daris, nie wiem , ale dobrze , bo teraz co zlapie to musi dobrze obejrzec , wyrazic podziw , brzmi hyyyyy i sie zaciaga lub jeli sienie podoba to wyrzuci zajmuje mu to co najmniej pol godziny wiec moge cos zrobic w tym czasie hehe
Z tym chwytaniem to moje malenstwo zaczolo chwytac ale mnie za wlosy taka malutka a juz ma tyle sily
Ma takiego swojego kroliczka i tez go tarmosi i tuli ,ale jeszcze nie przeklada z raczki do raczki
Chyba jeszcze troszke za wczesnie.
Dziewczyny kladziecie swoje malenstwa na brzuszku ? jesl tak to ile razy dziennie i na jak dlugo ?
NA POCZĄTKU KŁADŁAM OSKIEGO 3 RAZY DZIENNIE PO 10 LUB 15 MINUT TERAZ JEST NA ETAPIE PRÓB RACZKOWANIE WIEC SAM DECYDUJE HIHIHI CZY LEŻY NA BRZUSZKU CZY NIE
Mieszkanie 65m.
Dwie sypialnie , pokój dzienny z kuchnią,taras,parking.
Cena 16000+prad+internet
Depozyt dwa miesiące .
Dostępne od 12.10.25
W razie potrzeby możliwość umeblowania .
W Polsce aby zrealizowac swoje marzenia musialabym zbierac chyba do emerytury i pewnie bym zdazyla bo nowy prog wiekowy do swiadczen emerytalnych sie wydluzyl tylko ze wtedy marzenia mi sie zmienia
Od jutra biore sie za mojego ukochanego i bede dazyla do rozmnozenia sie bo tak bardzo wam zazdroszcze tych szkrabikow.Ja tez chce miec takie problemiki jak wy-jak ubrac dzidzie,co mu podac do jedzonka itp.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.