Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Dzieki dziewczyny Ja wlasnie klade tak 3-4 razy dziennie na okolo 10-15 minut i rano spi okolo godziny na brzuszku a w helse powiedziala mi babka ze jeszcze wiecej klasc doby by mi zabraklo na te kladzenie na brzuszku .Czyli nie mam sie co stresowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
KAKARIKI NA
PEWNO NIE MA SIE CZYM STRESOWAĆ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
POLKA75 zyczymy powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Oj NANA76, brak mi slow Wzielas pod uwage to,ze ja nie czytalam tamtych postow i nie bralam udzialu w dyskusji???? Nawet nie wiedzialam,ze masz corki! Trudno uwierzyc,ze nie siedze i nie studiuje kazdego Twojego postu. Hello!! Opanuj sie! Gdzie bylam??? Robilam duzo przyjemniejsze rzeczy!! Jakim prawem wymagasz ode mnie stawania po czyjejs stronie? Czemu szukasz drugiego dna. Po co Ci to? Nie mierz mnie swoja miara. Tak walczysz o wolnosc slowa. A sama naskakujesz na mnie, bo mam inne zdanie? Przeszkadza Ci to,ze wstawilabym sie za Twoim synkiem? He,he dobre. Myslisz,ze jak Ty piszesz co innego niz myslisz,to ja tez?? Sorry,ale pomylilas sie. Twoj wybor. Ale pamietaj kto mieczem wojuje od miecza ginie... Zegnam...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
My idziemy jutro do helse i zobaczymy ile wazy moja kluseczka..bo ostatnio babeczka zwazyla malego i mowi : hmm,troszke za malo wazy... A moj glodomorek je non stop wiec o co chodzi..ciekawe co jutro powie
A trzymanie glowki w gorze to u nas jest bardzo zaawansowane hihi.. ja tylko przy wieczornej kapieli malego klade na brzuszku bo smaruje mu plecki i on caly ten czas trzyma glowke w gorze,ja mu juz tez od jakiegos czasu nawet glowki podczas noszenia nie musze podtrzymywac bo on taki silny jest ze szok I z tatusiem co wieczor podnoszenie cwiczy hihi - silacz moj jeden
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Emma tez urzeduje na brzuszku po kapieli, samej jej nie mozna zostawic bo przesuwa sie na kolanach w jedna i druga strone az w koncu jej nogi zwisaja w dol Z glowka tez nie mamy problemu juz dluzszy czas trzyma ja stabilnie
A ja Emme woze w spiworku, ubieram jej tylko misiowy kombinezon.

madzia_02 twoja corcia ma piekne imie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
No wlasnie jak to jest.. ja malego ubieram w kombinezonik i wkladam w spiwor a na to przykrywam go jeszcze kolderka.. i tak sie zastanawialam wczoraj czy moze nie zrezygnowac z tej kolderki ale jak tu zrezygnowac jak on i tak zawsze ma zimne nozki po mamusi hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
daris a moze jeszcze skarpetki wełniane na nózki ?ja ma takie robione na drutach fajna sprawa czy ma?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
ja juz pisałam wcześniej dzisiaj pierwszy raz przegrzałam Oskiego zawsze sie zastanawiam czy aby napewno jest mu ciepło jak śpi na balkonie no i dzis przesadziłam z kocykiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
ma dokladnie rajstopki,skarpeteczki cienkie zeby byl luzik i na to buciki takie tygryski mu naciagam jeszcze hihi Nigdy nie bylo tak ze mial bardzo zimne albo lodowate ale jednak sa tylko troche cieple Moze zainwestuje wlasnie w te welniane skarpeteczki dla mjego zmarzlucha hihi widzialam wlasnie wczoraj u sasiadki ze jej maly ma hmm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok