Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Dziękuję za komplementy w imieniu królika

Ej ja tez mam wizytę 14 lutego kontrolną
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Nie placilam za wozek. Kupilam tylko bilet dla siebie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hej dziewczynki
My tez mamy wizyte we wtorek 14 lutego hihi
Aga31 przylaczamy sie z Natankiem i mezulkiem do pozdrowien dla Karoliny i Hani-wlasnie niedawno bylismy u nich ale od Ciebie kochana to rzeczywiscie kawalek hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(Paulincia)
Wiking
Witam wszystkie mamusie Bardzo sie ciesze ze sa takie strony przynajmiej mozna sobie troszke porozmawiac Ja jestem tutaj nowa ale moge cos o sobie o powiedziec mam dwoch synkow i jestem juz tutaj 3 lata Widze ze rozmowa jest o wizycie kontrolnej to ja wam powiem ze tez mam 14 lutego z synem i powiem wam dziewczyny ze nieraz to czlowiek sie sam w sobie denerwoje bo jak sie idzie na ta wizyte to tak sie wszystko dluzy jak masz sprawe do nich to zamiast precyzynej odpowiedzi to ciagnaca sie nieraz trwajaca z dobra godzine hehe Ale naszczescie da sie przyzwyczajic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Hehehe no i my tez mamy wizyte 14 lutego wtedy mamy godziny otwarte w helsestasjon i musimy podjechac i sprawdzic czy moje malenstwo dobrze przybiera na wadze Daris a Ty na ktora masz wizyte? Bo Ty tez chyba masz na Stovner, tak?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
witam nową mamuśkę ale jaja większość z nas ma wizyte 14
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Aha i dziekuje za linki z ta poduszka do karmienia! Wlasnie wczoraj sobie taka kupilam i jestem zachwycona! Malemu tez sie bardzo podoba a ja mam obie rece wolne! Cudowny wynalazek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(Paulincia)
Wiking
Dziewczyny chcialam sie spytac Czy sa tu jakies mamusie moze z hamar?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
A co wy wszystkie macie wizyte na 14 haha dobre my mamy ale 13 bo jedziemy do szpitala z Olivierem sprawdzić to serduszko,oby to nie było nic powaznego tylko rutynowe badanietrzymajcie kciuki a kiedy jest kolejna wizyta u lekarza dziewczyny??? bo ja miałam na razie jedną w 6 tyg życia Oliviera a chciałabym jeszcze sprawdzic te bioderka i czy trzeba mieć jakies skierowanie???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
witam nowa mamusie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok