Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Barnevernet odebrało mi dziecko - Norwegia

3 Posty

(kamila25)
Wiking
nie dziwie sie ze wyszla tak jak wyszlo,,, nie wazne gdzie urodzisz dziecko ,wazne z kim je masz!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Oj, dobre zakoczenie. Bardzo sie ciesze, ze tak sie stao, myle, ze dobrze i dla dziecka i dla matki ...wyrwla sie z chorego zwiazku. Pani Hani zycze powodzenia i rozwagi w kontaktach z facetami.
Ostatnio bylam swiadkiem jak polska mama szarpala na ulicy mala dziewczynke, zwrocilam jej uwage , przez co narazilam sie na niewybredne komentarze. Chyba jeszcze nie wie, ze polskie metody wychowawcze sa w Norwegii przestepstwem.
Jakie szanse ma dziecko czy zwierze w konfrontacji z doroslym czlowiekiem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(wyspiarz)
Stały Bywalec
po co nam Polakom ambasada,ambasador i reszta bandy ?????????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Krzysztof ....
(Duszek)
Wiking
Taka Ambasada jak i rząd naszego premiera .Banda złodziei i skorumpowanych spaślaków .BRAWO HANNA BRAWO NORWESKI RZĄD
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
za co brawo
za to,że dupsko nadstawiła jakiemuś ćpunowi, z niepodanego kraju
co przez kilkanaście lat pobytu w dobrym okresie się nie ustawił
myśl ciemnoto polska
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Keri H
(keri103)
Wiking
Barnevernet, NAV, to organizacje przestepcze. Oczywiscie, ze czasami pomagaja, ale czesciej robia wiecej szkody. Ja mialem stycznosc z barnevernet. Cale szczescie, ze moja corka byla juz prawie pelnoletnia, w duzej mierze juz odpowiadala za siebie i nie za bardzo mieli czego sie doczepic, ale kontrola mojego zycia i mojej corki trwala rok. Dwie baby, jak roboty. Usmiech na twarzy, a w klatce piersiowej - kamien.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(wyspiarz)
Stały Bywalec
Ludzie czemu wy skarg nie piszecie na ambasadora, on jest od tego aby pomagać obywatelom RP.nie zbada sprawy i z góry zakłada że polaczki(patologia) stracili dziecko? ciekawy jestem jak inni ambasadorowie z innych krajów reagują np.Niemiec,U.S.A.,.....???????????????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
z pania Hanną było 7 Polek i nawet myślały

a Pani Hanna umie j.norweski a prosi by położna jej pomogła z mieszkaniem,coś mi się wydaje ,że ta położna była rozgarnięta mówiąc by sama się postarała o lepsza warunki gdyby położna cokolwiek zgłosiła .....to BV na pewno nie czekało by do porodu
i znaleźli by sposób by jej dziecko z brzucha drapnąć
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
wyspiarz napisał:
Ludzie czemu wy skarg nie piszecie na ambasadora, on jest od tego aby pomagać obywatelom RP.nie zbada sprawy i z góry zakłada że polaczki(patologia) stracili dziecko? ciekawy jestem jak inni ambasadorowie z innych krajów reagują np.Niemiec,U.S.A.,.....???????????????????

bo Ci wszyscy ludzie myślą i nie wymagaj zbyt wiele ,jak już się namyślą to potem idą za BV jak cielęta z nadzieją a nadzieja matką głupich .

również jestem zdania by pisać gdzie się da i upubliczniać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Nigdy mnie nikt nie pytal w Norwegii, jak mieszkam i jakie duze mam mieszkanie,gdy bylam w ciązy.
Nigdy mnie tez o to nikt nie pytal, jak pozniej jezdzilam z dziecmi na okresowe badania.
Ani pozniej, jak dzieci poszly do przedszkola, czy szkoly.

Wiec co pani Hanna zrobila takiego, ze nie majac jeszcze dziecka, juz znalazla soe pod lupą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok