Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
czesio.:* napisał:
nie mów dziadek że przypakowałeś trochę masy i będziesz ich lał....?

no przypakował, fota z jego fejsa...
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Joseph napisał:

no przypakował, fota z jego fejsa...

ale i z dobrym zawodnikiem powalczy
Zgłoś wpis
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Tak się zapytam, chociaż generalnie mam to w dupie: czy wy jesteście normalni?
Sama sobie też odpowiem: nie wydaje mi się !
Idźcie się przespać, jeszcze zdążycie wytrzeźwieć do rana.
Zgłoś wpis
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Masz rację! Co to do diabła ma być?!
Niech się wreszcie redakcja MN obudzi I ZAREAGUJE JAK NALEŻY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
JA Osobiście , jestem nad wyraz , Spokojnym Osobnikiem .
---
Jednocześnie popieram , współczesne i Humanitarne Metody , WOJENNEJ Walki z głupotą ... ! .
---
Poprzez konkurencje takie jak :
- rzucanie kamieniem , o wadze ... 15 - kilo na odległość ...!
- łowienie w rzece , zwykłym haczykiem / nie kotwiczką / kamieni ... Kto szybciej , więcej i większych kamieni złowi , ten wygrywa ...!
---
Najważniejsza Konkurencja ... !
Przeciwnicy , wybierają najmniej rozłożystą Sosnę , Świerka , Jodłę , INNE Iglaste drzewo , w zależności co akurat znajdą w pobliżu , i na komendę Osoby Trzeciej , wspinają się Jednocześnie na wierzchołek i z powrotem w dół ...
---
Kto wygra konkurencję , ten wypija Duszkiem pół litra wódki 60% i po pól godzinie , ma usiąść za kierownicą Własnego auta i ruszyć na wprost , całą Mocą silnika ... !
---
To jest Godne Wyzwanie , Rozgarniętego Idioty ...
---
A Nóż w rękach , lubo inna siekiera , tasak tudzież bejsbolówka to przeżytek rodem z blokowiska blokersów ...
---
Tym samym zwykłego SZAMBA ... jak Prawi LindaMalinda ...
---
Nieprawdaż !?
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
lena1 napisał:
Masz rację! Co to do diabła ma być?!
Niech się wreszcie redakcja MN obudzi I ZAREAGUJE JAK NALEŻY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Możesz Mi wytłumaczyć Bogobojna Kobito ...!!!
---
DLACZEGO WPIERNICZASZ SIĘ Z TAKIMI DEBILNYMI TEKSTAMI W MÓJ ... STREJKOWY ... TYMMAT ... !?
---
Czyżbym prosił ciebie Lenko o pomoc na > PW < ... !? .
---
PSUJESZ Mi zabawę ,swoimi GŁUPIMI tekstami ...
---
I Tyle ...
---
SIO do Kościoła , na bogobojną Mszę , odprawianą przez zdeklarowanych Perwersów ...!!! .
Zgłoś wpis
221 Postów
P. yy
(DratilHelvete)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
---
Jednocześnie popieram , współczesne i Humanitarne Metody , WOJENNEJ Walki z głupotą ... ! .
---
- łowienie w rzece , zwykłym haczykiem / nie kotwiczką / kamieni ... Kto szybciej , więcej i większych kamieni złowi , ten wygrywa ...!
---
Przeciwnicy , wybierają najmniej rozłożystą Sosnę , Świerka , Jodłę , INNE Iglaste drzewo , w zależności co akurat znajdą w pobliżu , i na komendę Osoby Trzeciej , wspinają się Jednocześnie na wierzchołek i z powrotem w dół ...
---
Kto wygra konkurencję , ten wypija Duszkiem pół litra wódki 60% i po pól godzinie , ma usiąść za kierownicą Własnego auta i ruszyć na wprost , całą Mocą silnika ... !
---
---
A Nóż w rękach , lubo inna siekiera , tasak tudzież bejsbolówka to przeżytek rodem z blokowiska blokersów ...
---
---
Nieprawdaż !?
Nierozgarniety gownojadzie sam straszyles kilka osób ,w tym mnie ze potniesz nożem itp zdrowo jesteś pojebany a denaturat ci zryl banke pisz gdzie i o której w tym Skien
Zgłoś wpis
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
DratilHelvete napisał:
gabriel napisał:
---
---
---
---
---
---
---
---
Nieprawdaż !?
Nierozgarniety gownojadzie sam straszyles kilka osób ,w tym mnie ze potniesz nożem itp zdrowo jesteś pojebany a denaturat ci zryl banke pisz gdzie i o której w tym Skien

oooo szykuje sie ustawka
nie zapomnijcie nagrac i na youtuba wlepic,przynajmniej jakis pozytek bedzie
Zgłoś wpis
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
kryss napisał:

oooo szykuje sie ustawka

Tiaa Ustawka - osrajmajtkow forumowych
Ich prawdziwa i jedyna ustawka, to konkurencja kto wiecej szamba wyleje z geby na forum
Ciesza pozniej geby nad klawiatura "yes ! ale mu dowalilem !"
Zgłoś wpis
221 Postów
P. yy
(DratilHelvete)
Stały Bywalec
Lindemans napisał:
kryss napisał:

oooo szykuje sie ustawka

Tiaa Ustawka - osrajmajtkow forumowych
Ich prawdziwa i jedyna ustawka, to konkurencja kto wiecej szamba wyleje z geby na forum
Ciesza pozniej geby nad klawiatura "yes ! ale mu dowalilem !"
mniemam że piszesz o sobie ? Bo póki co to gabriel sie najbardziej sra na tym forum
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok