Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Michal2212 Magdalena Magdalena (4851 niezalogowanych)
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Dareknorge napisał:
Czytam te ostatnie posty i wiecie najciekawszy post to ten od niejakiej GOOGLE. Ona jest bardzo madra i dobrze pisze.

O jezuuuuu.....nie wytrzymam......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
ania_s napisał:
retier1 napisał:
ania_s napisał:
no wiesz ale niektorym kobietom po prosty wskazana jest cesarka bo panicznie boja sie porodu albo fizycznie nie sa w stanie zniesc bolow porodowych
popularne czy nie ale kobiety maja prawo wybrac sposob na urodzenie dziecka

Widzisz ania_s , na temat potrzeby i konieczności użycia cesarki wiedziałem co nieco już 30 l temu. Także nie wysilaj się(bez urazy),chciałem tylko uzmysłowić do czego jest zdolna kobieta z powodu wyimagowanej nadwagi lub jakiegoś innego bzdetu a przy tym obrazić się o to że usłyszy prawdę w nie wyszukanej formie. Jak nie wiele brakuje by z takich dupereli zrobić absurd lub wpaść w chorobę. Swego czasu wmawiano wam żebyście nie karmiły piersią żeby zostały "piękne" tylko kto na tym zyskał a kto i ile stracił dziwi mnie tylko poziom świadomości tych kobiet przy tak szerokim dostępie do wiadomości w tym czy jakimkolwiek temacie.

retier oczywiscie wiekszosc kobiet chca byc zgrabne i ladne dla swych mezczyzn i dla nich samych, ale i sa kobiety ktore po prostu 'musza miec' cesarke i nie moga karmic piesia, wybacz ale tych spraw nie zrozumiesz

Mało jeszcze wiesz ania_s jak wiele potrafi człowiek zrozumieć i znieść jeśli chce lub jest zmuszony , ale na to trzeba trochę życia stracić więc bądź cierpliwa a na pewno nie ominie cię ta chwila
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Dareknorge)
Wiking
wilk stepowy napisał:
Dareknorge napisał:
Czytam te ostatnie posty i wiecie najciekawszy post to ten od niejakiej GOOGLE. Ona jest bardzo madra i dobrze pisze.

O jezuuuuu.....nie wytrzymam......

Pierwsze zaraz Gama28 powie ci cos na temat wzywania pana naszego nadaremne

po drugi wszystko zgodnie z tematem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
retier1 napisał:
ania_s napisał:
retier1 napisał:
ania_s napisał:
no wiesz ale niektorym kobietom po prosty wskazana jest cesarka bo panicznie boja sie porodu albo fizycznie nie sa w stanie zniesc bolow porodowych

Widzisz ania_s , na temat potrzeby i konieczności użycia cesarki wiedziałem co nieco już 30 l temu. Także nie wysilaj się(bez urazy),chciałem tylko uzmysłowić do czego jest zdolna kobieta z powodu wyimagowanej nadwagi lub jakiegoś innego bzdetu a przy tym obrazić się o to że usłyszy prawdę w nie wyszukanej formie. Jak nie wiele brakuje by z takich dupereli zrobić absurd lub wpaść w chorobę. Swego czasu wmawiano wam żebyście nie karmiły piersią żeby zostały "piękne" tylko kto na tym zyskał a kto i ile stracił dziwi mnie tylko poziom świadomości tych kobiet przy tak szerokim dostępie do wiadomości w tym czy jakimkolwiek temacie.

retier oczywiscie wiekszosc kobiet chca byc zgrabne i ladne dla swych mezczyzn i dla nich samych, ale i sa kobiety ktore po prostu 'musza miec' cesarke i nie moga karmic piesia, wybacz ale tych spraw nie zrozumiesz

Mało jeszcze wiesz ania_s jak wiele potrafi człowiek zrozumieć i znieść jeśli chce lub jest zmuszony , ale na to trzeba trochę życia stracić więc bądź cierpliwa a na pewno nie ominie cię ta chwila

no taa jasne, czemu nie?
po 1 ja nie trace zycia tylko go uzywam
po 2 nie mozesz sie w sytuacji kobiet postawic
po 3 swoje doswiadczenie posiadam i nie nie zawsze starszy znaczy madrzejszy, czasami znaczy zarozumialszy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
Michał Polak
(korepetytor)
Początkujący
A o co chodzi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
ania_s napisał:

Moja mama urodzila mnie na kartoflisku. Nawet trudno by powiedziec, ze mnie urodzila, bo wypadlem po prostu. Zajeta byla w tym czasie innymi sprawami... To byly czasy...
Pozniej oczywiscie o mnie dbala jak mogla...
Ostatecznie wyladowalem na forum...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
ania_s napisał:
retier1 napisał:
ania_s napisał:
retier1 napisał:
ania_s napisał:

no taa jasne, czemu nie?
po 1 ja nie trace zycia tylko go uzywam
po 2 nie mozesz sie w sytuacji kobiet postawic
po 3 swoje doswiadczenie posiadam i nie nie zawsze starszy znaczy madrzejszy, czasami znaczy zarozumialszy

Jednym słowem droga prowadzi do nikąd, i niby gdzie powiedziałem że jestem mądrzejszy? Tak,wytykanie pewnych rzeczy czy zachowań może być zarozumialstwem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Wracając do tematu partnerstwa i podziału obowiązków, to mój mąż trzeci dzień z rzędu ugotował obiad, trzeci raz z rzędu PYYYYYSZNY, tym razem krupnik, mniamm.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Nie z nudów czasem gama
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty