Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
hihi no zeby nie było że ściemniałam z tym spacerem ja jak przegladałam zdjecia co Mirek robił to porazka jak nie zamazane to widac pasek od aparatu ech
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Marzenie Ty nie wyglupiaj sie,ze Gabis sie modli o rodzenstwo bo go zaraz obudze hehe
Marta86 oby wymodlil to o czym piszesz bo zdrowko jest naj
Niech wymodli tez rodzicom duuuuze rodzinne autko i wlasne m Wloski Gabis ma jasniejsze w realu tylko mu na fotkach robionych noca takie wychodzaA z tylu to wyglada jak syn biskupa bo mu sie wloski zaczynaja przecierac Wiec spok loko az takich gestych to on nie ma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Nana - moja Ida tez ma kilka zdjęć 'na starą dewotę' jak je nazywam niezłe są

daris, marzenie - ale super mamuśki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,oczywiscie,ze super facet mi pomogl,he,he No wlasnie dzieki Czarkowi zobaczylam,ze nie musze skladac tego wozka tylko siup i caly jest zapakowany
Zdjecie super Jakie fane mamuski na spacerze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Fane fane aga hihi
Marzenie Czarkowi cos tam wyszlo z sesji w salonie hihi to na potwierdzenie ze sie integrowac chlopaki chcieli
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Jaka mila integracja,hi,hi Super
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Chłopaki bardziej chyba fotografem zainteresowani niz pozowaniem

Aga31 - to Ty spokojnie możesz jeszcze 2 sety bliźniaków w ten samochód zapakować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
o kurde ale mam nos na tym zdjeciu jak baba-jaga hahaha nasze chłopaki cos wkurzeni przez ten brak snu przez cały dzień ale "piątka" była heh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Lady dosia wstaw tu z jedno jak to nazywasz zdewociale zdjatko Zalozymy FORUM MARYJA KIDS
Marzenie przesadzasz z tym noskiem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Kolejne spotkanko sie udalo U nas wsrod Stavangerowych mamusiek mamy spotkanie we wtorek, oczywiscie wszysko udokumentuje Tak mysle ze skoro duzo dziewczyn jest ze Szczecina to mozna sie umowic zobaczyc wlasnie tam. Ja np. bede od 1 maja do 7 czerwca
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok