Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
143 Posty
Lukasz .
(Blok)
Stały Bywalec
joannapilarczyk napisał:
tylko proszę bez "Złotko" - nie przypominam sobie abym przechodziła tu z kimkolwiek na taką poufałość..

jakoś nie przypominam sobie, aby mnie póki co zatrudnili - przecież mówiłam, że podanie o pracę będę składać tam w lipcu dopiero, najpóźniej w sierpniu

a co do Ciebie, to najpierw tu przyjedź i pożyj, a wtedy zobaczysz co jak funkcjonuje..niedługo z Twoich historii wyjdą smoki i trole pożerające polskie dzieci

zobaczymy czy będzie wam do śmiechu jak wielu ludzi zacznie sie wypowiadać co i jak na prawdę, tylko cierpliwości ...

troszeczkę cierpliwości... nowe fakty same wypłyną...bez mojej pomocy....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Davidzx napisał:
joannapilarczyk napisał:
tylko proszę bez "Złotko" - nie przypominam sobie abym przechodziła tu z kimkolwiek na taką poufałość..

jakoś nie przypominam sobie, aby mnie póki co zatrudnili - przecież mówiłam, że podanie o pracę będę składać tam w lipcu dopiero, najpóźniej w sierpniu

a co do Ciebie, to najpierw tu przyjedź i pożyj, a wtedy zobaczysz co jak funkcjonuje..niedługo z Twoich historii wyjdą smoki i trole pożerające polskie dzieci

zobaczymy czy będzie wam do śmiechu jak wielu ludzi zacznie sie wypowiadać co i jak na prawdę, tylko cierpliwości ...

Poważnie sie zastanawiam czy cie gościu nie podjębac... do jakiegoś polskiego
Organu opieki nad rodzina.
Ty masz cos z psychika i twoje dziecko moze przy tobie byc zagrożone
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
When CPS first came into my family’s life in 2007, with false allegations and malicious lies, I turned to the internet for information regarding the practices and procedures of this agency. The first website I came across was FightCPS.com. Not only did I find a wealth of information here, I was hit in the face with a profound realization: CPS SYSTEMATICALLY REMOVES CHILDREN FOR FEDERAL FUNDING and that they have been destroying families for decades.
My opinion of CPS has been negative since the 1980’s when a friend of our family had a horrific experience at the hands of CPS which resulted with the couple’s break-up and their child being adopted to strangers. Another person I knew in San Diego had his 2 year-old daughter removed and put in foster care where the little girl died. They claim that she fell off the top of a bunk bed. What was a 2 year-old doing on the top bunk? (If that is what really happened.) Since then, my motto was, “I wouldn’t call CPS on my worst enemy.” Then it happened to me, a call by a vindictive ex-wife who made it her life mission to destroy me and my family. The allegations were false and I was bent on proving it.

I found FightCPS.com right away. With a wealth of information and links along with stories of other victims of CPS kidnapping their children, I felt I was not alone or the only one that CPS does this to. The very first thing I found was, “Make Your Court Appointed Attorney Work For You.” I highly recommend that you download that document, customize it and give it to your “Defense” attorney. There is more here now, check out the right hand column and use every tool possible when fighting for your child.

Thank you FightCPS.com for being there for me when I needed you the most!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
PJo napisał:
Davidzx napisał:
joannapilarczyk napisał:

To nie dziala. Nie w Polsce. Nikogo nie obchodzi kto wychowuje dziecko, czy jest to psychol, potencjalny zabojca, kat, ktory maltretuje. Do czasu kiedy nie zatlucze dzieciaka (zamrozi, zakisi, walnie o podloge,utopi w stawie, zapije prawie na smierc jeszcze w ciazy), to nikt sie nie interesuje co sie dzieje w rodzinie i na co narazone sa dzieci.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
“Barnevernet” The Norwegian Child Protection Unit must stop splitting minority families in Norway!

Posted by African Press International on November 28, 2012

“Barnevernet”, The Norwegian Child Protection Unit, an official institution, in Norway splits many minority families in pretence that they are interested in safeguarding the interest of the children.

A number of cases where children have been taken away from families are painful to narrate. Some of the children end up isolated, discriminated against. In some cases, they have ended up turning to drugs and crime.

When the Child Protection Unit removes a child from a minority home, they normally place the child in a Norwegian home or an institution basically run by Norwegians.

When that happens, they forget that the child they are taking away from the biological parents has a culture that will not be paid attention to, in a purely Norwegian home. This deprives the children of a culture important for them when they grow up.

Norwegian homes accepting to receive the childred are paid almost half a million Norwegian kroner in one year to care per child. This incentive encourages ethnic Norwegian homes to base their income on taking over children from minority families.

African Press has learnt that some of the Norwegian adults cooperating with the Protection Unit do resign from their normal jobs to take on this well-paying job.

end
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
PJo napisał:
Davidzx napisał:
joannapilarczyk napisał:

To nie dziala. Nie w Polsce. Nikogo nie obchodzi kto wychowuje dziecko, czy jest to psychol, potencjalny zabojca, kat, ktory maltretuje. Do czasu kiedy nie zatlucze dzieciaka (zamrozi, zakisi, walnie o podloge,utopi w stawie, zapije prawie na smierc jeszcze w ciazy), to nikt sie nie interesuje co sie dzieje w rodzinie i na co narazone sa dzieci.

a w norwegi robią podobnie i do tego jeszcze gwałcą ,miałaś sie dobrowolnie poddać leczeniu słyszałam a przepraszam ty jesteś tak pokrzywdzona ,że codziennie dziękujesz swemu Panu za kromkę chleba,żal mi ciebie skrzywdzona biedą polaczynko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
NEXT napisał:
“Barnevernet” The Norwegian Child Protection Unit must stop splitting minority families in Norway!

Posted by African Press International on November 28, 2012

“Barnevernet”, The Norwegian Child Protection Unit, an official institution, in Norway splits many minority families in pretence that they are interested in safeguarding the interest of the children.

A number of cases where children have been taken away from families are painful to narrate. Some of the children end up isolated, discriminated against. In some cases, they have ended up turning to drugs and crime.

When the Child Protection Unit removes a child from a minority home, they normally place the child in a Norwegian home or an institution basically run by Norwegians.

When that happens, they forget that the child they are taking away from the biological parents has a culture that will not be paid attention to, in a purely Norwegian home. This deprives the children of a culture important for them when they grow up.

Norwegian homes accepting to receive the childred are paid almost half a million Norwegian kroner in one year to care per child. This incentive encourages ethnic Norwegian homes to base their income on taking over children from minority families.

African Press has learnt that some of the Norwegian adults cooperating with the Protection Unit do resign from their normal jobs to take on this well-paying job.

end

Więc właśnie, taka prawda o cps od laty... od samych tubylców zanim inni przybyli ... i poznali na własnej skórze ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
NEXT napisał:
Lindemans napisał:
PJo napisał:
Davidzx napisał:
joannapilarczyk napisał:

a w norwegi robią podobnie i do tego jeszcze gwałcą ,miałaś sie dobrowolnie poddać leczeniu słyszałam a przepraszam ty jesteś tak pokrzywdzona ,że codziennie dziękujesz swemu Panu za kromkę chleba,żal mi ciebie skrzywdzona biedą polaczynko

O
Nasza dziewka z obory leb wychylila
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
NEXT napisał:
Lindemans napisał:
PJo napisał:
Davidzx napisał:
joannapilarczyk napisał:

O
Nasza dziewka z obory leb wychylila

jaka wasza w imieniu czyim jeszcze mówisz ...TO JEST WAS WIĘCEJ
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok