Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8929 Postów
Maniak
patim napisał:
Zaczynam powoli szukać Innego Forum ...no to sie przenosimy
Zgłoś wpis
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
a gdzie was zechcą-wyrzutki

ok rozwinę ....

chcąc przejrzeć nie raz forum i znaleźć informację lub czytając wypowiedzi innych czyt.(ciekawych)
kończy się tak samo tona debilnych wypowiedzi dziadka GABRYSIA jeśli o mnie chodzi nie dziwię się reakcji administracji ..

owszem rozumie coś ktoś palnie ale qr... ile można czytać kretynizm
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
patim napisał:

---
MOŻE DO ZYGZATOWEGO ŚUŚKOMAJTKA ... ? .
---
Odgrażał się kiedyś , że forum założy , tylko nie mogę znaleźć tego linka do jego strony .
Zgłoś wpis
1635 Postów
Maniak
gabriel napisał:
patim napisał:

---
---
Odgrażał się kiedyś , że forum założy , tylko nie mogę znaleźć tego linka do jego strony .

moze rzeczywiscie trzeba poszukac jakiegos nowego forum.........
Zgłoś wpis
1635 Postów
Maniak
NEXT napisał:

ok rozwinę ....

chcąc przejrzeć nie raz forum i znaleźć informację lub czytając wypowiedzi innych czyt.(ciekawych)
kończy się tak samo tona debilnych wypowiedzi dziadka GABRYSIA jeśli o mnie chodzi nie dziwię się reakcji administracji ..

wiesz wogole o co chodzi ? wiesz jaki temat zostal wykasowany?

bylo to ostrzezenie dla "innych ciekawych" lolkow jak ty, aby nie dac sie nabic w butelke oszustom....

i gdybys przeczytal caly watek wiedzialbys kogo unikac.....a teraz ....za jakis czas pojawi sie podobny watek i pare osob moze stracic pieniadze......moze nawet i ty...
Zgłoś wpis
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
gabriel napisał:
patim napisał:

---
---
zajrzałem tam pare dni temu

...lubisz pisac sam ze sobą?
Zgłoś wpis
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
BiZi napisał:
NEXT napisał:

ok rozwinę ....

bylo to ostrzezenie dla "innych ciekawych" lolkow jak ty, aby nie dac sie nabic w butelke oszustom....

i gdybys przeczytal caly watek wiedzialbys kogo unikac.....a teraz ....za jakis czas pojawi sie podobny watek i pare osob moze stracic pieniadze......moze nawet i ty...
zgadzam sie z BiZi...

...sledziłem detektywów
Zgłoś wpis
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
anders b. napisał:
BiZi napisał:
NEXT napisał:

ok rozwinę ....

zgadzam sie z BiZi...

...sledziłem detektywów

no tak pogubiłam się w jęczeniach gabrysia myślałam ,że znowu się nad nim znęcają i chciałam go dobić a tu kurde spisek był
Zgłoś wpis
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
NEXT napisał:
[quote][b]
[

no tak pogubiłam się w jęczeniach gabrysia myślałam ,że znowu się nad nim znęcają i chciałam go dobić a tu kurde spisek był :laugh: :laugh:[/quote]ktoś musi być od dobijania i od nauczania itd, a Gabriel wybrał to drugie
Zgłoś wpis
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
NEXT ulegasz stereotypom

wlasnie przez te wyrzutki przemawia doswiadczenie ,ktorym probuja sie dzielic ,czasem brutalnie i chamskiej formie

moze wtedy dotrze do aliensow
bo jak cos przychodzi latwo to sie tego nie traktuje powaznie ,co innego jak trzeba zaplacic 500
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok