Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
NORWEGIA JEST BLEEE HMMM?CHYBA NIE JEST TAK ŻLE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
Mnie tez sie tu dobrze zyje halas I nie mam powodow jak narazie do narzekania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
daris, nie wiem , ale dobrze , bo teraz co zlapie to musi dobrze obejrzec , wyrazic podziw , brzmi hyyyyy i sie zaciaga lub jeli sienie podoba to wyrzuci zajmuje mu to co najmniej pol godziny wiec moge cos zrobic w tym czasie hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
Odlozylam juz na spelnienie swoich marzen i raczej niechce mi sie wracac do biednej Polski,bezrobocia i rzadu co ma nierowno pod sufitem!Thanks
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
No ja wlasnie czekalam na ten czas zeby miec ta chwilke hihi ale nie spodziewalam sie ze tak szybciutko przyjdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
NO MI TEŻ ZOBACZYM CO BEDZIE DALEJ ALE JAK NA RAZIE JEST OKI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Z tym chwytaniem to moje malenstwo zaczolo chwytac ale mnie za wlosy taka malutka a juz ma tyle sily
Ma takiego swojego kroliczka i tez go tarmosi i tuli ,ale jeszcze nie przeklada z raczki do raczki
Chyba jeszcze troszke za wczesnie.
Dziewczyny kladziecie swoje malenstwa na brzuszku ? jesl tak to ile razy dziennie i na jak dlugo ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Ja klade dwa razy dziennie, na okolo 20 minut, zeby troche glowke sobie podnosila
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
NA POCZĄTKU KŁADŁAM OSKIEGO 3 RAZY DZIENNIE PO 10 LUB 15 MINUT TERAZ JEST NA ETAPIE PRÓB RACZKOWANIE WIEC SAM DECYDUJE HIHIHI CZY LEŻY NA BRZUSZKU CZY NIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
W Polsce aby zrealizowac swoje marzenia musialabym zbierac chyba do emerytury i pewnie bym zdazyla bo nowy prog wiekowy do swiadczen emerytalnych sie wydluzyl tylko ze wtedy marzenia mi sie zmienia
Od jutra biore sie za mojego ukochanego i bede dazyla do rozmnozenia sie bo tak bardzo wam zazdroszcze tych szkrabikow.Ja tez chce miec takie problemiki jak wy-jak ubrac dzidzie,co mu podac do jedzonka itp.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok