DZIEWCZYNY MI TEZ BY PŁASKI BRZUCH WYSTARCZYŁ HIHIHITUPTUSIOWA SUPER ZE WSZYSTKO SIE KLARUJE BEDZIE OKI DZISIAJ CIĘZKI DZIEŃ BY NIE DOSC ZE OSKI W NOCY KIEPSKO SPAŁ TO JESZCZE W DZIEN TYLKO 2 GODZ ALE WŁĄSNIE JE KASZKE I ZABIERM SIE ZA NIEGO CIEKAWE JAKA BEDZIE NOCKA DZIŚ
Monika to teraz prawie wszystkim mamusiom forumowym dzieciaki daja popalic w nocy bo mój też swiruje ostatnio od 4 lub od 5 nad ranem wolałabym żeby miał jazdy do północy a potem spał przynajmniej do 8 hi
ale smieszny ten fotelik,spóznieni ciekawe czy Ci sie sprawdzi
a my jak narazie nie mamy problemy odpukac
marzenie ale to razem z tymi co juz wczesniej robilismy dzis cos ok 200
Milenka dzis siedziala w koszu i pozowala i jak ja wyciaglam to sie rozplakala tak sie jej podobalo
Ale masakra bez mezulka w domu byc calyyy dzien buuu
Maly dzisiaj tylko dwa razy w dzien spal,za drugim razem 3 godziny i tym sposobem od 16 chyba juz nie spal... i wez tu wytrzymaj z takim malym rozbojnikiem Dlatego na obiad dzisiaj mialam zaledwie pomidorowke hihi
Teraz go juz wykapalam i spi-nareszcie a tatusia dalej nie ma ehh...
Dziewczyny znacie ta strone? Maja super gadzety tam i te z naszego dziecinstwa i te przyszlosciowe hihi-ja juz mam kilka rzeczy na oku Zajrzyjcie sobie w ramach wolnego czasu www.sprytnezabawki.pl/
marzenie,no ta 5 rano to mnie przeraza hi,hi Mam nadzieje,ze to sie skonczy szybciutko
Monia,Oski i bez zabkowania daje mamuni popalic,hi,hi Ach te uroki macierzynstwa. Ale jak zawsze piszesz,nie ma co narzekac. Damy rade
A Julce przeszla goraczka Hurra I juz tak nie marudzi Przebily sie 2 zabki
Daria,a to lobuziak z Natanka,he,he Dobrze,ze chociaz pomidorowka Zreszta ja uwielbiam pomidorowa zupke No to mezus ciezko pracuje A stronke znam. Mam Neocube. Super zabawa
Ale teraz patrze,ze tam sa fajne zabaweczki dla dzieciaczkow Dawniej nie zwracalam uwagi,he,he
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.