Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
hihi Emilek ale masz smoka fajowego słodziak malutki:* daris ,ój też laduje Olivier miedzy nami i zostaje do rana bo tak to bym musiała co jakis czas kwitnąc nad jego łóżeczkiem ja juz poprasowane,teraz ide do szafy a potem obiad monotonia ja juz mam dużą reklamówe ciuchów z Olika a w niektórych był kilka razy tylko ale jak tu nie kupowac ubranek jak te maniunie rzeczy sa takie fajne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Julka i Oskar miłego werandowania i nie zalania wózków hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
hejo
aga ja tak zawsze chodze spac heh poszlam nawet pozniej niz to pisalam bo ja Milnece daje przed spaniem butle i potem ona sobie spi do 7 albo 8 bi ore ja do siebie daje cycusia i znow spi 2 godz a ja z nia heh
ah pogoda okropna ja chce wiosne
babelek super tez mi sie podoba
Emilek slodziaku tez uzywamy tego smoka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
239 Postów

(FOTOGRAFIK)
Stały Bywalec
www.fengshui.art.pl/feng-shui/feng-shui/...rowia-sypialnia.html

To dziala chyba tylko kiedy masz sypialnie z prawdziwego zdarzenia... Jak masz pomieszczenie w ktorym ledwo miesci sie luszko, a mozliwosc jego przesuniecia wynosi 20 cm... wszystkie te ustawiania biora w leb

Apropo fotek to znalazlem cos ze dawniejszych lat...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hej mamusie ,

przedewszystkim wielkie gratulacje dla Tuptusiowatej

Po drugie Wasze dzieciaczki sa piekniutke i slodziutkie

no i mamusie piekne

Po trzecie dostalam nr. heh i mam zarejstrowana firme

Jutro spotkanie z mamusiami ze Stavanger

A i dostalam iPad-a od meza na urodziny i rocznice slubu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kasia,no to same dobre wiadomosci Gratuluje firmy i prezentu No i udanego spotkanka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Kasia nareszcie z tym numerem powodzenia w działalności:* no i super prezent od męzusia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Kasia, no wreszcie się udało gratuluje legalizacji i rejestracji firmy i życzę mnóstwaaa zadowolonych klientek
prezent pierwsza klasa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dzieki dziewczyny narazie to nr pracowniczy ale wazne ze chociaz taki jest. Mart juz mine indie znalezc na stronie z firmami ktos rano zadzwonil z taka oferta reklamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kasia,to przygotuj sie na lawine polaczen z ofertami reklamy,sprzedawcow telefonow itp. itd. Pamietam jak otworzylam firme to myslalam,ze zwariuje,he,he No i jesli nie chcesz z niczego korzystac to ucinaj rozmowe,na wszystko mow nie i sie rozlaczaj. Moj brat i moja kolezanka dostali po jednej z takich rozmow fakture na 2.5 tys koron. Niby sie zgodzili na zareklamowanie swojej firmy gdzies tam moja ksiegowa miala tez taka sytuacje. Ale ostrzegla mnie przed tym i zawsze jak do mnie dzwonia i sie przedstawiaja to od razu mowie,ze nie jestem zainteresowana i sie rozlaczam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok