Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
PRZEPRASZAM TYTUŁ FILMU ,, BARENVERNET POLOWANIE NA DZIECI,, IZABELI ALFREDSON NA YOUTUB MOŻNA OBEJRZEĆ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
kasia kasiaa
(kasiulka87)
Wiking
no i stalo sie dzisiaj jak odbieralam dziecko z przedszkola to pani oswiadczyla mi, ze dziecko jest smutne i zapytala jeszcze skad ma siniaka na buzi dodam, ze powstal w wynniku upadku wczoraj ze schodow no i tylko czekac az mi dziecko zabiora A jak z nim porozmawialam w domu dlaczego byl smutny to powiedział, ze nie chce chodzić do przedszkola bo za mną tęskni i dzieci mu dokuczają i w dodatku w przedszkolu rozwalil sobie cala warge bo przewrocil sie na zjezdalni. I dlatego byl tez smutny bo go to bolalo, ale oni pewnie swoje wiedza i tak a ja sie teraz strasznie boje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
LINDEMANS NIE MUSISZ CZYTAĆ TEKSTÓW PISANYCH CAPS LOCKIEM JEST DEMOKRACJA BARDZO SIĘ CIESZĘ ŻE ,, WSZYSCY TEN FILM OBEJRZELI,, ALE NIE WSZYSCY CZYTALI O WYKORZYSTYWANIU DZIECI PRZEZ RODZINY ZASTĘPCZE ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
KASIULKA MUSISZ POWIEDZIEĆ PANI, ŻE DZIECKO SKARŻY SIĘ BO MU DOKUCZAJĄ INNE DZIECI W DODATKU ZAPYTAJ SIĘ PANI JAK SA PILNOWANE DZIECI W PRZEDSZKOLU SKORO TWOJE DZIECKO MA ROZWALONA WARGĘ NIE WOLNO DAĆ SIĘ ZASTRASZYĆ MOJA ZNAJOMA OSTATNIO ZROBIŁA ZDJĘCIA JAK JEJ DZIECKO JEST BITE POD SZKOŁĄ PANI NAUCZYCIELKA NAPISAŁA ŻE JEJ DZIECKO NIE JEST SOCJALNE ZADZWONIŁA DO SZKOŁY I POWIEDZIAŁA O TYM ŻE DZIECKO JEST BITE PANI WIELCE ZDZIWIONA NIE WIEDZIAŁA O TYM, SYN NIE CHCIAŁ CHODZIĆ DO SZKOŁY BO PO CO ŻEBY DOSTAĆ MANTO OD KOLEGI ?TO JUŻ DRUGI TAKI PRZYPADEK STARSZY SYN TEZ BYŁ POBITY DUSZONO GO SZKOŁA MIAŁA TO GDZIEŚ, MYŚLISZ ŻE BARNEVERNET ZABRAŁO AGRESYWNĄ MŁODZIEŻ OD RODZICÓW ?? NIE
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
kontakt dziecka z ojczystym językiem jest bardzo ważny bo pomaga budować dziecku pojęcia, rozumienie otaczającego go świata i w nauce języka obcego to każdy psycholog wie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
311 Postów
pie knis
(pieknis)
Stały Bywalec
Cala ta historia,smierdzi jak pinnekjøtt - na kilometr!
Niby 'odebralo' ale 'oddalo' i to zakonczenie - w holilodzkim stylu!
Artykul sponsorowany ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Lukasz .
(Blok)
Stały Bywalec
przynajmniej niektórzy Norwedzy coś robią...

youtu.be/LoekIwER--I
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Artykul sponsorowany
dopiero bedzie jak jeszcze naklikaja ze 4 str
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Lindemans napisał:
yzia napisał:
Ja bym jednak wolała, żeby obcokrajowców obowiązywało prawo z ich kraju.

aaaaaaaa
Glupszej teorii dawno nie slyszalam

yzia na polityka

Czy aby na pewno zdajesz sobie sprawe, jaka glupote postulujesz ? A moze nie masz swiadomosci jakie paskudne prawa obowiazuja w innym krajach ? Jak potworne rzeczy sa nie raz zupelnie zgodne z prawem ?

Bo ja iem czy to az takie glupe - arab cos skradnie, to obciac mu reke, bo takie prawo w jego kraju, jestes z Irlandii - nie mozesz miec aborcji, itp
Ile krajow , tyle praw - to dopiero by sie zawod prawnika rozkrecil
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
yzia napisał:
Ja bym jednak wolała, żeby obcokrajowców obowiązywało prawo z ich kraju.

aaaaaaaa
Glupszej teorii dawno nie slyszalam

yzia na polityka

Czy aby na pewno zdajesz sobie sprawe, jaka glupote postulujesz ? A moze nie masz swiadomosci jakie paskudne prawa obowiazuja w innym krajach ? Jak potworne rzeczy sa nie raz zupelnie zgodne z prawem ?

Dobrze dobrze, nie rzucaj się na mnie. Tylko mi wytłumacz dlaczego norweskie prawo działa za granicami ich kraju, tak jak w tym przypadku, o którym napisałam, a np polskie nie może?
Zgadza się, że prawa np. w Chinach są nie ludzkie. Moim zdaniem norweskie przepisy o zabieraniu dzieci i o tym, że są one 'własnością' państwa też są paskudne.
I dlaczego jeśli mnie wydalą z Norwegii to moje dziecko mogą tu zatrzymać?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok