Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
A to juz nie przypominasz sobie ile razy na tym forum zebralas baty, jako wyjatkowo tepa strzala ?
Pamiec trza Ci odswiezac ? Twoje ograniczenia nic, a nic sie nie zmieniaja. Wyskakujesz jak z obory, uzywasz jezyka woznicy z Koziej Dupy i nigdy nie komentujesz wypowiedzi, a tylko autora. Gdybys tak kiedys zrobila odwrotnie, to spadlabym z krzesla z wrazenia, ze jestes jednak odrobine wyuczalna
Probuj, a kiedys moze jeszcze ci sie uda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
A to juz nie przypominasz sobie ile razy na tym forum zebralas baty, jako wyjatkowo tepa strzala ?
Pamiec trza Ci odswiezac ? Twoje ograniczenia nic, a nic sie nie zmieniaja. Wyskakujesz jak z obory, uzywasz jezyka woznicy z Koziej Dupy i nigdy nie komentujesz wypowiedzi, a tylko autora. Gdybys tak kiedys zrobila odwrotnie, to spadlabym z krzesla z wrazenia, ze jestes jednak odrobine wyuczalna
Probuj, a kiedys moze jeszcze ci sie uda

baty hahaha ,naprawdę zamiast siedzieć nontoper na forach umów się jednak na wizytę u lekarza ,bo pogarsza ci sie z min na min
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów

(joannapilarczyk)
Nowicjusz
"To nie dziala. Nie w Polsce. Nikogo nie obchodzi kto wychowuje dziecko, czy jest to psychol, potencjalny zabojca, kat, ktory maltretuje. Do czasu kiedy nie zatlucze dzieciaka (zamrozi, zakisi, walnie o podloge,utopi w stawie, zapije prawie na smierc jeszcze w ciazy), to nikt sie nie interesuje co sie dzieje w rodzinie i na co narazone sa dzieci"

Lindemans - bardzo to przerysowałeś, ale niestety jest to dosyć prawdziwy obraz polskiego podejścia..jak np przykład bestialskiego zamordowania Kacpra i Klaudii z Pucka oraz inne..myślę jednak, że takie dosadne formułowanie tego obrazu jest potrzebne, zatem - dziękuję

W Polsce ochrona dzieci nie działa i szok jak bardzo sprawnie i szybko działają procedury z w Norwegii może powodować panikę rodziców, którzy nie wiedzą czego im nie wolno i co to jest zaniedbanie czy przemoc psychiczna..

Dawid - nikomu nie jest do śmiechu i nie będzie, to są ludzkie tragedie mające wiele odcieni i to co robisz wprowadza panikę i szkodzi rodzicom, których przeraża to, co zamieszczasz..naprawdę nie ma wielkiej filozofii w wychowaniu dziecka w Norwegii jeśli się jest wydolnym wychowawczo, zaradnym, dojrzałym i odpowiedzialnym rodzicem, który jest obeznany z panującym tu systemem wychowania (antypedagogika, zakaz czarnej pedagogiki etc.) - i proszę Cię nie zaczepiaj mnie więcej, bo ta dyskusja z Tobą nie ma sensu już od jakichś 2 tygodni - nie przetwarzasz i zniekształcasz moje wypowiedzi oraz -> do zobaczenia w Norwegii..nie mogę się doczekać jak stoisz z mikrofonem na scenie podczas marszu przeciwko BV i deklamujesz swoje racje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
NEXT :
Posluchaj tepa strzalo, ani nie komentowalam twojej wypowiedzi, ani ciebie personalnie( w obu przypadach nie dostrzegam najmniejszego sensu ). Ty, jak to zwykle robisz, wyskoczylas do mnie personalnie obwieszczajac swoje chore wizje zwiazkow mesko-damskich. Przypierdolilas sie zupelnie nie zaczepaiana, do mnie i mojego meza. Uskuteczniasz te swoje ataki, jak pies z wywieszonym jezorem, albo suka z cieczka(tu mozesz sobie wybrac) cyklicznie. Jestes gorsza niz przemarsz wojsk, niz tygodniowa sraczka, niz wrzod na dupie.
Zadnych merytorycznych argumentow, tylko jak ten pies lecisz i szczekasz. W twoim przypadku, poprzedni nick "pan pikus" pasowal wprost idealnie
Mam gleboko w dupie ciebie, twojego meza(jesli takowy jest), twoje relacje z mezczyznami i dobrze by bylo, gdybys wreszcie, mongole, odpierdolila sie ode mnie i mojej rodziny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
joannapilarczyk napisał:

Lindemans - bardzo to przerysowałeś, ale niestety jest to dosyć prawdziwy obraz polskiego podejścia..jak np przykład bestialskiego zamordowania Kacpra i Klaudii z Pucka oraz inne..myślę jednak, że takie dosadne formułowanie tego obrazu jest potrzebne, zatem - dziękuję

W Polsce ochrona dzieci nie działa i szok jak bardzo sprawnie i szybko działają procedury z w Norwegii może powodować panikę rodziców, którzy nie wiedzą czego im nie wolno i co to jest zaniedbanie czy przemoc psychiczna..

Przerysowanie bylo zupelnie zamierzone i dokladnie na potrzeby tego, co wypluwa z siebie David.
Choc nie do konca jestem pewna z tym przerysowaniem. Jakos nie kojarze w Norwegii takich akcji, ze matka mrozi swoje nowonarodzone dzieci, uklada w beczkach po kapuscie, rzuca o podloge, a ze malo skutecznie, to dodusza. Topi w stawie, albo tak chla w ciazy, ze dziecko rodzi sie ledwie zywe ze smiertelnym poziomem alkoholu w krwi (4,5 promila!). Pomijam cykliczne wiadomosci o skatowanych dzieciach itp. Molestowanie seksualne tez nie jest czyms, czego dzieci w Polsce nie doswiadczaja. Jesli Dawid czuje jakies powolanie i chce byc tak bardzo zaangazowany w sprawy krzywdzonych dzieci, to moze bardziej celowe jest dzialanie na polskim podworku, tam gdzie mieszka i gdzie ma wychowywac swoja corke.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów

(joannapilarczyk)
Nowicjusz
Lindemans - tak, słuszna strategia..

wiesz, ja też nie kojarzę..codzienna relacja z norweskich gazet (mam w domu nałogowca co kupuje wszelkie gazety i mi relacjonuje "co bym to była na bieżąco" też mi nie wskazuje na takie przypadki, a na pewno byłoby o tym głośno w TV czy gazetach i miałabym emocjonującą dyskusję w domu z tej okazji odnośnie różnić polsko-norweskich, co jest najulubieńszym tematem wśród znajomych..

nawet podpytuję tu i tam aby informację sprawdzać..w piątek rozmawiałam z kilkoma specjalistami i tak dramatycznie to już nie te czasy w Norwegii..to co w PL opisujesz oni mieli jakoś lata 60te jeszcze zanim się kraj dźwignął z biedy..konkluzją było także to że pedofile są wszędzie i od skuteczności organów ścigania i sądów zależy jak będzie to zjawisko tępione..

Dawid - podpisuję się pod tym co powiedziała Lindemans na temat tego, że mógłbyś swój zapał użyć w walce z pedofilią w Polsce lub poprawieniem działania opieki - potrzeba trochę tej energii w trawionym przez raka kraju (rak służb opieki nad dziećmi - dodaję aby się nikt nie rzucił, żem anty PL czy cuś)..jeszcze dodam że smoki i trole zjadające polskie dzieci (powtarzam się specjalnie) to nie Twoja bajka dopóki tu nie mieszkasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak

img.wiocha.pl/images/6/a/6a895b4b1a6b90d419869d2f2f3abba0.jpg
> do zobaczenia w Norwegii..
gdzie skrobanki sa na zyczenie nawetdla 13 latek i nie trzeba informowac rodzicow a wczesniaki odklada sie na polke zeby umarly z zimna i glodu
gdzie dzieciom podaje sie psychotropy jak rodzice ,znaczy sie ,opiekunowie ida sie uchlac

gdzie kazirodstwo i pedofilia sa tajemnica poliszynela
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów

(joannapilarczyk)
Nowicjusz
patim, ja po Twoim zarzucie o moim rzekomym molestowaniu nie mam jakoś zaufania do wdawania się w dyskusję, ale spróbuję..

"za biedni" - tak, to jedna ze składowych owego zaniedbywania..aby zdecydować się na dziecko musi być takiego rodzica na nie stać.. kiedy taki rodzic jest uznany za "biednego" w dobie antykoncepcji wpadki to albo przekonania religijne się liczą albo głupota i nieodpowiedzialność i nikt nie bierze tego pod uwagę - chodzi o świadome podjęcie decyzji zajścia w ciążę - mocne ale podstawa do obserwacji

aborcja, to mocno nie moja dziedzina niestety, zatem nic nie dodam

psychotropy podawane dzieciom - to jeden ze sposobów gdy rodzice nie radzą sobie, ale nie tylko w Norwegii w Polsce też tak robią - z tym akurat spotykam się częściej w PL, ale to pewnie kwestia stażu pracy i się spotkam przez najbliższe lata także w Norwegii..w PL, to jeszcze upajanie dziecka alkoholem aby lepiej spało i się nie budziło w nocy, gdy rodzie są na imprezie..btw. o psychotropy nie tak znowu łatwo a jak rodzic dostał taką receptę, to samo świadczy o tym rodzicu i jego psychice i że był u psychiatry i ten mu przepisał na podstawie etc. szerszy zarys obrazka..

kazirodztwo i pedofilia w formie tajemnicy - jakoś się nie spotkałam aby ludzie nabierali w tej kwestii wody w usta..mam na myśli specjalistów wokół..ale ten temat jest bardzo niewygodny dla mediów - to fakt
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
www.wiocha.pl/935225,Najpierw-rozkladala-nogi

za biedni" - tak, to jedna ze składowych owego zaniedbywania..aby zdecydować się na dziecko musi być takiego rodzica na nie stać..
OOOO to w Polsce zlikwidowali umowy smieciowe i kazdy ma gwarancje zatrudnienia

a to jest socjalistyczna propaganda

praca.interia.pl/news-upadla-najstarsza-...-w-polsce,nId,972221

i oczywiscie wszystkich pracownikow 10 lat temu uprzedzili
nie rodzic dzieci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
joannapilarczyk napisał:
patim, ja po Twoim zarzucie o moim rzekomym molestowaniu nie mam jakoś zaufania do wdawania się w dyskusję, ale spróbuję..

"za biedni" - tak, to jedna ze składowych owego zaniedbywania..aby zdecydować się na dziecko musi być takiego rodzica na nie stać.. kiedy taki rodzic jest uznany za "biednego" w dobie antykoncepcji wpadki to albo przekonania religijne się liczą albo głupota i nieodpowiedzialność i nikt nie bierze tego pod uwagę - chodzi o świadome podjęcie decyzji zajścia w ciążę - mocne ale podstawa do obserwacji

aborcja, to mocno nie moja dziedzina niestety, zatem nic nie dodam

psychotropy podawane dzieciom - to jeden ze sposobów gdy rodzice nie radzą sobie, ale nie tylko w Norwegii w Polsce też tak robią - z tym akurat spotykam się częściej w PL, ale to pewnie kwestia stażu pracy i się spotkam przez najbliższe lata także w Norwegii..w PL, to jeszcze upajanie dziecka alkoholem aby lepiej spało i się nie budziło w nocy, gdy rodzie są na imprezie..btw. o psychotropy nie tak znowu łatwo a jak rodzic dostał taką receptę, to samo świadczy o tym rodzicu i jego psychice i że był u psychiatry i ten mu przepisał na podstawie etc. szerszy zarys obrazka..

kazirodztwo i pedofilia w formie tajemnicy - jakoś się nie spotkałam aby ludzie nabierali w tej kwestii wody w usta..mam na myśli specjalistów wokół..ale ten temat jest bardzo niewygodny dla mediów - to fakt

A Asia dalej jak don Quijote de la Mancha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok