzic kazdy jest chetny, ale nie kazda rada jest dobra.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów

(martcool)
Nowicjusz
Alez ja absolutnie nie oceniam, napisalam tylko, ze mi przykro, gdzie tu ocena?A i rady tez zadnej nie udzielilam, wiec nie bardzo kumam o co ci chodzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
krzysztof paradoks
(paradoks)
Nowicjusz
O i tu fajny temaci do malej paplaninki ,fiu fiu . Wiec kobietki moje haslo na dzis dla Was- LIGA RZADZI LIGA RADZI LIGA NIGDY WAS NIE ZDRADZI!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Jeśli pozwolisz gama.Nie sądzę żebyś była wariatką,jak to raczyłaś zażartować.Myślę że jesteś bardzo sfrustowaną matką i żoną. I prawdę mówiąc masz już tego serdecznie dość. Jakie tego są przyczyny to tylko ty i twój ślubny wie i nic nam do tego.Stąd pewnie też była uwaga Grzesia. Co byśmy nie mówili,małżeństwo to odwieczna walka o dominację jednego nad drugim. Pytanie ,kiedy to zrozumiemy i czy się odważymy coś z tym zrobić? Nadzieja umiera zawsze ostatnia,ale to długa droga

ps. Dareknorge,co tak osobiście podchodzisz do tematu,jeśli to nie tajemnica
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
Tak czytam wasze psty i podsünela mi sie jedna mysl.....co daje malzenstwo???....oprocz dzieci, wspolnych lat, klotni, itd.itp...po co czlowiek sie zeni...zeby co udowodnic...milosc?....przeciez z biegiem lat, ulatuje gdzies milosc zostaje tzw.przywiazanie....jestesmy ssakami stadnymi, wedlug naukowcow i teorii tego swiata , zakladamy stado...by zachowac geny( mamy dzieci, wnuki, prawnuki).....jestesmy istotami czujacymi, i raniacymi sie na wzajem....
Strarame sie o byt, o lepsze jutro....i szukamy kogos z kim mozemy to dzielic...dla udowodnienia sobie czegos..zwane miloscia zawieramy zwiazek malzenski....potem u niektorych zaczynaja sie problemy...itd...dlaczego czlowiek , kobiet , mezczyzna nie moze zyc sama?...czyzby czlowiek szukal sam "przygod" w zyciu, pod postacia zycia z innym czlowiekiem??...
Malo jest singli, a jesli sa to przeciwnicy tych ze singli ktorzy sadza ze malzenstwo i zycie w partnerstwie jest czyms zbytecznym uwazane jest przez tych przeciwnikow jako oburzajce i nienormalne....
czy my mamy zakodowane malzenstwo???....ja postrzegacie "malzenstwo"...nie tylko swoje ale ogolem?czy jest potrzebne do zycia...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
tommy plee
(tommyplee)
Początkujący
witam,
ja jestem z tą samą kobietą już 16 lat........bez ślubu
trochę nie mieliśmy szczęścia, trochę czasu i trochą brak chęci na to przedsięwzięcie.
Dobrze nam z tym mamy dwoje dzieci, psa, kota.
Generalnie jest git, tylko w Polsce jest zawsze troszeczkę problemów ze statusem majątkowym. W Norge to jest uregulowane prawnie w Polcse niestety nie. (chociaż widać zmiany)
To jedyny mankament, który zauważam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok