Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia,Julka nie lubi siedziec przede wszystkim w tym foteliku. Jest tylko jedna pozycja. Taka polsiedzaca. Teraz jak wyciagnelam te wkladki to jest troche wiecej miejsca. Ale przedtem to sie ruszyc nie mogla. Dlatego teraz chce ja posadzic do roznych modeli i wybrac najlepszy dla niej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
Spóznione gratulacje dla Tuptusiowej szybkiego powrotu do domku z dzieciatkiem! Ja dpoczywam w Polsce ha ha to za czesto z internetu nie korzystam ale czytam wszystko na bierzaco
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Oj dziewczyny narobilyscie mi smaku z tym bigosem moze sie wybiore jutro do polskiego sklepu
Ja wczoraj golilam sobie wlosy hehe a dzis rozjasnialam i teraz nalozylam farbe i siedze
Lady_dosia ja tez mieszam surowa z kiszona
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ah bigos mniam ale kapusty nie mam najem sie wpol za miesiaqc heh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Ja robię całkiem na surowej kapuście bo tak mnie mama nauczyła i jakoś ten z kiszoną kwaśny mi się wydaje kwestia gustu ale ważne że mojemu mężowi smakuje aż mu się uszy trzęsą

ja kroje całą główkę kapusty odgotowuję podsmażam mięsko z cebulką dodaje przecier przyprawy typu wegeta pieprz sól i przyprawę do bigosu z PL a jak nie mam to i ta do grilla się nadaje i co tam tylko mam, marchewki pietruszki na tarce ścieram i robię zasmażkę trochę oleju i z dwie łyżki mąki i wszystko mieszam i piekę z godzinkę dobrą i już

to jest taka wersja bardziej słodka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Kasiar12 fajnie by bylo gdybys dodala focie ze swoim nowym image
Owie3ka18 fajnie Ci,ze wypoczywasz w Polandii-zazdroszcze Ja musze poczekac 2,5 miesiaca i odliczam juz dni mimo,ze jeszcze jest troche czasu
Ja bigosik robie najczesciej z bialej kapusty tak latwo tu dostepnej z grzybkami,papryczkami trojkolorowymi,koncentratem,cebulka i mieskiemCzasami kupujemy polska kapuste kiszona w sloiczkach u Pakisa za ok.40 Nok i wtedy robie wg. tradycyjnego przepisu z kiszonki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Nana - kolos ten Sam jutro many mamuskowe spotkanie to sie pewnie cos pojawi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
hihi to ja mam dziewczęta nieco inny przepisik )
w PL zawsze z kiszonki robiłam, tu dodaje trochę zwykłej. I czerwone winka szklaneczke
A grzybki suszone to mamy własnoręcznie zbierane )))
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
mamuśki ale mi apetytu na bigos narobiłyście
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Ja tez mam tu swoje grzybki i nawet w ciazy lazilam po norweskich pagorkach lesnych by je nazbierac i mamy ich,ze hoho Tu bylam w 6 m-cu ciazy hehe

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok