Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8929 Postów
Maniak
SZUKAM...dużego ... POKOJU ...!!!
---

W okolicach Horten i nie tylko ....
---
Pokój może być zdewastowany ...!
WYREMONTUJĘ
---
Może być też suteryna do totalnego remontu ...!!!
BIORĘ WSZYSTKO , CO SIĘ da]wyremontować i następnie zamieszkać w tym lokalu ...!!! .
---
TEREN ewentualnego Wynajmu , to okolice do 50km od Sandesfiord ... Horten ...lub Drammen ...
---
Jak Ktokolwiek , Posiada Jakieś , Sprawdzone Informacje , to proszę pisać Śmiało ...
---
Mogę wejść też w Układ , Wspólnego Totalnego remontu ...danej RUDERY ...

Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
---

---
WYREMONTUJĘ
---
BIORĘ WSZYSTKO , CO SIĘ da]wyremontować i następnie zamieszkać w tym lokalu ...!!! .
---
TEREN ewentualnego Wynajmu , to okolice do 50km od Sandesfiord ... Horten ...lub Drammen ...
---
Jak Ktokolwiek , Posiada Jakieś , Sprawdzone Informacje , to proszę pisać Śmiało ...
---

Zgłoś wpis
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
gabriel napisał:
---

---
WYREMONTUJĘ
---
---
---
---

Kacapie, każdy kto przeczytał tylko kilka twoich wypocin na MN będzie trzymał się z daleka od takiego typa i na żadną propozycję od normalnych ludzi nie masz co liczyć. Paniał?

Finn nie gryzie..
Zgłoś wpis
221 Postów
P. yy
(DratilHelvete)
Stały Bywalec
Joseph napisał:
gabriel napisał:
---

---
WYREMONTUJĘ
---
---
---
---

Kacapie, każdy kto przeczytał tylko kilka twoich wypocin na MN będzie trzymał się z daleka od takiego typa i na żadną propozycję od normalnych ludzi nie masz co liczyć. Paniał?

Finn nie gryzie..

Dokladnie! ten przepity hipokryta sam sobie zaprzecza,gnoi ludzi ze nie maja pracymieszkania itp a sam skamle jak zbity pies o jedno i drugie na forum
Zgłoś wpis
281 Postów

(grzes333)
Stały Bywalec
DratilHelvete napisal:
Kod:

Dokladnie! ten przepity hipokryta sam sobie zaprzecza,gnoi ludzi ze nie maja pracymieszkania itp a sam skamle jak zbity pies o jedno i drugie na forum 

co sie stalo ,braklo kobiet na forum zeby im dopierdolic czy tez elokwencji brak ,ze takie scierwo znowy szuka zaczepki ,co nie napisze to jedna wielka plama
damski bokser ,dzieci tez katujesz?
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
grzes333 napisał:co sie stalo ,braklo kobiet na forum zeby im dopierdolic czy tez elokwencji brak ,ze takie scierwo znowy szuka zaczepki ,co nie napisze to jedna wielka plama
damski bokser ,dzieci tez katujesz?

Pewnie i jedno i drugie ...
---
Ścierwo jest zawiedzione , że nie odpowiedziałem na jego pyskówkę ...
---
Problem jednak jest w tym , że Ja z Padliną , nie Mam chęci dyskutować ...
A oto jego Liścik ...:

---
Wiadomość od : DratilHelvete
23 Wrzesień 2013, 11:59
mam nadzieje smieciu ze uda ci sie przeprowadzic do horten.
wtedy osobiscie przyjade i upierdole ci ten zawszony leb
zobaczymy jak wtedy bedziesz szczekac psie !

---
Osobiście tak się tą wiadomością sfrustrowałem iż pojechałem na wycieczkę dookoła Horten by znaleźć odpowiednią kwaterę z POLEM do BITWY ...
Wszak jak pisał Imperator ... To ścierwo potrafi wyręczyć się innymi typami jego pokroju ...
---
O Ile Imperator pisał prawdę , a nie jedynie ściemniał ...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
KTOŚ
Napisał do Mnie Tekst :

---
Wiadomość od : Krystian273
27 Wrzesień 2013, 08:50

----
Witam,
Czytam posty i odnoszę wrażenie że możesz mi pomoc na jedno pytanie.
Mianowicie pracuje w pewnej firmie Norweskiej od kwietnia tego roku tj,2013 .04.a od 20.09.
firma wysłała mnie no (kilka-kilkanaście osób brak tymczasowej pracy ,zapewne coś zaraz ruszy jakiś projekt,
ale nie o tym mowa )na premitering ,mam wyrozumiałego szefa dał mi okres max 12 miesięcy w piśmie jest ze jestem 100% permitowany ,pytałem co dalej powiedział mi ze macie siedzieć na wiadomość firma załatwia wam papiery z mojej strony będę musiał się zarejestrować do nav ,i wysyłać jakieś karty meldunkowe ,pytałem o jakieś świadczenia czy dostane ,odpowiedz brzmiała ze tak oni załatwia wszystko mogę liczyć na 60% (chyba brutto),ja mam tylko czekać na dalszy rozwój sytuacji .
Pytanie jak Ty to widzisz ?
Jakaś może porada ,pytam bo pierwszy raz spotykam się z takim czymś ,
a tak na marginesie to tez nowe jak dla mnie państwo ,
wiec wiem na temat pracy w Niemczech bo tam spędziłem parę lat ,
Aha dodam ,ze wczoraj tj 26 dostałem od firmy jakaś kasę liczyłem na tydzień tylko 34 bo tak miałem jeszcze wypracowane a tutaj dostałem znacznie większa sumę wydaje mi się ,ze to peripenge zostało wypłacone i to bez podatku na czysto ,dowiem się jak dostane Loon pasek
Ja Ty to widzisz moja sytuacje.
Pozdrawiam a za kłopot przepraszam .
----

JA tego Nie Widzę ... !!!
Kula Kryształowa ... na Weekendzie ... i jeszcze skubana nie wróciła , Może będzie trzeźwa !
A może i nie ...
Kto to zgadnie , co w Kuli siedzi na dnie ... !
---
Jeżeli jednak , jest to twoja pierwsza praca w Norwegi ...
I nie masz ŻADNEGO Legalnego zarobku w 2012-r . To w TYM 2013 r Żadnego Zasiłku >Permittering< -u... NIE DOSTANIESZ / Znaczy forsy /

---
A dlaczego tak jest , to Mnie się Nie chce ... Już ...SETNY ... RAZ PISAĆ ...!!!
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
---

---
WYREMONTUJĘ
---
---
---
---

Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
30. rocznica Nobla dla Wałęsy.
5 paź­dzier­ni­ka 1983 r.
Ko­mi­tet No­blow­ski przy­znał Le­cho­wi Wa­łę­sie Po­ko­jo­wą Na­gro­dę Nobla ...
w uzna­niu jego dzia­łań na rzecz wol­no­ści i de­mo­kra­cji w Pol­sce.

W uza­sad­nie­niu de­cy­zji o uho­no­ro­wa­niu Wa­łę­sy
Ko­mi­tet No­blow­ski na­pi­sał,
że jego "sta­ra­nia o za­pew­nie­nie ro­bot­ni­kom prawa do za­kła­da­nia wła­snych or­ga­ni­za­cji są waż­nym wkła­dem do kam­pa­nii na rzecz uni­wer­sal­nych praw ludz­kich". Pod­kre­ślo­no, że przy­wód­ca So­li­dar­no­ści kie­ru­je się za­sa­dą,
aby roz­wią­zy­wać pro­ble­my, bez sto­so­wa­nia prze­mo­cy.
"Ko­mi­tet uzna­je Wa­łę­sę za wy­ra­zi­cie­la tę­sk­no­ty za wol­no­ścią i po­ko­jem (...).
W cza­sach, w któ­rych od­prę­że­nie i po­ko­jo­we roz­wią­zy­wa­nie kon­flik­tów są bar­dziej po­trzeb­ne,
niż kie­dy­kol­wiek wcze­śniej,
wy­si­łek Wa­łę­sy jest za­rów­no na­tchnie­niem, jak i przy­kła­dem" –
tłu­ma­czy­li człon­ko­wie Ko­mi­te­tu No­blow­skie­go.

Wy­róż­nie­nie pod­czas gali w Oslo ode­bra­ła 10 grud­niażona przy­wód­cy So­li­dar­no­ści Da­nu­ta wraz z synem Bog­da­nem.

- Nie da się zmie­rzyć zna­cze­nia tego Nobla.
Bez niego nie wy­obra­żam sobie koń­co­we­go zwy­cię­stwa
- mówi Wa­łę­sa w roz­mo­wie z PAP.

Zapodano za Onet.pl
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
czesio.:* napisał:o...to schody już dziadek zrobił co na kompie siedzisz???
...USZANUJ KMIOCIE ... POWAGĘ CHWILI ...!!! .
---
Za grosz SZACUNKU , dla WŁASNEJ Historii ... !
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok