Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Tak pomyslalam,ze moze jakies inne cudo Ci polecili,hi,hi Jak znajdziesz to wklej link,bo sama ciekawa jestem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
To wlasnie identyczne mam w domu. Nie dalam rady ich uzywac,bo mnie cisnely strasznie. Ale Ty moze dasz rade
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Dzieciaki slodziaki !!! Uwielbiam dzieci Alez nacieszylam oko

www.pxleyes.com/blog/2009/06/100-beautif...righten-up-your-day/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
ja wczoraj włożyłam i dziś noszę i mi nie przeszkadzają...to zależy jak komu pasują
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
I tu masz racje. Jak sie nie sprawdzi na sobie to mozna gadac,hi,hi Oby tylko pomogly
Dziewczyny widzialyscie ta reklame?? Tylko trzeba ogladnac spokojnie do konca
www.maxior.pl/film/157499/Jak_zatuszowac_tatuaz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
nana kochane zdjecia tych dzieci
aga a ta reklama super
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzieciaczki super Ale my tez potrafimy takie pstrykac. Niektore ujecia Naszych Forumowych dzieciaczkow sa nawet lepsze,hi,hi
agusss,tez mi sie podoba. Fajna muzyka. Produkt musi byc naprawde dobry. No i ten men . Masakra jakas,he,he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Aga31 filmik super a produkt skoro dal sobie z tyloma tatuazami rade to mnie jak najbardziej by przekonal do kupnaNa szczescie nie mam nic do ukrycia Facet przystojny a zrobil z siebie taka szpetote beee
Pewka,ze Nasze dzieci sa najpiekniejsze

A gdyby tak zorganizowac takie spotkanko jak ponizej?Nie straszna by byla Nam wtedy zadna pora roku

www.pxleyes.com/blog/2011/07/photography...swimming-underwater/

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Witaneczko
My wlasnie po spacerku jestesmy,dzisiaj rodzinnie bylo hihi-fajnie sie chodzi jak jest polmrok i lampy zolte swieca ahh Nawet spiworek sie sprawdzil
Teraz zaliczamy jedzonko,pozniej chwila zabawy i kapiel,spanko i znowu tydzien sie zacznie i do weekendu znowu bedzie daleko... ehh weekendy sa zdecydowanie za krotkie hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok