Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Daris jak juz kiedys wspomnialam wybieram sie na wycieczke w lipcu bo wtedy moj maz ma urlop i moge go zabrac ze soba do pomocy przy dzieciach Tylko nie chce ugotowac w lipcu tam moich pociech, w lipcu jest tam bardzo goraco np jak w Hiszpani?

Daris a Ty chcesz leciec w maju w tym roku?

A ja nie obchodze 8 marca i tez problem z glowy

Lady_Dosia wiem ze Ida to Maly Pulpecik pamietam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
W styczniu np jest okolo 25 stopni ale lipiec to srodek lata wiec temperatura przekraczac moze 30 stopni..

Ja chce leciec teraz w maju
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Marta, a Emma kiedy sie urodziła?
ja też nie obchodzę 8 marca )

Srednia temp na Teneryfie w lipcu to 28 st
Ale odczuwalna może być inna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Napisalam ze obchodze kazdego dnia bo tez nie obchodze nic w konkretnych datach
Marta T. to Hiszpania przeciez
Z T. to jest tak ze jest podzielona na dwie czesci i w momencie kiedy na jednej z nich jest 30 stopni i pelne slonce to w drugiej jej czesci moze byc pochmurnie i 25 stopni... wiec zawsze mozna wybrac ta drga czesc wyspy hihi Albo jezdzic od jednej do drugiej bo w sumie to niedaleko wszedzie
My wynajmujemy zawsze samochod albo motor i heja! Ten wiatr we wlosach ahhh... ten klimat to moj klimat hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hejka mamuski
Tuptusia same dzis dobre wiadomosci od CiebieGratuluje Maxiowi odpadniecia pepuszka,zwawych kupek i slicznego spokojnego spanka I siusia sporo bo ma nerki zdrowe hehe-albo mu kup chlonniejsze pieluszki jak ja Gabisiowi albo czesciej mu zmieniam pieluszke i klopocik z glowy I zajefajnie,ze juz masz lepiej z kregoslupem Sama widzisz,ze wszystko sie powolutku uklada
Aguss Milusia znow zablysnie usmiechem przed aparatem-extraCzekamy na focie
U mnie tez pogoda passsskudna brrr... Pada snieg i wieje wiatr a do tego sniezyca-az sie wygladac nie chce przez okno A juz tak mini wiosennie bylo do +11 i sloneczko
Marta86 widze,ze Emma mknie do przodu z waga A skad wiedzialas,ze bedzie wazyla z 5,5 kg?Ano pewnie stad,ze juz coraz ciezsza sie robi
Lady dosia supcio,ze Idunia ma juz za soba szczepienia i ze trafila na extra pielegniarke co rozlozyla jej szczepienia na dwie turyGabis tez sie poplakal przy podawaniu szczepionki ale potem to spal jak suselekIdusia bardzo ladnie wazy bo 6640-extra
Tyle dobrych wiadomosci,ze trzeba to oblac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Za sukcesy rozwojowe Naszych pociech

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Lady_Dosia 21.11.11 10 dni po terminie A IDA jest z 1.12.11

Nana domyslilam sie ze wiecej nie bedzie miec patrzac na wage ze wczesniejszej wizyty
Heh maly kurdupelek z niej jak nic

Daris no przeciez mowie ze to Hiszpania widzisz jaka ja Swiatowa jestem ze nawet nie wiem ze to w Hiszpani
Tak sie sklada ze moja mama byla przez jakis czas w Alicante w Hiszpani ma tam chrzesnice i raz w roku jezdzi ze znajomymi porelaksowac sie nad goracym morzem, ma rowniez znajomych ktorzy maja mieszkania do wynajecia po znajomosci
Zawsze mi odradza jechac w lipcu bo tam goraco a kiedy ja mam jechac jak moj maz ma tylko w lipcu urlop i troche w grudniu. Ale mowi ze maj jak najbardziej

Nana myszka bajeczna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
a kto tu mówi o obchodzeniu Dnia kobiet???? takie swieto mamy i nic nie poradzimy że faceci w tym dniu daja prezenty inne niz na co dzień heh
a całusy i uściski to wszystkie mamy codziennie wiadome!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Marta Twoja Emma tez dzielniacha ale kruszynka jeszcze;* mój miał 60 cm i 6kg 21 lutego a dzis go wazyłam w domu i wazy 6,800kg, i juz rozmiar 62 jest na styk
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Nana na zdrowie ;* mi to sie marzy Martini plus sprite pychota hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok