Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
31 Postów
Katarzyna K.
(katarzyna87)
Nowicjusz
daris sorrki nie zauważyłam ale teraz już wszystko mam i dziękuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
239 Postów

(FOTOGRAFIK)
Stały Bywalec
Witam Panie. Kasiar spróbuj tego na początek... Albo jakiś wordprees z ciekawa skorka... ewentualnie jomla, ale trzeba troszkę bardziej ogarniać... Wszystko oczywiście za free (tylko trza serwer z MSQL wykupić). Poza tym masz wszystko ładnie opisane...

Ja dziś wybrałem się na mały spacer w plener... Nie pamiętam czy mówiłem, ze mamy gości a pośród nich Macka, którego mogłyście zobaczyć na stronie.
Dziś tez przypadkowo wziąłem aparat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
dziewczyny tak myslalam dzis bo jadlam w szpitalu ten kleik ryzowy to wiem bo teraz jak Milci daje to mi sie przypomnialo ale jadlam cos jeszcze cos podobnego do kaszy mannej ale kapletnie nie wiem co to moze byc a bylo takie pyszne nie wie ktoras moze co to
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
239 Postów

(FOTOGRAFIK)
Stały Bywalec
Uuuu... sorka linki mi się nie powklejały... Chodziło mi o pl.wix.com/...
I przy okazji wepcham jeszcze jedno foto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Uff zdazylam juz poprasowac tez
lady_dosia chyba ty pisalas ze masz wor.. eh dziewczyny mowilam nie produkowac worow hihi

Dzidzius moj juz znowu gotowy do snu... on na szczescie tak ma ze jak wieczor sie zbliza to on jest spiacy Po kapieli spi zawsze minimum 3-4 godzinki a to ze pozniej budzi sie setki razy to juz inna bajka hahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Heh Daris mialam na mysli jak poradze sobie z trojka kiedy juz tam bede

Agusss to nam dalas zagadke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
katarzyna87,mozesz tez isc do helsestasjon w Twoim rejonie i tam poprosic o polozna. Bo w Norwegii mozna chodzic albo do lekarza,albo do poloznej albo naprzemiennie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Aguss moze to byla taka kasza manna tu to sie nazywa Semule Gryn oni tu z tego robia takie zupy mleczne, takie geste
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Daria,no wlasnie jak Julka przestanie marudzic,to musze sie wybrac do Ciebie i poszukamy jakiejs dobrej miejscowki na tej Teneryfie,he,he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Czekam caly czas az przestanie marudzic i przyjedziecie Ostatnio bylas bez mamusi ale ona tez ma zaproszenie zeby poznac Juli kolege hihi
Marta ahaaaa no z trojka by bylo ciekawie hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok