Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
My sie zgodzilismy tylko do Togo 108 czy cos taki ego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Anna Anna
(Ania199)
Początkujący
Witam Mamusie

Życzę wszystkiego dobrego Taptusiowatej i jej synkowi mam nadzieje ze macie sie dobrze i szybko wrócicie do domku

I gratulacje dla Kasi trzymamy kciuki za wielki sukces firmy

Spoznieni mam nadzieje, ze do świąt juz sie wyklują nasze dzieciaczki najgorsze jest to czekanie ze w każdej chwili może sie coś wydążyć...
U mnie na razie nic nie przewiduje szybszego porodu
A chłopców faktycznie jakis wysyp teraz my tez czekamy na naszego małego przystojniaka, Spoznieni tez chyba chłopiec jak dobrze pamietam?

Pozdrawiam i udanej reszty dnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kasia,ale pewnie beda dzwonic i z innych. Tutaj jak pojawia sie nowa firma to od razu wiedza,he,he
Ania,moze mi umknelo. Wybraliscie juz imie? No i tak,spoznieni3 bedzie miala synka Filipka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ojaaaa jak super kasiar gratulacje
dziewczyny co macie na obiadek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Witajcie mamuski
U mnie tez szaro,buro i ponuro ale Gabrys byl na werandowanku bo nie pada u Nas a powietrze fajowe jest-tylko ciut zimno
AK Emilek slodziak niesamowity nawet z tradzikiem Dolaczam sie do opinII mamusiek,ze tradzik niemowlecy to normalna rzecz.z czasem sam znika jak go nie ruszamy i przemywamy buzke dziecka przegotowana woda

abctradzik.pl/tradzik-u-niemowlat

Rh plus z tym feng shui to ja najzwyczajniej w swiecie zartowalam a artykul dalam bo tam o tym pisza
Kasiar12 gratulacje i zycze powodzenia w interesach i mnostwa zadowolonych klientekNo i extra,ze taki fajny prezencik dostalas
Ania199 zycze szybkiego i lekkiego rozwiazania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,ja sie nie popisalam dzisiaj,he,he Rosol mi zostal z wczoraj wiec dzisiaj pomidorowka,hi,hi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
aguss wyjęłaś mi pytanie z ust tez miałam pytac co gotujecie;P ja nic nadzwyczajnego,rosołek i skrzydełka na drugie ale marza mi sie krokiety i barszczyk
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Anna Anna
(Ania199)
Początkujący
Wybór imienia w naszym przypadku to ciężka sprawaPP
Od samego poczatku chodzi za nami Leon szukalismy czegoś uniwersalnego i tu i w Polsce ale dziadkom sie nie spodobalo Podoba nam sie jeszcze gabriel i kuba ale jeszcze ostateczna decyzja nie zapadła
codziennie mam dylamet co na obiad dzisiaj łosos z ziemnakami i sałatka pospalismy do 11 i nie było czasu wymyslac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Leon super imię u nas Ida miała byc Gustawem ale się okazała Idą

U nas krupnik i polędwiczki wieprzowe z warzywkami i kuskusem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
DARIS DZIĘKI ZA LINKA JUZ MAM WYBRANE FOTELIKI MIŁE ZASKOCZENIE BO WYCHODZĄ PODOBNIE CENOWO A NAWET TAK SAMO JAK W POLSCE ZASTANAWIAM SIE CZY TE FOTELIKI MAXI COSI 2599KR TO JEST JUZ CENA Z TA BAZĄ DO FOTELIKA? DLA PORÓWNANIA PODAJE WAM LINK Z ALLEGROallegro.pl/fotelik-maxi-cosi-pearl-2012-...24h-i2164871104.html WYCHODZIŁ BY NA TO ZE W POLSCE DROŻEJ JEŚŁI W NORWEGI TO CENA Z BAZĄ ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok