Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Do tego otwartego przedszkola pewnie zajdziemy bylismy raz ze spotkan tych rodzinnych

Ja dzis konczylam "tuningowac" tesciowa hehe (robilam jej makijaz permanentny i usuwalam wloski z brody)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
No taka tuningowana tesciowa to cos,hi,hi I jak zadowolona?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Zadowolona przynajmniej tak wyglada (dzis miala usta robione wiec popuchnieta) to sie tesciu z niej smieje hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
KASIAR 12 JAK MI SIE MARZY TAKI MAKIJAŻ ALE ZA DUZY CYKOR JESTEM W SUMIE BÓL MNIEJSZY OD PORODU HEHE A I TAK SIE WACHAM 3 LATA PRACOWAŁM W SALONIE KOSMETYCZNYM GDZIE ROBIONO MAKIJAŻ PERNAMENTNY CZAIŁAM SIE I NIC Z TEGO NIE WYSZŁO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Jak zadowolona,to super Zadowolona tesciowa to skarb,hi,hi No a usta faktycznie moga byc opuchniete. Ale to chyba szybko zejdzie i bedzie ok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Halas- ja tez sie balam ... usta szczerze bola ale da sie przezyc, a brwi nie bola tak bardzo a oczy wcale

Aga- tak opuchlizna zejdzie szybko, ale zaraz po to zalezy od ciala... mojej siostrze az warge do gory wywinelo...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ja tez mialam skurcze w nogach cos okropnego ale nic nie bralam nic nie pilam..
ale faktycznie sok pomidorowy najlepszy widzialam jakie cuda zdzialal z taka dziewczyna wiec polecam
oj kasiar tez by mi sie przydala taka ,,naprawa wszystkiego heh ale tez bym sie chyba bala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Usta to mnie nie interesuje,ale brwi i kreski jak najbardziej. Nawet niedawno przeszukiwalam neta w tym temacie. No i jak tylko skoncze karmic to zrobie Mowisz,ze warge wywinelo O rany,ale to musialo wygladac,hi,hi No ale najwazniejsze,ze opuchlizna schodzi Czego sie nie robi dla urody,hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
NO USTA PODOBNO BOLĄ STRASZNIE MOJA SZEFOWA ROBIŁA TO JAK TO WIDZIAŁM TO MIAŁAM DOŚĆ MI BY SIE MARZYŁAY BRWI I OCZY WŁASNIE MÓWISZ ZE NIE BOLI HMMM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
KASIAR12 JAKI JEST KOSZT BRWI I KRESEK?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok