Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
A wlasnego zdania nie moze tu chyba miec nikt przez ta wasza daris!Chyba ze jej ono akurat pasuje!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
Ja jestem tylko nowicjuszem i mam doczynienia ze starymi wyjadaczami ale chyba to niewlasciwa dyskusja na tym forum . Dziewczyny mam taki maly problem, moje dziecko bardzo pozno zasypia okolo 12.00, 1.00 w nocy chce ja przestawic, ale nie jest latwo, budze ja o 7.00 rano, wybudzam ja w dzien i mimo, ze klade ja spac o 21.00 ona zas pol godziny budzi sie pelna energii do brykania
chcielibysmy miec troche wiecej czasu dla siebie, ale jak na razie kazdy wieczor spedzamy noszac i zabawiajac mala urwiske
czy ktoras miala podobny problem? Jak dlugo to moze trwac zanim sie uda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
A ja proponuje nie pisac glupot o norweskich rodzinach i straszyc matki, w forum ogolnym sa juz tego typu tematy. Tutaj powinny byc mile rozmowy o naszych dzieciaczkach, a nie o tym ze trzeba uwazac bo nam dziecko zabiora.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
madzia a jak mala jest niunia? Moja ma 2, 5 miesiaca i dopiero miesiac temu zaczela zasypiac od 21, wczesniej zasypiala okolo polnocy. Moze codzienne rytualy pomoga? Najpielw kapiel, oliwka, potem jedzonko i lulu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
MADZIA A ILE CÓRECZKA MA MIESIECY ? MOJ SYNEK MIAŁ PODOBNIE PRZEZ PIERWSE 2 -3 MIESIACE POTEM WSZYSTKO DOSZŁO DO ŁADU
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Ehh az nie wiem co napisac... Kazdy nowy komentarz wywoluje natepny i nastepny... Latwo Wam wszystkim przychodzi ocenianie innych...ale moze sprobujmy zapomniec i nie poruszac juz tego tematu? Wrocmy do watku i wspolnej wymiany doswiadczen...
Ja np jestem ciekawa jak ubieracie swoje malenstwa na dwor....nie chce malego przegrzac ale nie chce tez zeby zmarzl... A przed nami pierwszy spacerek chyba juz w piatek) no i jak dlugo taki pierwszy spacerek moze trwac??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
A czyz ten temat nie dotyczy tez wlasnie waszych dzieci?Jak najbardziej tak!I inne mamy maja prawo miec swoje zdanie o tym.A ze mama aguss niechcacy zapytala co inni o tym mysla a nana grzecznie jej odpisala na ta prosbe co ona o tym mysli to juz ja trzeba szykanowac za osobiste zdanie w tej sprawie?Od nitki do klebka to nie nana wstawila linka by burze wywolac i nie ona prosila o zdanie innych mam!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
madzia_02 napisał:
Ja jestem tylko nowicjuszem i mam doczynienia ze starymi wyjadaczami ale chyba to niewlasciwa dyskusja na tym forum . Dziewczyny mam taki maly problem, moje dziecko bardzo pozno zasypia okolo 12.00, 1.00 w nocy chce ja przestawic, ale nie jest latwo, budze ja o 7.00 rano, wybudzam ja w dzien i mimo, ze klade ja spac o 21.00 ona zas pol godziny budzi sie pelna energii do brykania
chcielibysmy miec troche wiecej czasu dla siebie, ale jak na razie kazdy wieczor spedzamy noszac i zabawiajac mala urwiske
czy ktoras miala podobny problem? Jak dlugo to moze trwac zanim sie uda

Witaj madzia. Ja mam ten sam problem, niestety kapanie wczesniejsze i jedzenie nic nie daje bo mala 24 i tak idzie spac a czasem i do 2.(dobrze ze noc przesypia). I rozmaiwalam ostatnio ze znajoma i mowi ze jej mala miala tak samo do 3 msc i jej sie unormowalo ze teraz od 20 zasypia, wiec mysle ze to moze sie im unormuje(przynajmniej mam taka nadzieje)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
J zakladam nince kombinezon (taki z H&m, podejrzewam ze wiekszosc mam kojarzy-taki bialy z uszami), dodatkowo przykrywam kolderka, ale nie zawsze. dzisiaj np. bylo tak ladnie ze kolderka w domku zostala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
Daris apel do ciebie-wroc do tematu kupek,karmienia i rozwoju dziecka i wiecej czasu poswiecaj synkowi zamiast tu jatrzyc a wierze ze sie wszystko uspokoi!I daj juz spokoj nanie bo twoje komentarze budza kolejne i tak w kolko!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok