chcąc przejrzeć nie raz forum i znaleźć informację lub czytając wypowiedzi innych czyt.(ciekawych)
kończy się tak samo tona debilnych wypowiedzi dziadka GABRYSIA jeśli o mnie chodzi nie dziwię się reakcji administracji ..
owszem rozumie coś ktoś palnie ale qr... ile można czytać kretynizm
chcąc przejrzeć nie raz forum i znaleźć informację lub czytając wypowiedzi innych czyt.(ciekawych)
kończy się tak samo tona debilnych wypowiedzi dziadka GABRYSIA jeśli o mnie chodzi nie dziwię się reakcji administracji ..
wiesz wogole o co chodzi ? wiesz jaki temat zostal wykasowany?
bylo to ostrzezenie dla "innych ciekawych" lolkow jak ty, aby nie dac sie nabic w butelke oszustom....
i gdybys przeczytal caly watek wiedzialbys kogo unikac.....a teraz ....za jakis czas pojawi sie podobny watek i pare osob moze stracic pieniadze......moze nawet i ty...
gabriel napisał: patim napisał: Zaczynam powoli szukać Innego Forum ...no to sie przenosimy
--- MOŻE DO ZYGZATOWEGO ŚUŚKOMAJTKA ... ? .
---
Odgrażał się kiedyś , że forum założy , tylko nie mogę znaleźć tego linka do jego strony .zajrzałem tam pare dni temu
BiZi napisał: NEXT napisał: a gdzie was zechcą-wyrzutki
ok rozwinę ....
bylo to ostrzezenie dla "innych ciekawych" lolkow jak ty, aby nie dac sie nabic w butelke oszustom....
i gdybys przeczytal caly watek wiedzialbys kogo unikac.....a teraz ....za jakis czas pojawi sie podobny watek i pare osob moze stracic pieniadze......moze nawet i ty...zgadzam sie z BiZi...
anders b. napisał: BiZi napisał: NEXT napisał: a gdzie was zechcą-wyrzutki
ok rozwinę ....
i gdybys przeczytal caly watek wiedzialbys kogo unikac.....a teraz ....za jakis czas pojawi sie podobny watek i pare osob moze stracic pieniadze......moze nawet i ty...zgadzam sie z BiZi...
...sledziłem detektywów
no tak pogubiłam się w jęczeniach gabrysia myślałam ,że znowu się nad nim znęcają i chciałam go dobić a tu kurde spisek był
no tak pogubiłam się w jęczeniach gabrysia myślałam ,że znowu się nad nim znęcają i chciałam go dobić a tu kurde spisek był :laugh: :laugh:[/quote]ktoś musi być od dobijania i od nauczania itd, a Gabriel wybrał to drugie
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.