Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
NEXT :
Posluchaj tepa strzalo, ani nie komentowalam twojej wypowiedzi, ani ciebie personalnie( w obu przypadach nie dostrzegam najmniejszego sensu ). Ty, jak to zwykle robisz, wyskoczylas do mnie personalnie obwieszczajac swoje chore wizje zwiazkow mesko-damskich. Przypierdolilas sie zupelnie nie zaczepaiana, do mnie i mojego meza. Uskuteczniasz te swoje ataki, jak pies z wywieszonym jezorem, albo suka z cieczka(tu mozesz sobie wybrac) cyklicznie. Jestes gorsza niz przemarsz wojsk, niz tygodniowa sraczka, niz wrzod na dupie.
Zadnych merytorycznych argumentow, tylko jak ten pies lecisz i szczekasz. W twoim przypadku, poprzedni nick "pan pikus" pasowal wprost idealnie
Mam gleboko w dupie ciebie, twojego meza(jesli takowy jest), twoje relacje z mezczyznami i dobrze by bylo, gdybys wreszcie, mongole, odpierdolila sie ode mnie i mojej rodziny.

niestety,tylko obok twoich dennych wypowiedzi,nie jestem w stanie przejść obojętnie -nie sądziłam ,że twym Panem jest twój maż raczej miałam na myśli Norwegię więc z tą rodziną to sama sobie wymyśliłaś ale nie martw się zawsze pieprzysz bez jakiegokolwiek sensu .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Poszla won !

Wroc za jakis czas, pikusiu i startuj od nowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
Poszla won !

obiecuję ci publicznie ,że więcej cię nie tchnę ,bo i tak już śmierdzisz z powodu rozkładu

JAK ZMIENIĘ SOBIE NIK,PIERWSZA ZOSTANIESZ O TYM POINFORMOWANA ,BYŚ NIE MUSIAŁA SPĘDZIĆ KILKA KOLEJNYCH MIESIĘCY NA SZPIEGOWANIU MNIE .

idiotko pamiętam ten dzień kiedy nie mogłam zdecydować się na nik miałam ubaw z ciebie bo latałaś jak latawica po tematach, gdzie pisałam a teraz kretynko piszesz o tym i myslisz

żeś bystra

jak woda w klozecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów

(joannapilarczyk)
Nowicjusz
Marku, że walka z wiatrakami, mówisz...ehh pewnie mi przejdzie niedługo.. ale już się uspokajam i przycupnę nieopodal z oczekiwaniem na więcej dystansu..

a bo mnie Dawid niepotrzebnie wywołał do dyskusji zaczepianiem..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
NEXT napisał:
Lindemans napisał:
Poszla won !

obiecuję ci publicznie ,że więcej cię nie tchnę ,bo i tak już śmierdzisz z powodu rozkładu

JAK ZMIENIĘ SOBIE NIK,PIERWSZA ZOSTANIESZ O TYM POINFORMOWANA ,BYŚ NIE MUSIAŁA SPĘDZIĆ KILKA KOLEJNYCH MIESIĘCY NA SZPIEGOWANIU MNIE .

idiotko pamiętam ten dzień kiedy nie mogłam zdecydować się na nik miałam ubaw z ciebie bo latałaś jak latawica po tematach, gdzie pisałam a teraz kretynko piszesz o tym i myslisz

żeś bystra

jak woda w klozecie

Poszla juz wreszcie won ?
Czy tylko obiecuje kolejny raz ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
joannapilarczyk napisał:
Marku, że walka z wiatrakami, mówisz...ehh pewnie mi przejdzie niedługo.. ale już się uspokajam i przycupnę nieopodal z oczekiwaniem na więcej dystansu..

się uspokajasz ,więc o jakich emocjach mówisz,strasznie jestę ciekawa,w sumie nadal nie wiadomo co tobą kieruje ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
joannapilarczyk napisał:

a bo mnie Dawid niepotrzebnie wywołał do dyskusji zaczepianiem..

To nawet nie nosi znamion dyskusji. DAvid jest oslem a ty poprzez swoje zaangazowanie dodatkowo go legitymizujesz jako powaznego osobnika. Jest oslem wiec nalezy go traktowac jak osla. Tyle i tylko tyle.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów

(joannapilarczyk)
Nowicjusz
NEXT - ja już o tym w innym wątku o BV rozmawiałam na forum z magg..wiesz zależy o co pytasz, w sensie punktu odniesienia..o to co kieruje mną w kwestii Dawida, rodziców będących pod obserwacją albo tych zaniepokojonych co wychowują dzieci w Norwegii, BV..proszę o doprecyzowanie

Marku - ja nie umiem tak podchodzić do ludzi..więc wiatraki mi pisane niestety
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
joannapilarczyk napisał:
NEXT - ja już o tym w innym wątku o BV rozmawiałam na forum z magg..wiesz zależy o co pytasz, w sensie punktu odniesienia..o to co kieruje mną w kwestii Dawida, rodziców będących pod obserwacją albo tych zaniepokojonych co wychowują dzieci w Norwegii, BV..proszę o doprecyzowanie

Marku - ja nie umiem tak podchodzić do ludzi..więc wiatraki mi pisane niestety

Do ludzi to nie..mowimy o DAvidzie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
joannapilarczyk napisał:
[quote]NEXT - ja już o tym w innym wątku o BV rozmawiałam na forum z magg..wiesz zależy o co pytasz, w sensie punktu odniesienia..o to co kieruje mną w kwestii Dawida, rodziców będących pod obserwacją albo tych zaniepokojonych co wychowują dzieci w Norwegii, BV..proszę o doprecyzowanie

OK nie będę Cię męczyć ,nie nie o dawida mi chodzi, ani o rodziców,to nie moja broszka ,nie zastanawiam się nad rodzicami pokrzywdzonymi,bo nie znam faktów więc nie jestem w stanie opowiedzieć się za kimkolwiek ,ja bazuję głównie na wypowiedziach norwegów i przede wszystkim na wypowiedziach ludzi ,którzy znają tą instytucję z trzeźwego punktu widzenia .
Napisałaś o emocjach a jak wiadomo,każdy w tym temacie opiera się na emocjach dla jednych jest to szokiem dla innych tak jak malindy tematu być nie powinno ,bo czymże jest oddanie przez pomyłkę kilkudziesięciu dzieciaków jak na co dzień w jej byłym kraju psychole je mordują w norwegi również są psychole a nawet więcej ,więc jakie to emocje są u Ciebie .
Norwegia jest świętym krajem mlekiem i miodem płynąca ,więc cóż tam pfiii jeden polski dzieciak w tę czy we wte .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok