Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
ufff lady dosia brawo dla Idusi dzielna dziewuszka
spóznieni to Twój mąz jest udany zapomniał o takim małym szczególe hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
dziewczyny my tu gagu gadu a jutro nasze świeto jest Dzien kobiet znowu prezenty hihi ale mi wystarcza kwiaty a uwielbiam czerwone tulipany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Bo Ida to jest dzielna dziewczynka Brawo Dobrochna,kochana ja tez tak mam,he,he Spocona jak szczurek z tych nerwow

Marzena,no faktycznie. 8 marca jutro Tulipany czerwone... Hmm, sliczne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
hej dziewczyny
szaro buro i sypie
ah tyle fajnych wozeczkow
nosiedlka z reszta tez super
ide w koncu zjesc jakies sniadanie
a potem czekamy na znajoma i moze dzis tez bedziemy robic foteczki Milusi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
Lady dosia widzisz a tak sie martwilas o szczepienie a Ida dzielna dziewczynka i dala rade
he he Spóźnieni ładnie cie maz zaskoczyl pomyslem zeby swieta spedzic w polsce a o synku zapomnial ze moze jeszcze przed swietami na swiat przyjdzie faceci jednak sa naprawde jedyni w swoim rodzaju.
Hmm faktycznie jutro mamy swieto super moze dostane jakiegos slicznego kwiatuszka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Cześć dziewczyny

A my z Maxem musimy się pochwalić, bo dziś w nocy odpadł pępuszek I sam zaczął robić kupkę, bo od wczoraj jest na mleczku Hipp i nawet lepiej mu smakuje i dłużej po nim śpi. Jak go dziś o 5 ululałam to wstał po 4 godzinach a nie po 2 jak po mleku NAN.
A po wodzie koperkowej zasikuje niemiłosiernie pieluchy. Dziś w nocy jak spał tak się posiusiał biedak, że cały kocyk i śpioszki mokre

Ja już lepiej z kręgosłupem oby tak dalej W poniedziałek wizyta moja u lekarza na kontrolę. Rozmowa o szwach tych nieszczęsnych i antykoncepcji. A we wtorek mamy wizytę w helse. Ciekawe ile maluszek już waży od porodu

Nie mogę sie już doczekać aż będę mogła z maluszkiem wyjść na spacer
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Hej hej brawo dla Idusi
Z kotem bylam na standardowym szczepieniu i uzupelnic paszport przed wyjazdem do Polski
Tuptusiowata moj Emil czesto tak ma ze budzi sie caly zasikany razem z kocykiem i wozkiem osobiscie polecam libero mats nieprzemakalne,jednorazowe wiec wtedy wozek czy lozeczko suchutkie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Lady_Dosia nie tylko Twoja IDA taka dzielna, Emma nie zdazyla sie rozplakac porzadnie a juz poszla spac dobrze sie zlozylo po nie spala od 8 a szczepienie miala troche po 11. Wiec i u nas bylo ok Mloda wazy cale 5580kg skad ja to wiedzialam ze bedzie gdzies ok 5,5kg a mierzy 60cm. Maly kurdupelek
Dobrze ze IDA nie miala 3 wkluc ufffff bo napewno nie bylo by tak wesolo.

Daris masz dobry pomysl z tym wyjazdem a ja mam wielkie checi ale sama z trojka malych dzieci widze to kiepsko Ale jak bedziecie gdzies sie wybierac w Polske lub gdzies w Norwegie w niedalekie strony to ja bardzo chetnie A powiedz mi moja droga czy w lipcu to warto jechac na Teneryfe z niemowlakiem? I mowisz ze przez biuro podrozy i bez roznicy jakie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Brawo Ida!! Brawo Emma!!
Lady_dosia ty chociaz tylko spocona z mala goraczka a ja zawsze placze i tylko sie mnie pytaja o depresje poporodowa przez to non stop

Sypie u nas na maxa! Juz bialo-ppomyslec ze bylo tak wiosennie.. Ale moja pogodynka sie sprawdza jupiii Tylko moglaby inna pogode pokazywac,bo na jutro tez snieg pokazuje
A ja mam 8 marca codziennie u mojego meza wiec nie musze czekac caly rok na kwiatka,buziaczka,mile slowo czyli wszystko to czego mozna by sie spodziewac w jakies tam swieto hihi

Marta no nie bylabys taka sama z ta trojka dzieci-przeciez bylybysmy we trojke a to juz cos hihi W lipcu czy w styczniu-zawsze warto Biuro podrozy takie ktore ma najlepsza oferte,moge polecic najwieksze norweskie- Ving
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Marta - gratulacje dla Emmy Ida przebija piatkę
Emma kruszynka Panna Puca waży juz 6640

Tuptusiowata - super, że Maxowi się poprawiło po mleczku i, że pępol odpadł już
No i że Ty sie lepiej czujesz - to najważniejsze!
A czemu czekacie ze spacerkiem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok