Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Aguss ja tak jak Aga31 poszlam na latwizne i z rosolku zrobilam pomidorowke bo rosolu wyszlo tyle,ze i na dzis zupka bedzieDo tego usmaze na smaka po kilka plackow z jabluszkami,posype cukrem pudrem i bedzie ala drugie danie polaczone z deserem haha
Ania199 bylby drugi Gabrys na forum gdybys sie zdecydowala na imie GabrielImie uniwersalne Leon tez bombowe imie I jeszcze rzadsze niz Gabriel-tak mi sie wydajeMy sie jeszcze zastanawialismy nad imionami Maxym,Igor lub Damian Ostatecznie wygralo imie Gabriel bo bylo mi najblizsze i wszystkim sie podobalo a szczegolnie moim corciom
Halas extra,ze juz wybralas fotelik bo tyle tego na rynku,ze glowa mala
My juz dawno po werandowanku ale bylo krocej bo zimno dzis brrr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia,to jest cena za fotelik. Baza kosztuje 1900 koron i musisz ja kupic bo nie mozna uzywac tego fotelika bez bazy. Tak bynajmniej jest tam napisane. Ja mam teraz Maxi cosi dla Julki i jestem niezadowolona. Wiec teraz na pewno kupie inny. Ale jeszcze nie zdecydowalam. Pojde do sklepu z Julka i beda ja sadzac w wybranych modelach i wybiore najlepszy,hi,hi Chociaz w sumie to moze ten inny model Maxi cosi jest lepszy. Sprawdze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
marzenie ja cie chyba udusze ale narobilas mi smaka na barszcz i krokiety
aga dobry pomysl heh ciekawe ktory Julce spasuje
ja to ciagle ogladam spacerowki ale nie umiem sie zdecydowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
W TAKIM RAZIE TERAZ MAM MĘTLIK CO ZROBIC BO JUZ BYŁAM ZDECYDOWANA W SUMIE A MOZE FAKTYCZNIE NA ZAKUP FOTELIKA WYBRAC SIE Z DZIECKIEM HMM SAM JUZ NIE WIEM AGA DLACZEGO NIE JESTES ZADOWOLONA Z MAXI COSI?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Witajcie dziewczynki
Nie bylo mnie cale popoludnie dlatego niektore z was wiedza czemu nie pisalam zaraz bede odpisywac jak sie maluszek naje
My na obiad dzisiaj niestety ta wielka pizza z Ica Maxi-nic specjalnego ale cos jesc trzeba jak sie nie chce nic lepszego zrobic chociaz smakowala wybornie w polaczeniu z salatka w wykonaniu Marzenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Tak dokładnie u mnie będzie Filipek Aga pamięta
Ja dziś też nie szalałam kotlety z serem na obiad sałatka z ogórka i ziemniaczki ale za to na jutro już szykuje garnek bigosu i karpatkę bo obiecałam mężowi a on biedny tak lubi mój bigos i karpatkę że już się dziś cieszył he he

A co do porodu Aniu ja tam cierpliwa nie jestem i z każdym dniem czuję się tak cudownie z tym moim brzuszkiem tak się im cieszę że pewnie będzie mi brakowało go po porodzie dziś mnie kopniaki o 4 w nocy obudziły he he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
SPÓZNIENI 3 TE KOPNIAKI SA FANTASTYCZNE UWIELBIAŁAM JE JEJKU AZ MI SIE NA WSPOMINAJKI WZIEŁO JAK TO BYŁO FAJNIE NOSIĆ OSKIEGO POD SERDUSZKIEM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
ech kochane fajnie było nosić malenstwo pod serduszkiem i pierwsze ruchy fajnie sie odczuwało ale potem kopniecia dla mnie nie były juz tak przyjemne oczywiście sie cieszyłam ze dzidzia sie rusza ale pamietam te noce nieprzespane i chciałam jak najszybciej Oliviera hi daris ciesze sie ze Wam smakowało i Tobie na pewno tez wyjdzie,my to jeszcze Waszej na kolacje ciupniemy no to rzeczywiście teraz wysyp chłopaków
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
DZIEWCZYNY PODAJCIE PRZEPISY NA TE SAŁATKI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Jaaaa, fajnie było być w ciąży to fakt... Szczególnie 2 połowa, bo pierwsza to była straszna nerwówka dla mnie. Ale pozniej było juz cudnie
a ja dzis widzialam przez skajpa córeczkę czterodniowa mojej przyjaciolki - jejaaa jaki szkrabik slodki, malutki... Moja Ida ma dopiero 3 miesiace w czwartek a taka duza przy takim maluszku. Ale ten czas plynie ehhhh

Spóźnieni3 - a jak tu robisz bigos? w sensie z jakiej kapusty? bo moj maz uwielbia wprost bigos i ja mu robię z kiszonej z krakusa, ktora w szwecji kupuje i dodaje troche surowej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok