Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Cos mi ucieklo....
Wiec jeszcze raz, podsumowanie mojego punktu widzenia:
1. O dzieci nie ma sie co martwic, bo sa juz prawie dorosle (15 lat w Polsce + 3 lata w Norwegi, czyli najstarsze ma ok. 18 lat)
2. Dzieci tak czy owak wychowywaly sie bez ojca (15 lat w Polsce + 3 lata w Norwegi, z tatusiem przed komputerem)
3. Obydwoje rozwalili swoje malzenstwo, skazujac sie na tak dluga rozlake
4.Kobieto, stracilas, to co stracilas wiec wyciagnij jakies z tego wnioski i wez sie za siebie: naucz sie jezyka i wez sie za prace, bo czas ucieka i im pozniej to zrozumiesz tym gorzej dla Ciebie. Nie strac reszty zycia !!!
5. Jeszcze nigdy tak nie bylo, zeby jakos nie bylo czyli dasz rade jezeli postawisz kropke nad "i" i zmienisz swoja mentalnosc... nie takie rzeczy ludzie potrafia

I konczac tym optymistycznym akcentem..... ide do garow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
idz do pracy a za pierwsze pieniadze kup 2 tyg wczasow w ladnym miejscu,bez internetu.
albo pomoze albo nie,ale jak ci zalezy na nim to zrob cos a nie tylko narzekaj i oczekuj zmian od niego

A skad ty wiesz czy nie probowala tego ratowac???????Widocznie do tego cwoka nic nie dociera skoro kobiecina nie znajac jezyka i zyjac na obczyznie mimo tego desperacka podjela decyzje by go zostawic Bo w jej sytuacji naprawde trzeba duzej odwagi i determinacji by starac sie o status rozwodki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Cos mi ucieklo....
Wiec jeszcze raz, podsumowanie mojego punktu widzenia:
1. O dzieci nie ma sie co martwic, bo sa juz prawie dorosle (15 lat w Polsce + 3 lata w Norwegi, czyli najstarsze ma ok. 18 lat)
2. Dzieci tak czy owak wychowywaly sie bez ojca (15 lat w Polsce + 3 lata w Norwegi, z tatusiem przed komputerem)
3. Obydwoje rozwalili swoje malzenstwo, skazujac sie na tak dluga rozlake
4.Kobieto, stracilas, to co stracilas wiec wyciagnij jakies z tego wnioski i wez sie za siebie: naucz sie jezyka i wez sie za prace, bo czas ucieka i im pozniej to zrozumiesz tym gorzej dla Ciebie. Nie strac reszty zycia !!!
5. Jeszcze nigdy tak nie bylo, zeby jakos nie bylo czyli dasz rade jezeli postawisz kropke nad "i" i zmienisz swoja mentalnosc... nie takie rzeczy ludzie potrafia

I konczac tym optymistycznym akcentem..... ide do garow

No i prawidlowo kobieto piszesz tej niewiascie Niech wezmie swoje zycie w swoje rece,nauczy sie jezyka a potem kopnie w dupe tego starego pierdzacego pryka-a kto wie-moze kiedys nawet wiecej zarobi niz on Makaryna przypomnialas mi ze i u mnie stoja gary po sniadanku
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
ANDZIAOSLO napisał:
muszę to poprawić on nie jest chyba jednak gorszym zerem bo puki co pracuje eh sama juz nie wiem ,chyba sie zatraciłam w tej nicości

Taaaa on pan,Bog i wladca pracuje a ona siedzi calymi dniami na tej samej kanapie co on w nia pierdzi na wolnym,drapie sie po muszelce i dlubie z nudow w nochalu A biedny pan i wladca haruje na rodzine,pot mu sie po dupie leje biednemu podczas gdy leniwa utrzymanka wydaje kase na saune,manicure,pedicure,kremy-kazdy do innej czesci ciala itp-no poprostu tylko mu biednemu ojcu rodziny wspolczuc ze musi pracowac na rodzine buhahahahah PUKNIJ SIE KOBIETO W GLOWE!

ANDZIAOSLO ja sie PUKNĘ W GŁOWĘ I TO Z DUŻEJ LITERY w momencie gdy ty będziesz całą kasę swoją wysyłała mężowi ,który siedzi w polsce bo tak jest nie zostawiajac sobie prawie nic i jeszcze my powiemy ze on tam taki biedny a ty no powiedz nam teraz cooooo ty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
A z checia bym wysylala noszki gdybym byla na jego miejscu i bym wiedziala ze moja dziatwa jest dobrze wychowywana,ma posprzatane,pozmywane,gotowane itp a ja musze tylko isc do pracy a wracajac siedziec sobie na kanapie z pilotem w garsci majac zapewniony swiety spokoj od wrzaskow dzieci, wypracowane lata pracy potrzebne do emerytury podczas gdy moja druga polowa haruje 24h na dobe bez swiadczen emerytalnych i z marna przyszloscia z tego powodu! Wazne ze ja bym wtedy pracowala i wysylala kase a reszta by mnie g....obchodzila A do tego weeekendziki wolne,popoludnia po pracy,urlopiki-bajka!!!!! A jakbym chcciala to bym sobie rabala nadgodzinki na swoje wlasne przyjemnosci bo ta durnota w Polsce i tak by sie nie dowiedziala Acha i jebnelabym sobie tu pozamalzenskie romansiki bo taki sex jest tu teraz taki modny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
ANDZIAOSLO napisał:
A z checia bym wysylala noszki gdybym wiedziala ze moja dziatwa jest dobrze wychowywana,ma posprzatane,pozmywane,gotowane itp a ja musze tylko isc do pracy a wracajac siedziec sobie na kanapie z pilotem w garsci majac zapewniony swiety spokoj od wrzaskow dzieci, wypracowane lata pracy potrzebne do emerytury podczas gdy moja druga polowa haruje 24h na dobe bez swiadczen emerytalnych i z marna przyszloscia z tego powodu! Wazne ze ja bym wtedy pracowala i wysylala kase a reszta by mnie g....obchodzila

Gdyby ta druga polowka byla sprytna, to poszaby do pracy a przysylana kaske odkladala na konto A o jakich swiadczeniech emerytalnych w PL ty mowisz hahahahahaha, zeby miec 2000 zl emerytury trzeba obecnie zarabiac 6000 zl.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
o jakich swiadczeniech emerytalnych w PL ty mowisz hahahahahaha, zeby miec 2000 zl emerytury trzeba obecnie zarabiac 6000 zl.

Hilton a o normalnych swiadczeniach emerytalnych pisze nalezacych sie pracujacym osobom w mojej rodzinie,twojej rodzinie,naszej rodzinieIle by sobie czlowiek nie wyrobil tej emerytury to na starosc nie zostanie z niczym jak ona gdy sie nie ogarnie A on w Polsce nie zarabia wiec dotrwa do norweskiego wieku emerytalnego i jej rownowartosci w noszkach cwaniaczek,wyjebie do Polski i za emeryture do usranej smierci bedzie pierdzial w ta swoja sofe i zdechnie z kompem przy dupie I ktore z nich ma przesrane co????

Gdyby ta druga polowka byla sprytna, to poszaby do pracy a przysylana kaske odkladala na konto

Ja bym tak zrobila,ty bys tak zrobila ale ona byc moze nie jest az tak sprytna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
No ona ma przesrane, ale na to przesranie ciezko pracowala przez ostatnie lata, na wlasne zyczenie z reszta.
Nie wiemy w jakim wieku sa dzieci. Jesli maja 18 lat, to zaden status samotnej matki jej nie przysluguje, nie dostanie na nie ani korony, jak dziecko osiga 18 lat to nie ma juz barnetrygd, alimentow itp. bo moze isc do pracy, lub na studia - wtedy bierze studielån i mieszka z rowiesnikami (bofelleskap). A Calinka zostanie sama z reka w nocniku. Andzia, to nie jest wina jej meza w 100%
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
problem w tym Komuszki, ze Wy nie rozumiecie słowa "rodzina"
tak jak to głosi Słowo Boże
żadna nawet nie napisze, że trzeba w niedzielę iść do kościoła, samej bądź z dziećmi
Wy już w zasadzie nie używacie słowa rodzina tylko "związek"
chociaż właściwie to należałoby już używać słowa"spółka z oo" pomiędzy mężczyzną i kobietą, w której obowiązują udziały, podziały, funkcje i zadania, a nawet plany i strategie z możliwością rozwiązania spółki w dowolnym momencie na żądanie jednej ze stron
Wasze córeczki już będą takie kontrakty podpisywać, tylko nie w Urzędzie Stanu Cywilnego, ale w Krajowym Rejestrze Sądowym Spółek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Jest tez i jej wina ale nie szykanujcie jej za to,ze sie w koncu kobiecina obudzila z letargu i ze zaczyna do niej docierac ze sobie zycie spartolila poswiecajac najlepsze lata dla domu i rodziny bo to qrka nie fair
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok