Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Adrian Nosal Michal Kowal Piotr Świ Monika Hopek Paola Skocz Karolina Skibińska Agnieszka Tomasiewicz (Rudek) Adam Okeniczak Natalia Krupa Jan Polak Madziaxxx Gmail Malta rengjoring kmg gz (13314 niezalogowanych)
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ja tego programu nie oglądałam, urodziłam tu syna. Słyszałam dużo rzeczy na temat Barneverntjeneste i nie zamierzam się wpędzać w spirale strachu czy zabiorą mi dziecko czy nie. Nie chcę się bać i zastanawiać czy zaraz po nie przyjdą do domu czy zabiorą z przedszkola jak w końcu do niego pójdzie. No nie oszukujmy się, za coś jednak zabierają te dzieci. Nie sądzę, żeby robili to bez powodu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(olo76_76)
Wiking
do Makaryna
Juz niejeden był takim cwaniakiem jak ty a potem szczerze przepraszał, jesli ci sie wydaje ze jestes anonimowa to jest twoje tylko wyobrażenie.Nie masz pojecia z kim masz do czynienia po drugiej stronie wiec lepiej sie nie wyrywaj z tekstami obrażającymi innych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(olo76_76)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
olo76_76 napisał:
[...].Nie masz pojecia z kim masz do czynienia po drugiej stronie [...]

Jak to nie mam pojecia ?! Przeciez sam napisales, ze po 2-ch latach pobytu w Norwegii pracujesz w BT w biurze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec
własnie leci na polsat news
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Makaryna napisał:
Ale wy kochacie sie nakrecac
W zasadzie, gdyby ode mnie to zalezalo, to niektorym, jak brivik a, czy olo 76 za samo pisanie takich glupot juz bym dzieci odebrala. Wy tylko pokazujecie, ze jestescie na poziomie intelektualnym 5-cio latka i jako tacy nie powinniscie miec kogokolwiek pod opieka, zwlaszcza dzieci. Ludzie uposledzeni umyslowo jak wy sami potrzebuja opieki.
co ty mozesz wiedziec o mnie czy o moich dzieciach? pisze tylko swoje zdanie a to ze ty masz tu swoje dzieci to wcale tego nie krytykuje... ja nie mam moze niestety..ale jak piszesz ze powinni mi zabrac dziecci to jestes glupia pizda
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec
o masakro wypowiadała się dziewczyna już dorosła po norwesku BV mówiło do nich dostaniesz lody dostaniesz 500 koron tylko powiedz coś złego na ojca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Avanti napisał:
o masakro wypowiadała się dziewczyna już dorosła po norwesku BV mówiło do nich dostaniesz lody dostaniesz 500 koron tylko powiedz coś złego na ojca jak jest to gdzies to wrzuc linka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec
program zrobiła korespondentka z Norwegii Izabela Alfred
szukam linku
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Makaryna napisał:
Ale wy kochacie sie nakrecac
W zasadzie, gdyby ode mnie to zalezalo, to niektorym, jak brivik a, czy olo 76 za samo pisanie takich glupot juz bym dzieci odebrala.
znorkowacialas calkiem wiec wypirdalaj z polskiego forum nornico
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok