Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
I z tego powodu jestem paziem? Nastepnym razem prosze zastanow sie co piszesz zanim kogokolwiek zaczniesz wyzywac. Gadasz na daris a sama tak robisz. Ja ani razu na tym forum nikogo nie nazwalam w taki sposob, a mimo to mi sie dostaje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
Halas mnie oczywiscie bol porodowy i strach przed nim nie zatrzyma by zostac mama ale mam poprostu starszka i obawy.Mysle ze niedlugo jak sie uda to dolacze tu jako przyszla mamusia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
A widzisz jak to milo gdy ktos ci tu ublizy to pomysl sobie co czuje nana gdy caly czas czyta takie rzeczy .Jesli ci ublizylam to przepraszam bo umiem sie przyznac do bledu i umiem uzywac slowa PRZEPRASZAM w odroznieniu od twojej kolezanki ktora tak bronisz mimo ze nie uwazasz ublizania innym.Sama sobie przeczysz!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
Hej , my wlasnie po spacerku fajna pogoda narescie
Tak czytam i czytam to smutno sie robi , dziewczyny czy warto sie obrazac , nie do tego jest to forum ,

Przeproscie sie i bedzie dobrze

POLKA75 nie taki porod straszny jak go maluja hehe .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dziewczyny..kiedy wasze maluszki zaczely same chwytac zabawki?
Bo mnie moj maluszek od wczoraj zaskakuje,ze chwyta kotka ktory wisi przy lezaczku i do buzki wklada az sie wierzyc nie chce hihi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
daris, Emil zaczal chwytac jak mial nie cale 3 miesiace bo az zapisalam w kalendarzu , tylko jedna reka , potem jakies 2 tygodnie jak skonczyl 4 miesiace to zaczal przekladac z reki do reki,

A Natanek to ile ma bo zapomnialam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Tutaj kazdy chyba powinien miec jedno zdanie, ze Norwegia jest beee. Od tego mamy forum-wyrazamy swoje opinie. Twoim zdaniem teraz kazdy powinien skakac na Daris, bo jak nie to znaczy ze jestesmy paziami.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Polka ma rację, forum jest do wyrazania swoich obaw i uczuć również. Każda co do tego artykułu się wypowiedziała, niektóre z Nas mają co do tego obawy ale to nie powód do tego aby Daris ich wszystkich wyśmiała. Ona się wypowiedziała swoim zdaniem ok, rozumiem ale wyśmiewanie, że inne mamy mają obawy to nie było na miejscu ale widać Daris jest w gorącej wodzie kąpana i musiała swoje 3 grosze wrzucić.

To forum jest podpisane "młode mamy w Norwegii" więc każdy problem, każda rozmowa może być tutaj poruszona przez mamuśki mimo, że powiela się tutaj dużo spraw z innych wątków. Czy wątek darmowych paczek, czy paszportów dla dziecka, czy lot samolotem z dzieckiem. Te wszystkie wątki są już. To co może powinniśmy zamknąć to forum i odsyłać mamuśki do innych skoro już są takie wątki??? Nie, bo nie o to tutaj chodzi. Pomagamy sobie nawzajem, bo tutaj odpowiedź jest od razu a nie szukasz i szukasz i musisz przeczytać całe inne forum aby uzyskać wiadomość
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
I o to wlasnie chodzi Tuptusiowata-masz racje a moim zdaniem daris powinna okazac klase i przeprosic nane i wtedy bedzie juz spokoj na forum i niech sie poprostu unikaja chociaz uwazam ze to przykre i nie powinno byc takich sytuacji!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Natan ma 3 miesiace i tego kiciusia sobie wlasnie ladnie przeklada z raczki do raczki hihi
To Emilek tez szybciutko zaczal bo to chyba dosyc szybko..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok