Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
ale naprodukowałyście od obiadu...to się naczytałam o minusach i plusach he he a ja o tym wcześniej wiedziałam bo w innych tematach też się zbijali że zbierają minusy niektórzy np Jasta czy Marianek...oni to tego mają
W piątek jadę na wycieczkę krajoznawczą to Szwecji i zakupy może pierwszy raz heh

Ej was też tak w kościach łamało pod koniec ciąży? schylę się trzeszczy w kościach przewrócę trzeszczy tak jak u starszej Pani normalnie heh ale poza tym dalej czuję się świetnie czyli jeszcze do porodu daleko ale już czekam heh

witam nową mamusię mówisz 15 tydzień i już ci się dłuży czekaj zobaczysz jak przed porodem będzie się dłużyć he he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Dziewczyny ja wam musze piekna pogode zamowic i sloneczko ,zebyscie tak nie produkowaly przez caly dzien ,bo pozniej ciezko nadrobic zeby byc na bierzaco co u Was i malenstw.
My myslimy o goracych piaskach ale dopiero koniec wrzesnia poczatek pazdziernika jak mala juz bedzie wieksza i bardziej kumata.A w te wakacje wybieramy sie nad polskie morze ,no i wlasnie moze macie jakies namiary na fajne miejsce ,kwatery nie wiem domki do wynajecia ?Tylko zeby bylo do plazy bardzo blisko no i zeby to nie byla dziura zabita dechami z jedna stolowka i las no i w miare miejsce przystosowane do pobytu z 6 miesiecznym szkrabem

Marta to u nas jest tak samo przez caly dzien prawie nie spi tylko na spacerach ale za to przesypia cala noc i tylko raz juz jej daje mleczko przez sen.
Ale dzis byla strasznie marudna ,dziaselka jej dokuczaja strasznie.
No i jak pisalam wracamy do NAN i wszystko wrocilo do normalnosci tzn mam na mysli kupki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Ufff Gabis juz wykapany ,dostal papu i spi Byle do 23.00 hehe
Marta86 no ciut juz sie znamy hehe A dlaczego tak pomyslalam,ze to o mnie chodzi?Hmmm...domysl sie sliczna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Kakariki czemu sie smucisz ze nad morze jedziesz? Ja jestem z pomorza i mieszkam blisko plazy
A kwater to znajdziesz duzo w necie gorzej cos wybrac
Ja polecam Sopot w wakacje nie ma jak sie przebic przez deptak

Nana odrazu na mysl mi przyszla wiadomosc z priv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Daria,dzieki

Anita,ja nie trzeszczalam,hi,hi Owocnej wyprawy do Szwecji Kup cos fajnego

Kakariki,to super,ze wszystko wrocilo do normy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Wiesz co Marta mi dluzej zajmie dojazd nad te polskie morze niz lot na gorace piaski.No i w Polsce nie mam zagwarantowanej pogody .Po za tym ja uwielbiam 3 swiat ale niestety flora bakteryjna nie bedzie sprzyjala takiemu malenstwu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dziewczyny czy kupię tutaj herbatki granulowane takie jak mamy w Polsce np bobovity kończa mi sie zapsy z Polski a Oskiemu smakuje te herbatki Aga jak tam Julcia lepiej ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
No oczywiście mam zamiar kupić same fajne rzeczy heh

Marzenie ten twój szkrab ma taką świetną minkę he he

Wiecie co wam powiem mój mąż ostatnio wpadł na jeden z wielu "genialny pomysł" żeby pojechać na święta do PL bo ma kilka dni pod rząd wolnych...oznajmił mi to przez telefon a jak mu odpowiedziałam że chyba sam bo ja mam termin na 04.04 to biedny zaczął się śmiać i powiedział "taki mały szczegół z głowy mu wypadł"

po raz kolejny FACECI TO SĄ UDANI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Daris Aga to moze razem pojedziemy na Teneryfe
Ja to bym z checia sie gdzies wybrala ale sama to trzese portkami Co roku mowie sobie pojedziemy i tyle mojego jak juz gdzies sie wybierzemy to gorzej byc nie moze

Halas ja nie widzialam tutaj takich herbatek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Spoznieni3 Twoj maz zapomnial,ze jajeczko Wielkanocne wykluje sie tu w Norwegii hehe Fajni Ci faceci

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok