Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Michal2212 Magdalena Magdalena (4854 niezalogowanych)
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Ja też już znikam, dobranoc wszystkim!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Dareknorge)
Wiking
Ja twierdzę, że się liczy, tak samo jak moje!!! Czy zamężna kobieta ma się totalnie podporządkować??? Ktoś kiedyś powiedział, że Ewa powstała z żebra Adama, aby być jego partnerką, a nie z jego stopy, aby być jego podnóżkiem!!! Pomyśl nad tym, a życie będzie piękniejsze!!! Partnerstwo wymaga szacunku, a co za tym idzie wysłuchania zdań obu stron, rozmowy i podjęcia najlepszej decyzji!!! Panowie zrozumcie: "baby" nie są głupie!!![/quote]

Tak ty moze powiesz jedno ona 1000. Wiec po co tu gadac skoro to ma byc monolog.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Wybrałem się na początek tego tematu, bo troszkę się pogubiłem.
Chyba jednak Gama nie uleczymy Twojego związku.
Temat który zaczęłaś jest indywidualną sprawą każdej pary, to jak żyć zamierzają, kto i jakie obowiązki będzie wykonywał we wspólnej przyszłości.
Niestety nie jest to kwestia równouprawnienia a tylko i wyłącznie wspólnego, partnerskiego dialogu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(iks)
Wiking
Tu muszę sie poprawić ,pomyliłem ludzi.
To nie był "Giedroyc"a Prof Aleksander Gieysztor,choć też ur na wschodzie od polski.
I jego dzieło "Mitologia słowian z 1982r.(Wiki)
Tam pisze o patriarchacie i matriarchacie.
Jakie "rządy" były lepsze wielkiej matki czy męskie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
Dareknorge napisał:
agnieszkaj81 napisał:
Schabowe

Schabowy zero finezji w tym daniu. Tak troszke na lenia.

Na lenia bylaby pizza z zamrazalnika.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(iks)
Wiking
Ot i to jest wielka prawda.
Niestety.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Grzes203 napisał:
Wybrałem się na początek tego tematu, bo troszkę się pogubiłem.
Chyba jednak Gama nie uleczymy Twojego związku.
Temat który zaczęłaś jest indywidualną sprawą każdej pary, to jak żyć zamierzają, kto i jakie obowiązki będzie wykonywał we wspólnej przyszłości.
Niestety nie jest to kwestia równouprawnienia a tylko i wyłącznie wspólnego, partnerskiego dialogu.

Pech chciał, że trafiło na dwóch silnych ludzi, którzy "zjedli wszystkie rozumy" dodatkowo są uparci i żadne nie chce popuścić Do tego są bardzo temperamentni Wybuchowa mieszanka...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(JoT.Te)
Wiking
Taki widok w moim domu to TYLKO w soboty
Albo jak inne kolezanki mowia AZ w soboty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów

(martcool)
Nowicjusz
A ja lubie,jak facet kreci sie po kuchni tylko w bokserkach przygotowujac cos pysznego na sniadanko, niestety nigdy nie wiem co to, bo zawsze wtedy sie budze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Ten filmik już kiedyś na forum był, ale wkleję go jeszcze raz, bo jest fajny i śmieszny. Cała prawda o kobiecie i mężczyźnie z przymrużeniem oka:
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok