Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
No w koncu Kasia wrocilas,hi,hi Zuzinka sliczna Julka tez ma takie niebieskie oczeta No i zycze duzo klienteki w Norwegii
marzenie,ale ona dzisiaj jadla 6 razy w nocy Wiec ja nie spalam prawie wcale,he,he Moja panna je na spiku. No ale ja niestety nie potrafie wstac na spiaco,he,he
daris,my tez uderzymy na jakis spacer Ale potem,bo na razie -12, brrr. Chociaz Julka ma juz pol roczku i mozna juz wychodzic na taki mroz. Ale przedtem trzeba dziecko przyzwyczajac przez kilka dni i wychodzic na kilka minut. A nie robilam tego wiec nie ryzykuje.
Kakariki,to Wam sie spioszek udal,hi,hi Super
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ehh z takimi malutkimi dziecmi to jest super-non stop spia hihi
Pamietam jak marzenie byla u nas to Oli wlasnie jeszcze mial tak ze caly czas spal,budzil sie ale tylko na chwilke i juz z powrotem spal..miesiac i troszke jest roznicy miedzy maluszkami a moj to juz taki "obudzony" przy nim byl ze szok heh no i teraz skonczylo sie spanie po ladnych kilka godzin ...
dzisiaj w nocy tez sie czesto budzi zeby jesc i w sumie nie wyspalam sie zbytnio ehh-wszystko co dobre szybko sie konczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Kochane a slyszalyscie ze Whitney Houston nie zyje....
Szkoda
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
To fakt ,spioszek jest z naszego malenstwa ale ma to wkoncu po mamusi i tatusiu.Tez lubimy pospac ,a zwlaszcza jak nie trzeba isc do pracy Jak koleczki nie dokuczaja to wlasnie spi bardzo duzo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Niezbyt wesola wiadomosc jak na niedzielny poranek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
No wlasnie przed chwila czytalam o jej smierci. Smutne. Zawsze lubilam i lubie jej piosenki. Moze nie byla moja idolka,he,he Ale glos to miala naprawde dobry
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
haha Daris no rzeczywiście jak bylismy u Ciebie to Olivier taki spiący był że masakra Natan to juz takie rozrywkowe dzidzi Aga aż 6 razy??? ale pochłania Twoje mleczko a i słyszałam o Whitney,smutne miała przeciez dopiero 48 lat...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
kurcze szkoda ze tak szybko miała tylko 48 lat młoda kobieta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
dzien dobry a my zawsze na koncu a ja narzekam jak Milenka sie budzi raz w nocy teraz widze ze nie ma co narzekac ale wczoraj oczywiscie zasnela o 23 i spala do 5 rano mleczko i znow spala
aj nie wiedzialam nie fajnie szkoda babeczki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hej mamuski
U Nas swieci sloneczko wiec dzis napewno bedzie spacerek!Dobrze,ze jak wczoraj przyjaciolka mnie odwiedzila to bylo zimno i szaro to chociaz nie zal,ze nie bylo spacerkuChoc z drugiej strony gdyby bylo sloneczko pewnie bysmy wyszly na ten spacerek znajac Karolinke
Wczoraj wlasciciele co mieszkaja nad Nami zrobili sobie imprezke-kupa samochodow przy podjezdzie-normalnie prawie jeden na drugim Byly smichy,chichy,przesuwanie mebli czy cos w tym stylu-normalnie nie moglam zasnac do 4.00 No ale jakos funkcjonuje
Kasiar12 alez Zuzia ma sliczne i duze oczeta-a te rzesiory-normalnie szok
Kakariki zazdroszcze Ci wyspania bo ja chodze dzis jak Zombie i co jakis czas ziewam I pomyslec,ze to nie przez Gabrysia tylko przez imprezowiczow z gory
A jeden z gosci to mial taki glosny i paskudny smiech jakby kon o blache sikal I wez tu pospij sobie smacznie w weekendzik Robik namawia mnie abym sie polozyla i zdrzemnela a on sie zajmie synkiem ale ja kureczka nie umiem spac w dzien
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok