Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Do tego otwartego przedszkola pewnie zajdziemy bylismy raz ze spotkan tych rodzinnych

Ja dzis konczylam "tuningowac" tesciowa hehe (robilam jej makijaz permanentny i usuwalam wloski z brody)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
No taka tuningowana tesciowa to cos,hi,hi I jak zadowolona?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Zadowolona przynajmniej tak wyglada (dzis miala usta robione wiec popuchnieta) to sie tesciu z niej smieje hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
KASIAR 12 JAK MI SIE MARZY TAKI MAKIJAŻ ALE ZA DUZY CYKOR JESTEM W SUMIE BÓL MNIEJSZY OD PORODU HEHE A I TAK SIE WACHAM 3 LATA PRACOWAŁM W SALONIE KOSMETYCZNYM GDZIE ROBIONO MAKIJAŻ PERNAMENTNY CZAIŁAM SIE I NIC Z TEGO NIE WYSZŁO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Jak zadowolona,to super Zadowolona tesciowa to skarb,hi,hi No a usta faktycznie moga byc opuchniete. Ale to chyba szybko zejdzie i bedzie ok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Halas- ja tez sie balam ... usta szczerze bola ale da sie przezyc, a brwi nie bola tak bardzo a oczy wcale

Aga- tak opuchlizna zejdzie szybko, ale zaraz po to zalezy od ciala... mojej siostrze az warge do gory wywinelo...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ja tez mialam skurcze w nogach cos okropnego ale nic nie bralam nic nie pilam..
ale faktycznie sok pomidorowy najlepszy widzialam jakie cuda zdzialal z taka dziewczyna wiec polecam
oj kasiar tez by mi sie przydala taka ,,naprawa wszystkiego heh ale tez bym sie chyba bala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Usta to mnie nie interesuje,ale brwi i kreski jak najbardziej. Nawet niedawno przeszukiwalam neta w tym temacie. No i jak tylko skoncze karmic to zrobie Mowisz,ze warge wywinelo O rany,ale to musialo wygladac,hi,hi No ale najwazniejsze,ze opuchlizna schodzi Czego sie nie robi dla urody,hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
NO USTA PODOBNO BOLĄ STRASZNIE MOJA SZEFOWA ROBIŁA TO JAK TO WIDZIAŁM TO MIAŁAM DOŚĆ MI BY SIE MARZYŁAY BRWI I OCZY WŁASNIE MÓWISZ ZE NIE BOLI HMMM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
KASIAR12 JAKI JEST KOSZT BRWI I KRESEK?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok