Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
239 Postów

(FOTOGRAFIK)
Stały Bywalec
I może jeszcze jeszcze jedno w innej tonacji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Uff, to dobrze, moze nawet na kawke gdzies wstapie Tak, jade w poniedzialek w nocy
Marysia czuje sie lepiej, ale tak bedzie dostawac antybiotyk jeszcze 9 dni, chociaz na zdrowa wyglada
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
lady_dosia ten fotelik to Bumbo. Mi się nie tylko podobał ale już go mam jest gumowy na wierzchu a w środku z jakiejś pianki tak jakby że można dziecko w nim do basenu włożyć czy do wanny i jest tak wyprofilowany że dziecko samo z niego nie wyjdzie ani go nie przewróci ja kupiłam z taka nakładką z przodu jakby stoliczkiem gdzie można położyć zabawki albo normalnie karmić malucha na allegro i zapłaciłam 250zł. Są jeszcze bajery na stronie firmowej do niego różne np samochodzik można z niego zrobić ale stwierdziłam że trochę za drogie te dodatki.

Fajnie że dzieciaczki przetrwały dzielnie szczepienia i Jula czuje się lepiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
fajne fotki a my dzis tez troszke porobilismy tzn Alka porobila heh ale kijowe dzis switlo niestety
Kalba zalatwienie paszportu szybko dosc to zalezy ile ludzi tam bedzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
ja akurat bede w Oslo 2 godziny przed otwarciem konsulatu, wiec zajme kolejke dzieki dziewczyny :*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Spoznieni takie masz?
www.minilo.pl/product_info.php?products_id=980
Hmm troche drogi bajer i smieszny

Klaudia to teraz na kawke mozna wpadac do Oslo do kolezanek jak obcykasz droge
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Tak dokładnie taki...kupiłam go bo stwierdziłam że bąk mały jak urośnie mi z tego nie ucieknie i będę miała na nim oko w kuchni np jak obiad będę robiła no i w zamian za krzesełko do karmienia będzie to...a jak się sprawdzi to wam powiem za jakieś pół roku he he he

no i na youtube są z tym filmiki i wygląda to dość ciekawie i fajnie jeden maluch musiał się nieźle nagimnastykować i na wyginać żeby z tego wyjść
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
spóźnieni3 ten fotelik fajna sprawa ciekawe czy faktycznie twoj synek bedzie lubial w nim siedziec he he bo np syn mojej siostry w niczym dluzej nie usiedzi na miejscu a chlopaczyki tak chyba maja ze sa bardziej ruchliwi niz dziewczynki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Heh moja Zuzinka juz spi od 18 , moj maz chory a ja siedze...

Fotelik ciekawy, ale troszke smieszny, ja bym go bardziej zastosowala do kapieli bo moja Zuzia musi miec duzo miejsca kolo pupki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Marta,no masz racje Plaski tez by mi wystarczyl,hi,hi

Anita,fajny ten Bumbo Przyznam,ze ogladalam go i chcialam kupic

Agus,wrzuc jakas fajna focie Milusi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj