Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Michal2212 Magdalena Magdalena (4857 niezalogowanych)
1 Post

(Dareknorge)
Wiking
Ostatnio czytalem ze psychopaci to ludzie bardzo mili i zyczliwi. Wiec nie wiem czy po spojzeniu mozna poznac czlowieka. Ja bym mial obawy pewne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Tak, tak poczytaj sobie szczególnie skąd ten brak magnezu się głównie bierze. Co to za napoje drenują ten magnez z organizmu. Nie dość, że jeszcze takie drogie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Masz rację Dareknorge,zwłaszcza tu w Norwegi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Panowie, magnezu mam na pewno za mało, napojów nie pijam i bezpodstawnie się nikogo nie czepiam
Nie chciałam też rozmawiać o moim własnym małżeństwie, a o małżeństwach, problemach i równouprawnieniu ogólnie, bo to ciekawy temat, zwłaszcza że jesteśmy Polakami w Norwegii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Dareknorge)
Wiking
jasta102 napisał:
Tak, tak poczytaj sobie szczególnie skąd ten brak magnezu się głównie bierze. Co to za napoje drenują ten magnez z organizmu. Nie dość, że jeszcze takie drogie

No to widocznie sie roznimy bo ja jak i nikt w moim domu nie pije alkoholu i nie ze wzgledu na cene tylko nie mamy glowy do tego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(iks)
Wiking
Oj.Przepraszam.Bo ja nie wziołem pod uwage tego ,że ty jesteś w nadziei.Nic o tym mi nie wpadło.
A to inna kwestia.Więc jest tak jak piszesz.Więc jest to ten problem.więc to minie.
Gama to jest oczywiste.Ale,że żeby ktoś o tym pisał na forum,Nie Ty to na prawdę jesteś,
Nie no w sumie ok.Ja to rozumię.Masz kolejnego plusa.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(iks)
Wiking
Dodam,,że to był ciekawy temat.był poczatek,było rozwinięcie.Nie było wulgaryzmów.Jest wyjaśnienie czyli zakończenie.
Były obrazki,i życie toczy siędalej.
miło było wpaść.
Pozdrowienia specjalne dla kowalskiego i retiera.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(iks)
Wiking
AAA i cenne stwierdzenia grzesia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok