Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Emma na tapmadl idzie )))

Marzenie - rety kawał chłopaka z Olika dobrze, dobrze, niech rośnie będzie mamusi zakupy nosił
Oj martini ze spritem toi ja bym sie napiła albo retsiny ze spritem na plaży ehh człowiek się rozmarzył, szczególnie jak wyjrzał za okno.... nawet pies i kot gardza spacerkiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
lady dosia moze kiedys sie napijemy ale taki drink na plazy hmmm marzenie niespełnione w obecnej chwili
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Lady_Dosia juz wczesniej twierdzilam ze moja corka od malego dba o linie

Marzenie niech rosnie Oli, w koncu facio z niego Moj synio to tez byl kawal chlopa za mlodego Teraz to juz kawaler z drabinka na brzuszku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
haha Marta to widze że Twój synio wyćwiczył sobie słynny kaloryferek
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
My czekamy ze spacerkiem dlatego, że u nas w Bergen od dwóch dni takie zawieruchy i zawieje z deszczem i śniegiem, ze strach wyjść na dwór i dlatego.
Ale maluszka wentylujemy, ciepło ubieramy i otwieramy na trochę okno ale w taką pogodę na pewno nie wyjdę z nim nigdzie, bo nie chce aby zachorował czy coś.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Spóźnieni3 i Nana - jak się nazywa ten fotelik czy krzeselko, ktore wam sie tak podoba? Takie co ma wiele funkcji?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Brawo Emma Faktycznie dzielna dziewczynka
No i moze faktycznie bedzie tapmadl,he,he Dobre Dobrusia,hi,hi

Marzena,Olik to kawal mezczyzny,he,he Ale to dobrze

Marta,mowisz drabinka na brzuchu To jest cos Zawsze chcialam miec,he,he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
A ja dodam ze Emma wcale nie wyglada na drobinke. noge ma wieksza niz moja Ninka, ktora wazy przeciez wiecej
Dziewczyny ile czasu trwalo u was zalatwianie paszportu? chodzi mi o sama wizyte w konsulacie. Bo mam na to 2 godziny i sie zastanawiam czy to nie malo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
239 Postów

(FOTOGRAFIK)
Stały Bywalec
Dzień dobry Dziś jeszcze troszkę śnieży, ale już nie długo wiosna i znowu zacznie robić się zielono. Może by tak uchwycić kilka wspomnień?

Na zachętę fotka z ostatnich wakacji w Polsce
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Aga a mi wystarczy plaski brzuszek i bede sie cieszyc

Klaudia 2h wystarczy, wazne to nie zapomniec zdjec Mlodej, miec przy sobie gotowke i na wszelki wypadek dlugopis bo to roznie z tym bywa w Urzedach. U nas to kwadrans moze 20min i po sprawie bylo
W poniedzialek jedzisz? A jak Marysia?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok