Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8929 Postów
Maniak
NorgeMatrix napisał:gabriel napisał:
NorgeMatrix napisał: ... Wiec teraz aby zalegalizowac swoj pobyt tu musi w pierwszej kolejnosci zarejestrowac sie na policji.
---
Wiesz , że gdzieś dzwoni ...tylko nie bardzo wiesz GDZIE ...! .

Jestes naprawde przykry i nie docieraja do ciebie proste sformulowania.
Czy ja gdzies napisalem ze UDI to policja a jesli napisalem to gdzie ?, a czy ja gdzies napisalem ze mosi zmienic d-numer na staly.
To ty napisales zeby poszedl do skatu, mimo ze nie ma absolutnie legalnego pobytu tutaj po karte podatkowa.
Przecież jesteś już legalnie zarejestrowany w Norge ... !!!
Gdzie jest zarejestrowany w Norge ?
Pier......nij sie z dwa razy w ta pusta czache zanim cos naskrobiesz.

Jeżeli ktokolwiek ma nadany -D- numer , to jest LEGALNIE ZAREJESTROWANY W URZĘDZIE ds. ludności , na terenie NORGE i tyle .
---
Napisałeś ,że ma się zarejestrować na Policję ... / a przecież On nie jest przestępcą , by tam się rejestrować /.
Jeżeli już to rejestruje się w - U D I -
POZOSTAŁY TEKST , KTÓRY TUTAJ POWYŻEJ ZAMIEŚCIŁEM ... co do -D- numeru i skatt . nadal jest poprawny i aktualny .
---
Z tej głupiej niemocy , sam sobie zaprzeczasz ... , starając się sprowadzić dyskusję do rynsztokowej pyskówki .
---
Wiedząc o tym , właśnie dlatego zamieściłem ten tekst w MOIM TYMMACIE , jesteś TU gościem , dlatego potraktuję ciebie z przymrużeniem oka .
---
Bywaj
Zgłoś wpis
148 Postów

(NorgeMatrix)
Stały Bywalec
Przepraszam, a ty jestes niby kim, gospodarzem ?

To mnie usun ze swojego psychodelicznego watku.

Polmozgi pajacu, nie jest tu legalnie dopoki nie zarejestruje swojego pobytu na policji (fizycznie tam musi isc wlasnie jak przestepca), a wizyte tam umawia wlasnie przez strone UDI imbecylu forumowy.

Moze rowniez skorzystac z

www.sua.no/pl/sua/

Niestety twoje procesy myslowe nie sa w stanie ogarnac calej tej prosedury. Jest to zbyt skomplikowane dla inteligencji pierwotniaka (oczywiscie jesl gabrieli pierwotniak ma to cos)
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
NorgeMatrix napisał:Przepraszam, a ty jestes niby kim, gospodarzem ?
o mnie usun ze swojego psychodelicznego watku.
Polmozgi pajacu, nie jest tu legalnie dopoki nie zarejestruje swojego pobytu na policji (fizycznie tam musi isc wlasnie jak przestepca), a wizyte tam umawia wlasnie przez strone UDI imbecylu forumowy.
Moze rowniez skorzystac z
www.sua.no/pl/sua/
Niestety twoje procesy myslowe nie sa w stanie ogarnac calej tej prosedury. Jest to zbyt skomplikowane dla inteligencji pierwotniaka (oczywiscie jesl gabrieli pierwotniak ma to cos)

---
Urażona ambicja , że tyle Jadu ...?! .
A dlaczego Ja , Mam ciebie usuwać ...?
Sam się usuń z Tego ... Strejkowego ... Tymmatu ... , przecież masz taką możliwość , przylazłeś Tu sam , to i wynieść też się powinieneś sam .
---
Mnie twoje żale , ani nie ziębią , ani też i nie grzeją .
---
Są jedynie dowodem na twoją Niemoc i tyle .
---
Zamieściłeś linka , jednak dalej nie jesteś w stanie zrozumieć subtelnej różnicy , jak tam jest opisana .
Ot po prostu , łapiesz jakiś tekst i czytasz tylko Nagłówki .
---
I cóż Ja na takie dictum mogę poradzić ...? może to , byś spokojnie , przeczytał cały tekst ze zrozumieniem .
To i MOŻE zrozumiesz czego i Kogo On dotyczy ... Na pewno dotyczy tylko pewnych wybranych okręgów a Nie całej Norwegi .
---
Ponadto , Ta strona Jasno tłumaczy iż powstała jako konglomerat .
Niemniej , nadal ... UDI ... to nie jest żadne Politiet ... .
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
diana87 napisał:
500zł za adresy do wszystkich biur pośrednictwa pracy (i nie tylko) na terenie Sandnes/Stavanger!
Bez wertowania po internecie, wszystko zebrane na 2 stronach (www i telefon).
Kontakt na GG. 882222

Pomyliłaś Fora Dziecino ...
Z takim tekstem to tylko do Polski na Fora poszukujących pracy za Granicą ...!!!
---
Ponadto jak Każda Baba , jesteś zachłanna na kasę .
---
Nikt nie da 500zł...!!!
Niemniej ... 5 - 10 - 15 - ... to i jeszcze jakiś Naiwniak Może i żuci .
---
Pomijając iż jak wyżej ...

odsprzedaż Informacji na temat pracy na terenie Norge Jest Karalne ...!!!
---
Nie wiem jak to jest w Polsce .
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
MAM ZAPYTANIE DO ADMINISTRACJI ...

JAKA PRZYCZYNA LEŻAŁA U PODSTAWY SKASOWANIA CAŁEGO TEMATU ORAZ WYPOWIEDZI ZAMIESZCZONYCH PRZEZ FORUMOWICZÓW W TYM TEMACIE !!! ?

----
OJ ŹLE , ZACZYNA SIĘ DZIAĆ W PAŃSTWIE DUŃSKIM ... BARDZO ŹLE !!!

---
JAKI BYŁ TAM TEKST OBRAŹLIWY .!!! ???
UMIESZCZONY PRZEZ DYSKUTANTÓW ...!!!
---
Czy zamieszczenie legalnej strony z Internetu to już przestępstwo i obraza godności !?
---

KONTAKTo​ skype: norweski.online e-mail: profesor@onet.eu​​

tel. +48 71 348 99 46 (codziennie od 18-21)

Nosz w tą i nazad ...
jak będziecie dalej robić taką partyzantkę , to Ludzie SAmi odejdą z Tego Forum Bez waszych straszeń Banami ...!

Zgłoś wpis
1635 Postów
Maniak
gabriel napisał:
MAM ZAPYTANIE DO ADMINISTRACJI ...

JAKA PRZYCZYNA LEŻAŁA U PODSTAWY SKASOWANIA CAŁEGO TEMATU ORAZ WYPOWIEDZI ZAMIESZCZONYCH PRZEZ FORUMOWICZÓW W TYM TEMACIE !!! ?

----
OJ ŹLE , ZACZYNA SIĘ DZIAĆ W PAŃSTWIE DUŃSKIM ... BARDZO ŹLE !!!

---
JAKI BYŁ TAM TEKST OBRAŹLIWY .!!! ???
UMIESZCZONY PRZEZ DYSKUTANTÓW ...!!!
---
Czy zamieszczenie legalnej strony z Internetu to już przestępstwo i obraza godności !?
---

KONTAKTo​ skype: norweski.online e-mail: profesor@onet.eu​​

tel. +48 71 348 99 46 (codziennie od 18-21)

Nosz w tą i nazad ...
jak będziecie dalej robić taką partyzantkę , to Ludzie SAmi odejdą z Tego Forum Bez waszych straszeń Banami ...!

napisalem maila do mn w tej sprawie, zobaczymy co odpowiedza.....apropo, dzisiaj zostal zalozony nowy temat przez te osoby i tez go wykasowali... :/
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
BiZi napisał:
tez go wykasowali...
trawa i konkurencja są po to
aby ich kosić
Zgłoś wpis
1635 Postów
Maniak
jasta102 napisał:
BiZi napisał:
tez go wykasowali...
trawa i konkurencja są po to
aby ich kosić

trawe sie pali a nie kosi
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
BiZi napisał:napisalem maila do mn w tej sprawie, zobaczymy co odpowiedza.....apropo, dzisiaj zostal zalozony nowy temat przez te osoby i tez go wykasowali... :/
I bardzo dobrze że wykasowano ... Jak ktoś Nosi dupę wyżej rozumu to tak powinno być ...!!! .
Doktorstwo i profesorstwo , a zachowanie na forum jak Jaś z przedszkola ...
Niemniej znowu się zaczyna , jak Kiedyś...
KASOWANIE WSZYSTKIEGO JAK LECI ...
Z CZYSTEGO LENISTWA ...
Przecież Nasze Wpisy były Uzasadnione i miały podstawę Ostrzeżenia ...
By nie dać Nabijać się w Butelkę .!
---
Zaczynam powoli szukać Innego Forum ... !
Zgłoś wpis
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Zaczynam powoli szukać Innego Forum ...
no to sie przenosimy
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok