Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
gabriel napisał:
... PRZYKRA SPRAWA ...!!! .
---
JESTEM ZMUSZONY DO DOBROWOLNEGO ZAWIESZENIA ...!!!
... MOJEJ FORUMOWEJ ... "DZIAŁALNOŚĆ" ...
. / na pełnym Forum Moja Norwegia /.
---
Niemniej pozostanę do Końca , na tymże ... " Strejkowym Tymmacie" ...
---
Do momentu aż Administracja Sama Mnie nie usunie z Tego Forum ! .
---
Przy Okazji
---
DZIĘKUJĘ USŁUŻNYM I UPIERDLIWYM UŻYTKOWNIKOM , KTÓRZY JAK NAJGORSI TCHÓRZE , DONOSILI ADMINISTRACJI ...NA MOJĄ OSOBĘ ...
---
A to jest podstawa

MOJEJ , NIEZALEŻNEJ OD NIKOGO DECYZJI ...!!! .

---

forum Moja Norwegia
Od: Moja Norwegia <mojanorwegia@mojanorwegia.pl> (więcej) dnia: 10 stycznia 2013 14:21
Witamy,
ze względu na powtarzające się skargi na Pana obraźliwe wpisy na forum

na stronie www.mojanorwegia.pl/ prosimy o zaprzestanie ubliżania,
obrażania, wykpiwania i wyśmiewania innych użytkowników forum. Jeżeli

nie zastosuje się Pan do tej prośby, będziemy zmuszeni usunąć Pańskie

konto na portalu oraz podjąć inne środki mające na celu pozbawienie
Pana
możliwości uczestniczenia w życiu portalu,
Pozdrawiamy
Zespół Moja Norwegia

---
PRZYKRE JEDNAK JAK NAJBARDZIEJ RZECZYWISTE .
---
Tym bardziej przykre iż WŁAŚCICIEL i ZAŁOŻYCIEL TEGO FORUM ... Sam został Kiedyś zbanowany , za Pisanie Nieprzyjemnej Prawdy ... Na Innym Forum ...

Gabriel .

gdybym nie siedziała za biurkiem to ze śmiechu bym się wyłożyła cyt.uczestniczenia w życiu forumowym ,to forum to jest tylko chyba jego życie ,chłopisko innego nie ma i nie zna więc dowalili ci dziadek
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
no no
i nawet 100 minusów nie ma
Zgłoś wpis
147 Postów
baja jaga
(bajaga)
Stały Bywalec
Oj chętnie przeczytała bym posty urażonych .Cóż za delikatni ludzie tu przychodzą....
to dla Ciebie .

W świecie fałszu i obłudy ,
Mocnych gestów, popleczników.
Zdaje ci się tylko.
Że przyjaciół masz bez liku.

W świecie tym dzień po dniu,
Kiedy wróg ci przyjacielem.
Zapominasz , jak zgubną wartość ma,
Złoty cielec.

W takim świecie zdaje mi się,
Że zanikły ideały.
Znikła prawda i uczciwość,
A pozostał żal niemały.

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
no no
i nawet 100 minusów nie ma

nie ma bo wpadł w samozachwyt i się nagradza by nie być czarną owcą w tej forumowej rodzinie
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
draco00 Napisał :
Dostalem list z gjenesidige zatytulowane OVERSENSELSE AV PENSJONS og FORSIKRINGSBEVIS. Oczywiscie tabelka na drugiej stronie Arlig forsikringssum i Arligpremie. Moglby mi ktos pomoc w rozkminie tej zagadki.

---
Ten list , to Indywidualna Informacja o Możliwości Dodatkowego Prywatnego Ubezpieczenia Emerytalnego . Oraz odnośna Tabela przedstawiająca , tak kwoty wpłat , jak i ewentualne kwoty dodatków do Późniejszej Emerytury .
---
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
brzydal napisał:p/s:
co z naszym polowaniem na zorze ?

POLOWANIE , ma Być TWOJE ...
Mnie powoli Zorza Powszednieje .
Ostatnio bywa bardzo często słaba emisja , jednak zauważalna , gdzieś tak przed północą ,
---
Miły obrazek , zwłaszcza jak przy okazji trafia się na haczyk Ryba zjadalnej wielkości .
---
Jeżeli Myślisz Poważnie , nad taką Eskapadą , to Nie ma żadnego Problemu, jak Już wcześniej się zadeklarowałem .
---
Tylko to zależy od Ciebie Kiedy Tu się zjawisz i na Jak długo .
---
Proponuję zasięgnąć Specjalistycznej Informacji na temat Zorzy , Na Odpowiednich Specjalistycznych Forach .
---
Wiem , że takowe są , jednak nie znam Ich Linków .
Podobno jest Jakiś Oficjalny Ośrodek , Który Monitoruje , to zjawisko na bieżąco i podaje dane , kiedy się ma pojawić .
---
Niemniej zapraszam jak najbardziej .
---
Podaj datę i godzinę przylotu , tak cobym był przygotowany na odwiedziny .

brzydal napisał:...ty
jestes w bodo?
na weekend np: 01-03.02

Tak Mieszkam w Bodø - Løpshavn.

---
A tak to wyglądało parę chwil temu z web-kamery

Nie ma problemu , co do terminu ...
Zapisany w Kajecie , podaj tylko godzinę przylotu .
---
Jeżeli Piszesz oczywiście na poważnie ...

brzydal napisał:
...zawsze

pisze powaznie

poniewaz jestem powaznym

panem 40+...wracajac do tematu

to widzimy sie 01.02 godz. 22.40...i na polowanie!

... ZANOTOWANO ... !
... Termin Zaklepany ... .
Tylko ciekawe czy ZORZA dopisze .
Będziesz strzelał ...!? .
Czy też Siecią ... będziesz łowił ...?

Zgłoś wpis
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...to

moze zabiore

ja ze soba?przynajmniej

bedzie pewnosc,ze sie pojawi...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
>martaslo <
szukam na dwie doby pokoju 10 Godziny, 18 Minuty temu Oklaski: 0
Witam szukam pokoju na dwie doby w moss 4.luty do 6.luty bede z dwójka małych dzieci a niestety szukałam czego kolwiek do przenocowania i wszystko zajęte oczywiście zapłacę pilne prosze pomóżcie

---
Hej ... marto .. albo jesteś leniwy aliens , lub Kombinatorka do kwadratu .
Tu masz jak na dłoni :

Rodzaj pokoju Warunki Max

Cena za 2 noce
Liczba pokoi Rezerwacja

Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin
Konfiguracja łóżek:
Ceny podane są za pokój i za 2 nocy/e
Wliczone w cenę pokoju: 8% VAT, Śniadanie.
• BEZPŁATNE anulowanie rezerwacji
• Śniadanie wliczone w cenę

NOK 2 380
Zajmuje to tylko 2 minuty
W pokoju znajduje się telewizor z płaskim ekranem, biurko oraz łazienka z prysznicem.
Wyposażenie Pokoju: biurko, ogrzewanie, drewniana podłoga/parkiet, szafa/garderoba, prysznic, toaleta, łazienka, kanały kablowe, telewizor z płaskim ekranem, budzenie na życzenie
Powierzchnia pokoju: 19 metrów kwadratowych
Rodzaj łóżka/łóżek: 1 podwójne albo 2 pojedyncze

Udogodnienia w obiekcie Moss Hotel
Ogólne
bar, całodobowa recepcja, prasa, pokoje dla niepalących, pokoje rodzinne, ogrzewanie, pokoje dla alergików, we wszystkich pomieszczeniach ogólnodostępnych i prywatnych obowiązuje zakaz palenia, bar przekąskowy
Usługi
zaplecze bankietowe/konferencyjne, czyszczenie butów, faks/ksero
Internet
Bezpłatnie! Wi-Fi jest dostępny w całym hotelu i jest bezpłatny.
Parking
Bezpłatnie! Bezpłatny Parking publiczny jest dostępny na miejscu (nie jest konieczna rezerwacja ).
Zasady działalności obiektu Moss Hotel
Zameldowanie
od 15:00
Wymeldowanie
do 12:00
Anulowanie rezerwacji / Przedpłata
Zasady dotyczące przedpłaty i anulowania rezerwacji różnią się w zależności od rodzaju pokoju. Wybierając rodzaj pokoju, prosimy sprawdzić zasady obowiązujące w przypadku jego rezerwacji.
Dzieci i dodatkowe łóżka
Bezpłatnie! Wszystkie dzieci do lat 6 - pobyt bezpłatny, jeżeli śpią na obecnych łóżkach.
Bezpłatnie! Wszystkie dzieci do lat 2 - pobyt bezpłatny, na łóżeczkach niemowlęcych .
Maksymalna liczba dodatkowych łóżek/ łóżeczek niemowlęcych w pokoju to 2.
Jakiekolwiek dodatkowe łóżka oraz łóżeczka dla dzieci dostępne są jedynie na życzenie i muszą zostać potwierdzone przez hotel.
Zwierzęta
Zwierzęta nie są akceptowane.
Akceptowane karty kredytowe
American Express, Visa, Euro/Mastercard, Diners
Hotel zastrzega sobie prawo dokonania pre-autoryzacji karty kredytowej przed przyjazdem Gościa.
Powrót na górę strony
Gwarantujemy
Bezpieczną rezerwację Gdy dokonujesz rezerwacji przez nasz portal Twoje dane chronione są za pomocą bezpiecznego połączenia.
Ochronę prywatności Twoje dane wykorzystywane są wyłącznie w celu zagwarantowania rezerwacji.
Brak opłat rezerwacyjnych Zapłacisz tylko hotelowi. Booking.com nie obciąży Twojej karty kredytowej.
Więcej informacji można znaleźć w oświadczeniu o ochronie prywatności i w ogólnych warunkach handlowych.
Wybierz pokój
Klienci, którzy obejrzeli Moss Hotel, obejrzeli również:

Mitt Hotel

---
I TAK DALEJ ... Tylko to naprawdę trzeba trochę samemu chcieć !!!
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
NorgeMatrix napisał: ... Wiec teraz aby zalegalizowac swoj pobyt tu musi w pierwszej kolejnosci zarejestrowac sie na policji.
Czy ty tez masz problem ze zrozumieniem kilku prostych zdan. Inteligent szpagatowy.

---
Ty , nie szpagacie ...
---
ZAPAMIĘTAJ RAZ NA ZAWSZE ... IŻ ... >U D I < ... NIE JEST POLICJĄ I NIGDY NIĄ NIE BYŁA ...!!! .
---
Natomiast -D- numer jest nadawany raz na zawsze i nie oznacza to wcale , że trzeba następnie dostać automatycznie -F- numer .
I OWSZEM - D- numer , można zmienić na -F- numer , jednak nie ma takiego Formalnego Nakazu ...!
---
Wiesz , że gdzieś dzwoni ...tylko nie bardzo wiesz GDZIE ...! .
Zgłoś wpis
148 Postów

(NorgeMatrix)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
NorgeMatrix napisał: ... Wiec teraz aby zalegalizowac swoj pobyt tu musi w pierwszej kolejnosci zarejestrowac sie na policji.
Czy ty tez masz problem ze zrozumieniem kilku prostych zdan. Inteligent szpagatowy.

---
Ty , nie szpagacie ...
---
ZAPAMIĘTAJ RAZ NA ZAWSZE ... IŻ ... >U D I < ... NIE JEST POLICJĄ I NIGDY NIĄ NIE BYŁA ...!!! .
---
Natomiast -D- numer jest nadawany raz na zawsze i nie oznacza to wcale , że trzeba następnie dostać automatycznie -F- numer .
I OWSZEM - D- numer , można zmienić na -F- numer , jednak nie ma takiego Formalnego Nakazu ...!
---
Wiesz , że gdzieś dzwoni ...tylko nie bardzo wiesz GDZIE ...! .

Jestes naprawde przykry i nie docieraja do ciebie proste sformulowania.

Czy ja gdzies napisalem ze UDI to policja a jesli napisalem to gdzie ?, a czy ja gdzies napisalem ze mosi zmienic d-numer na staly.

To ty napisales zeby poszedl do skatu, mimo ze nie ma absolutnie legalnego pobytu tutaj po karte podatkowa.

Przecież jesteś już legalnie zarejestrowany w Norge ... !!!

Gdzie jest zarejestrowany w Norge ?

Pier......nij sie z dwa razy w ta pusta czache zanim cos naskrobiesz.
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok