Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
raczej w/g prawa 4 tygodnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
wrzeszczot napisał:

Według jakiego prawa?
Normalny søknad o chorobowe rozpatrywany jest w ciagu 2 tygodni, przedłużenie rownież. A facet o którego w tym wątku chodzi miał wypadek.
Jeżeli jesteś tak ciekawy czasu rozpatrywania wniosków , to możesz sprawdzić to sam. Te informacje są ogólnodostępne na stronie www.nav.no
Ja ci linka nie wkleję, ze względu na to, ze jesteś mądralą, która uważa, ze wszystko wie, a nawet pisać poprawnie nie potrafi. Bardzo proszę, znasz stronkę Nav, znajdź informacje, które potrzebujesz.
Nie potrafisz? No tak, bo to nie po polsku i na mojej Norwegii nie pisali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
Hilton napisał:
Nav1 napisał:
Pierwsze 16 dni zaplacila moja firma potem dostalem info od Nav ze dostali zgloszenie ja se swojej strony doslalem do nich moja umowe I loons-y oraz na bierzaco zwolnienia .chodzilem dopytywac czy Nic nie brakuje to dostalem info ze papiery sa wsxystkie I tak czekam od stycznia chodze do nich raz w tygodniu I ciagle slysze prosze czekac

Sprawy dotyczace wyplat pienieznych z NAV maja swoj czas rozpatrywania (behandlingstid). Nie wiem gdzie w Norwegii jestes zameldowany, ale np. w Oslo czas oczekiwania dot. chorobowego wypadkowego wynosi okolo 4 miesiace, w Rogaland jest to juz 6 miesiecy.
Ktos wczesniej radzil, abys napisal do NAV ze swojego "NAVowego" profilu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
Hilton napisał:
Nav1 napisał:
Tak pisalem dzwonilem I pozostalo bez odzewu nie dostalem nawet konkretnej odpowiedzi teraz moge sie tylko przejsc do Nav- u gdzie juz mnie wszyscy znaja I z glupawym usmieszkiem rozmawiaja ja w sumie juz nie wiem kto sie tym zajmuje mieszkam w Hordoland Bergen ale w nawie mi kobitka powiedziala ze to sie ociera o Nav Internasjonalt w Oslo tylko nie wiem po co

W NAV Internasjonalt maja 3 miesiace na rozpatrzenie twoich sykepenger, ale od momentu kiedy otrzymali wniosek, a z tego co piszesz to nie w listopadzie, a w styczniu. Tak czy siak, powinno to juz byc rozpatrzone. Zadzwon do NAv Int. i zapytaj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
Hilton napisał:
wrzeszczot napisał:

Według jakiego prawa?
Normalny søknad o chorobowe rozpatrywany jest w ciagu 2 tygodni, przedłużenie rownież. A facet o którego w tym wątku chodzi miał wypadek.
Jeżeli jesteś tak ciekawy czasu rozpatrywania wniosków , to możesz sprawdzić to sam. Te informacje są ogólnodostępne na stronie www.nav.no
Ja ci linka nie wkleję, ze względu na to, ze jesteś mądralą, która uważa, ze wszystko wie, a nawet pisać poprawnie nie potrafi. Bardzo proszę, znasz stronkę Nav, znajdź informacje, które potrzebujesz.
Nie potrafisz? No tak, bo to nie po polsku i na mojej Norwegii nie pisali

men NAV godkjenner ikke skaden som yrkesskade.
. Forklaring på den første og den siste !
Du er dum dame.
Så ikke noe til deg i dag.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
wrzeszczot napisał:

men NAV godkjenner ikke skaden som yrkesskade.
. Forklaring på den første og den siste !
Du er dum dame.
Så ikke noe til deg i dag.

uciekaj stąd polonorku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
Polonork det blir vaskedamme som knuller nordmenn. Folk som snakke norsk er ikke polonorki eller folkennorsk.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

(Remigrant)
Wyjadacz
wrzeszczot napisał:
Polonork det blir vaskedamme som knuller nordmenn. Folk som snakke norsk er ikke polonorki eller folkennorsk.
Przecież twoja żona też jest sprzątaczką, czyżbyś i ja też posądzał o takie czyny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
moja zona nie jest sprzataczka ani nie ma firmy .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
przecież żeście razem wódkę pili
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok