Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
10 Postów

(Paulincia)
Wiking
marzenie. Czesc sluchaj mnialam taki sam problem kiedys jak ty tzn 3 lata temu jak mi sie syn urodzil powiec ci ze jak wizyte mnialam w szpitalu to akurat byl polski lekarz i ja osobie poprosilam go czy jest mozliwosc aby mojemu synowi glowe przeswietlil i bez zadnego siekrowania poszedl zemna .Moze jak bys sie spytala to kto wie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Dzisiaj odwiedzila nas marta86 z rodzinka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
czesc dziewczynki my dopiero teraz tutaj pierwsze bylismy po krzeselku do karmienia potem pojechalismy do ikei i zlecialo starsznie
my to wizyte mamy na sam koniec lutego
witam nowa mamusie
a krolik jest genialny
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Ninka i Emma
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ak83 my idziemy na 14:00 do Stovner hihi moze sie spotkamy a wy na ktora idziecie ??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Witam nowa mame
marzenie,teraz w 3 miesiacu bedziecie mieli pierwsze szczepienie w helse Potem w 5 miesiacu. A w 6 spotkanie z lekarzem I z serduszkiem Oliviera na pewno jest wszystko ok
Kalba,Marta, dziewczyny 1 klasa Spotkanie widac sie udalo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Kalba i Marta superowe te Wasze dziewczyny extra sa takie spotkanka z mamuśkami i małymi dzieciaczkami czemu ja mam tak daleko do wszystkich w mojej wiosce to mało co Polaków a spotkac mamusie graniczy z cudem Paulincia może rzeczywiście zapytam w szpitalu np o to usg bioderek aguss co kupiliście fajnego w Ikei????
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Dzieki Aga a Twoja Juleczka miała juz usg bioder??? czy oni tu bez powodu nie robia???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,nie miala. Jak bylam ostatnio na szczepieniu,to ogladneli ja w helse i babeczka powiedziala,ze jest perfect baby he,he Ale tez powiedziala,ze na tym spotkaniu w 6 miesiacu ogladnie ja jeszcze raz lekarz. Jak nie widza potrzeby to nie kieruja tutaj na nic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
A to czyli jestem spokojna bo w tym 6 tyg mi lekarka powiedziała tez że jest wszystko dobrze wiec chyba nie ma co sie martwic na zapas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok