Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Bedzie dobrze ze szczepionkami dziewczyny-trzymam kciuki i dajcie znac jutro

Lady_dosia Teneryfa jest najwieksza z tych wszystkich wysp dookola i najpiekniejsza hihi
zreszta bedac na Teneryfie mozna stateczkiem poplynac na inna,kursy sa regularnie hihi

Marta ceny sa naprawde rozne..zalezy co kto bierze pod uwage.. no ale srednio od zalozmy 4000kr z oferty restplasser do kilkunatu tysiecy Da sie zorganizowac ten twoj lot bo przeciez loty krajowe sa taniutkie wiec ewentualnie dolecialabys do Oslo skoro sama bys sienie wybrala bezposrednio na T. hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Anitka,NANA76,dziekuje za oferty oddania zelow kochane jestescie Ale ja mam, tylko na Julke nie dziala Wczoraj na noc dalam jej czopek paracetamol. Budzila sie tak samo czesto ale bez placzu i nie musialam jej nosic. No i zjadla 2 razy wiec jest lepiej Teraz nie spi ale obudzila sie z usmiechem. Mam nadzieje,ze juz bedzie lepiej

Dobrusia,trzymam kciuki za Idunie Mam nadzieje,ze wszystko zniesie super dobrze i nie bedzie plakac

Kakariki,a te niedobre robaczki,he,he. Tak zjesc komputer No i nosidelko naprawde fajne

Agus,sliczny ten wozek I cena przystepna

Daria, wykrakalas ten snieg,he,he I jeszcze grad u mnie padal,hi,hi

Marta,no to zapraszamy do Oslo i potem razem na T

Milego dnia dziewczeta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dzien dobry mamuski co za pogoda u nas pada śnieg wózek i nosidełko super dziewczyny ja tez nie lubie szczepień ale cóz siła wyższa trzymam kciuki zeby obyło sie bez płaczu Aga biedna Julcia a to dopiero poczatek ząbkowania mniejmy nadzieje ze potem bedzie juz lepiej ale zęby to faktycznie meczarnia dla dziecka i rodziców byle do roczku potem juz z bedzie z górki miłego dnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Witajcie mamuski
U mnie pogoda do d...jest zimno,szaro,buro i ponuroJak to sie nie zmieni i do tego zacznie padac to zero dzis spacerku a nawet werandowanka brrrr...
Aga31 tak sie ciesze,ze Julci podalas czopek,ktory jej pomogl i zlagodzil objawy przez co nie musialas jej nosic-a to juz cosA ze dzionek powitala z usmiechem to juz wogole supcio
Lady dosia trzymam mooocno kciukasy za Idusie bo trzy wklucia to az zal dzidzi Moj Gabik poinformowal cala okolice,ze mial dwa wklucia a co dopiero gdyby mial trzy
Mimo,ze pogoda szara to wstawiam Wam cos kolorowego i fajnego na chociaz chwilowa poprawe chumorkuMilusiego dzionka!

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
dzien dobry ja dzis nie mogłam sie ogarnąc od rana mały od 5 z nami w łózku,dostał takiej czkawki i smiechu przy tym że az odechciało mi sie spać a cycus zawsze pomagał na czkawke a teraz nie chce u nas pogoda do bani!!pada deszcz ze sniegiem,to sie nacieszyłysmy wiosna
aguss rózowa landrynka z tego wózka sliczny;* pewnie jak bym miała dziewczynke to bym jej wszystko kupowała rózowe ale niebieski tez uwielbiam a utarło sie że to kolor dla chłopca hi
lady dosia ojej 3 wkłucia,my mamy za tydz w nózki i tez sie boje;* trzymam kciuki za Idusie aby nie bolało:*:*
Nana az by sie zjadło te kolorowe winogrona haha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Agusss spacerowka fajna, podobaja mi sie kolorki

Ja to bylam zakochana w tej
allegro.pl/nowa-nuna-pepp-2012-wozkek-fo...tis-i2179621582.html ale ze wzgledu na warunki norwskie jej nie kupilismy, male kola itd.

My mamy szczepienie dzie po roczku

U nas tak wieje ze drzewka sa w boku o 45 stopni xD i strasznie pada
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dzien dobry
Hehe Aga pomylily ci sie dziewczyny bo to AK83 zapodala nosidelko hihi fajne zreszta
My wstalismy o 9:30 dzisiaj a w nocy o dziwo byly tylko dwie pobudki
U nas tez padal snieg..w tej chwili juz nie ale szaro strasznie..
Wozek juz sprzedalam dzisiaj i lipa nie ma jak pojsc na spacer hihi
Chyba moim piekniutkim bede musiala wyjechac hihi bo moja Emma dopiero w piatek...
Milego szarego-dokladnie tak jak wczoraj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Daria,masz racje Pomylily mi sie,he,he Ania,super to nosidelko Z tego zmeczenia na oczy mi cos padlo. Sorki I posty byly jeden pod drugim
Ania,i co z kotkiem? Wszystko ok?

Kasia,fajna ta spacerowka Ale masz racje. Kolka troche za malutkie.

Marzenka,bo cycus nie zawsze pomaga. Tez to zauwazylam,he,he

Monia,to jeszcze do tego roczku troche zostalo,he,he Ale nic. Damy rade

NANA76,ja tez sie ciesze,ze jej pomoglo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
cześć dziewczyny.

my juz po , uffffffffffffff
na szczęście były tylko 2 wkłucia, na hepatitt idziemy za tydzien. nasza pielegniarka powiedziala, ze nie ma sensu dziecka meczyc! kochana kobiecina.
A moja IDa to jest najdzielniejsza dziewczynka pod słoncem! Troszke tylko poplakala w czasie wkluwania a 2 minuty pozniej z kropelkami lez jeszcze na rzeskach smiala sie do siostry. Mysza moja dzielna. Za to jej matka zapocona z nerwów, z wypiekami i stanem podgoraczkowym, bo z nerów rano dostalam goraczki, jakas fisnieta jestem, slowo daje, az sama jestem zawstydzona swoja reakcja....

Teraz spi

Kasia - fajniutkie te wozeczki tez, ale rzeczywiscie - kola maja jak na centrum handlowe
Nie na norweskie gorki i padołki

U nas tez popaduje snieg, ale przede wszystkim wieje tak, ze glowe moze urwac i szaro jak w listopadzie, brrrrr

AK83 - fajne nosidło, mam nadzieje, ze si edobrze sprawdzi! A co z kotem? Czemu był u weta?
My musimy isc tez z kotem i psem do weta na szczepienia... Ale to chyba meza samego wyekspediuje bo w aucie wszyscy razem z psem i kotem to jakos wole sobie nie wyobrazac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
no i dziekujemy za wszystkie kciuki - jak widac pomogło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok