Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
lady_dosia,no ten babelek super i do 18 kilo Tak z ciekawosci posprawdzalam polskie ceny. Na to samo wychodzi

Ale Emil ma fajne wloski I super bodziaki w rybki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Hehe a widzialas jaki wypryszczony? Jeszcze w sobote nie mial ani jednego pryszcza a dzis cala buzka:/ ale ponoc to normalne i mija hehe my sie smiejemy ze nasz synek juz dojrzewa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ania,to normalne Julka tez ma takie zdjecia i tez sie smialismy,ze dojrzewa Ale to jest tradzik niemowlecy. Przejdzie mu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Dzieki bardzo tez mysle ze mu przejdzie i pozniej bedziemy sie smiac z tego zdjecia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
AK83 - ale słodziak z Emilka ten smok taki wielki sie zdaje u niego

Marzenie - Ida też mi zarządziła pobudkę na cyca o 4.30 - musiałam oczy zapałkami podeprzec... Na szczęście po karmieniu szybko usnęła i w szafie Idusiowej bedę czystkę robić - za małe ciuszki do wora i pojadą na strych

Halas - u nas ten snieg zamienił się w mokry deszcz i na tarasie z markizy woda mi sie leje wiec chyba Idy nei wystawie, ale jakby na nia nie kapało to troszkę bym ją przewentylowała

Aga31 - fajniutkie te rzeczy ten fotelik chyba zamowie do Polski, bede juz miała łóżeczko już kupiłam, więc pozamiatane, zresztą nie wiem czy w PL można je kupić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
A tam krostki
Raz sa potem znow ich nie ma
Ja mam ostatnio jakis Matrix w nocy bo po pierwszej pobudce Natana w nocy laduje w nas w lozku a ja wlasnie wtedy mam ten Matrix i w sumie to juz zostaje ze mna do rana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
AK SPOKOJNIE WSZYSTKO ZNIKNIE EMILKOWI MOJEGO SYNKA TEZ OBSYPAŁO I TO NIE RAZ JAK JUZ SIE CIESZYŁAM ZE MA ŁADNIE TO ZA 2 DNI NA NOWO JAKI MAM ŁADNE WŁOSKI DARIS NA PEWNO SYNKOWI PODOBA SIE TEN MATRIX HEHE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Daria,no wlasnie,to zostawanie w lozku,hi,hi Ciekawe jak to bedzie z przesiadka do wiekszego lozeczka
lady_dosia,mi sie spodobalo takie za 100 dolarow. Na polskiej stronie znalazlam za 380 zl. Ale ja juz tez mam kupione wiec tylko mi sie podoba Ale ten lezaczek babelek swietny

Monia,ja tam Julke wystawie. Akurat mam takie zadaszenie,ze nie nakapie na nia za bardzo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
AGA TO DOBRZE BO JA OSKARA JUZ TEZ WYSTAWIŁAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Nie watpie w to ze maly jest zadowolony z mojego matrixa,bo zdarzalo sie ze jednak zebralam sie zeby go odlozyc to skurczybyczek dziwnym trafem zaraz mial oczy jak 5 zlotowki
Niewiem oj niewiem jak to bedzie hihi
Dziewuszki rozprawialyscie ostatnio o wozkach teg pana Maclanera i widzialam ze w PL kosztuje okolo 1300zl chyba... Widzialam go tutaj za 3000kr czyli 1500zl jakby ktoras z was nie miala jak go przewiezc z PL to wrzucam stronke na ktorej mozna go zamowic Halas tutaj sa tez foteliki-sprawdz moze znajdziesz jakis niedrogi
babycare.no/index.cfm?tmpl=butikk&a=...226&b_kid=495950
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok