Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
Jezeli istnieje jakies"subzycie" tego tematu aktywizujace sie w obszarach wiadomosci prywatnych, to moja ciekawosc zostala w znacznym stopniu zaspokojona.
Teraz oczekuje, ze moze jakis behawiorysta lub co bardziej prawdopodobne psychiatra wyjasni mi szlak myslowy DAvida.
Nie czekam na kogos na miare Pawlowa, wystarczy wiedza z poziomu jego psa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
sprawa jest dziecinnie prosta
Davidzx to agent Tuska i hrabiego Komorowskiego
ma z ich polecenia zniechęcać rodziny do wyjazdu z Polszy
a to z powodu, że
primo Polsza się wyludnia
secundo dulary, marki, funty, euro i takie inne nie będą się wymieniały na złote, co grozi upadkiem reżimu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
joannapilarczyk napisał:
Marku, dokształcanie Dawida, to jak sam stwierdziłeś kilka dni temu walka z wiatrakami, zatem tego się nie podejmuję..Dawid nie jest refleksyjny, choć ostatnio modyfikuje nieco swoje działania, bo przestał wklejać linki na oślep, tak jak miesiąc temu

natomiast dementowanie zamieszania i dezinformacji jaką zaprowadza Dawid tutaj wydaje mi się dosyć ważne i ja widzę sens, bo czytają to rodzice i panikują..

a wiesz (dla przykładu) jeśli rodzina stoi przed decyzją dołączenia do ojca pracującego od 7 lat w Norwegii i on nie sprowadza ich bo BV, a dzieci się wychowują bez niego w PL i nie mają wzorców męskich (co w przypadku chłopców jest b.ważne przecież) i miłości na co dzień i pokazywania im świata, a taki ojciec jest wydolny wychowawczo i dobry człowiek, ale się boi bo to co czyta go powstrzymuje od sprowadzenia żony z dziećmi, bo krwiożercze BV przecież, smoki i inne potwory i nie chce dzieci stracić bo kocha..wiesz, warto

ja się podjęłam tego jakoś w marcu, bo docierają do mnie wiadomości, maile, telefony od rodziców, co panikują bo boją się sprowadzić rodzinę albo są pod obserwacją i wykonują dziwne ruchy, a nie znają języka i lęk nakręca zachowania agresywne etc. i może dojść do tragedii

a z tytułu tego, że to moja dziedzina zawodowa i wiedzy, a czuję się dość solidnie w tych rejonach, to uznałam, że się powypowiadam tu trochę, skoro może to rodzicom przynieść ulgę i spokój..

myślę, że kilka osób może znajdzie/znalazło dla siebie odpowiedzi na nurtujące ich pytania, a jeśli nawet niewiele, to warto nawet dla jednej osoby, co się martwi..

pozazycie - co do reklamy, jakbyś sobie poczytała to co piszę, to widać wyraźnie że moje posty nie mają charakteru kampanii reklamowej, zresztą jaki to by niby miało sens? zaś działania informacyjne są jak najbardziej moim celem - bo ludzie z niewiedzy robią różne rzeczy a już w zupełności jak kieruje nimi lęk czy złość..gdy zaś ktoś się doinformuje to wie jak w takich realiach się poruszać i może podejmować skuteczne i prawidłowe działania, co może uchronić przed wieloma tragediami

Lindemans - dziękuję

Jak już tak ładnie dziękujesz za trzeźwe oko ,to ja Ci go zazdroszczę ,ni jak ma się to do sprawy ,po prostu ty masz do niego prawo nie mając dzieci w NOi nie posiadając wiedzy odnośnie tej instytucji a w tym wypadku nie masz być z czego dumna

Jakoś wszyscy nadal chodzicie tu do tyłu ,nic do tematu nie zostało wniesione cdn.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
sprawa jest dziecinnie prosta
Davidzx to agent Tuska i hrabiego Komorowskiego
ma z ich polecenia zniechęcać rodziny do wyjazdu z Polszy
a to z powodu, że
primo Polsza się wyludnia
secundo dulary, marki, funty, euro i takie inne nie będą się wymieniały na złote, co grozi upadkiem reżimu

twe teorie są lepsze od teorii kaczora
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
NEXT napisał:
[quote]joannapilarczyk napisał:

Jakoś wszyscy nadal chodzicie tu do tyłu ,nic do tematu nie zostało wniesione cdn.

Ja na przyklad wnioslem powiew swiezosci i watpliwosci co do stanu zdrowia psychicznego prelegenta.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
marecki00 napisał:
[quote]NEXT napisał:
joannapilarczyk napisał:

Ja na przyklad wnioslem powiew swiezosci i watpliwosci co do stanu zdrowia psychicznego prelegenta.

pewnie zabrakło Ci trunku bogów i z stąd również trzeźwe oko i powiew świeżości z ust
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
NEXT napisał:
[quote]marecki00 napisał:
NEXT napisał:
joannapilarczyk napisał:

pewnie zabrakło Ci trunku bogów i z stąd również trzeźwe oko i powiew świeżości z ust

Spozywanie sfermentowanych produktow pozostawiam ludziom z gminu. Podobne podejscie zachowuje wobec humoru niskich lotow. Wybierz sobie kategorie gdzie poczujesz sie u siebie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów

(joannapilarczyk)
Nowicjusz
NEXT - po pierwsze, zastanawiam się nad własną gotowością wpuszczenia Ciebie w swoje obszary życia pozazawodowego, do tego miejsce sobie wybrałaś na forum publicznym..odnośnie do Twojego wejścia w moje granice prywatne..zakładasz bowiem że nie mam dzieci, a nie stawiasz pytania czy je mam czy nie..to prowadzi w ślepy zaułek - jak ma dzieci, to się zna, jak nie to się nie zna na tym co mówi..nie ma ciekawości, bo ciekawość byłaby pytaniem, a nie z góry założeniem..

wiesz, to jest normalne pytanie (nawet jeśli w formie założenia), magg już pytała o moje wykształcenie i praktykę, odpowiadając wykazałam gotowość podzielenia się tym, bo jest to w obszarze zawodowym..nie jestem jednak pewna co do odpowiedzi na pytania osobiste tutaj..patim już raz wspominała o moim rzekomym molestowaniu i to zarzucała..to jest w podobnym klimacie

mój superwizor zawsze wtedy pyta: a czy lekarz musi przechorować każdą chorobę, którą leczy? a raumatolog? a onkolog? a dermatolog? a psychiatra?

ja mogę się tu wypowiadać odnośnie do swoich obszarów zawodowych i popierać to 5letnim doświadczeniem, z czego 2 letnim z BV..czasem nawet jeśli tajemnica zawodowa nie jest blokadą - przytaczać uogólniając przykłady z którymi się spotykam..jakbym nie czuła się na siłach to by mnie tu nie było..po dwóch latach uznałam, że to już ten moment..

wiesz, jeśli mój profesjonalizm w Twoich oczach będzie zależał od życia prywatnego, to zapraszam Ciebie do wiadomości prywatnych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
tak na trzezwo to szkola moze kosztowac 120 000
bo to trzeba kupic plecak ,piornik , russebukse i russebil

www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=41734450
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
marecki00 napisał:
[quote]NEXT napisał:
marecki00 napisał:
NEXT napisał:
joannapilarczyk napisał:

Spozywanie sfermentowanych produktow pozostawiam ludziom z gminu. Podobne podejscie zachowuje wobec humoru niskich lotow. Wybierz sobie kategorie gdzie poczujesz sie u siebie.

tym humorem niskich lotów,było twoje wypowiadanie się o stanie zdrowia psychicznego prelegenta a potem,jestes zdziwiony ,że stwierdzam brak trunku -ja odpadam nie jestem w stanie dźwignąć stanu psychicznego większości tu

jeszcze chwilę a zacznę wznosić chwałę za działalność BV i poprę jastę by na lotnisku polacy oddawali dzieci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok