DratilHelvete napisał: Nierozgarniety gownojadzie sam straszyles kilka osób ,w tym mnie ze potniesz nożem itp
zdrowo jesteś pojebany a denaturat ci zryl banke
pisz gdzie i o której w tym Skien 
PLUJ ŚCIERWU W OCZY , A ON I TAK MÓWI IŻ DESZCZ PADA ...!
---
Dostałeś z mariankiem , najbardziej dokładny adres z Możliwych ...
---
Jednak nadal głupa walicie i udajecie DEBILI ...
---
Jeżeli Jutro , nie stawicie się tam , Gdzie Napisałem , to jesteście sami GÓWNOJADY i tyle .
---
Ja nigdzie pierwszy nie pisałem o ustawkach i nie straszyłem nikogo nimi ...!
---
To tylko takie ścierwo jak ty i śmieć maryjanek , każdego ,wzywacie na Parkiet ...! .
---
By następnie odwracać kota ogonem , jak już macie "nóż na gardle" padalce ...
---
Maryjanek ze strachu , to nawet z Celnikiem się zadaje , a Mnie Pomawia o kontakty z Policją , tylko dlatego , by menda miała możliwość znowu przygrać głupa i debila .!!! .
---
Mnie Osobiście , to wisi , czy jutro lub we Wtorek , przyjedziecie tam , gdzie napisałem ...!!! .
---
Ot i tyle ...
---
Czekam z utęsknieniem ...

PLUJ ŚCIERWU W OCZY , A ON I TAK MÓWI IŻ DESZCZ PADA ...!
---
Dostałeś z mariankiem , najbardziej dokładny adres z Możliwych ...
---
Jednak nadal głupa walicie i udajecie DEBILI ...
---
Jeżeli Jutro , nie stawicie się tam , Gdzie Napisałem , to jesteście sami GÓWNOJADY i tyle .
---
Ja nigdzie pierwszy nie pisałem o ustawkach i nie straszyłem nikogo nimi ...!
---
To tylko takie ścierwo jak ty i śmieć maryjanek , każdego ,wzywacie na Parkiet ...! .
---
By następnie odwracać kota ogonem , jak już macie "nóż na gardle" padalce ...
---
Maryjanek ze strachu , to nawet z Celnikiem się zadaje , a Mnie Pomawia o kontakty z Policją , tylko dlatego , by menda miała możliwość znowu przygrać głupa i debila .!!! .
---
Mnie Osobiście , to wisi , czy jutro lub we Wtorek , przyjedziecie tam , gdzie napisałem ...!!! .
---
Ot i tyle ...
---
Czekam z utęsknieniem ...