Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
AGA 31 MOŻE PÓJDZIEMY RAZEM BEDZIEMY SIE WSPIERAĆ W BÓLU HEHEHAGA A PROPO KARMIENIA ILE RAZY KARMISZ JULKE W DZIEN ?BO JA OSKARA TYLKO RAZ NO I W NOCY Z 3 POWOLI BYM CHCIAŁA KOŃCZYĆ DOMINIKA KARMIŁAM DO ROKU ALE OSKIEGO BEDE KRÓCEJ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Mi to nawet nie chodzi o bol. Po prostu nie widze sie w zrobionych ustach. A brwi to zrobie,bo mi sie strasznie podobaja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia,czytasz mi w myslach chyba,hi,hi Wlasnie mialam Cie pytac o karmienie Ja mam problem z Julka w nocy. Wczoraj jadla 6 razy w nocy Boje sie,ze jak jej nie dam,to sie obudzi i bedzie wrzask Ale musze sprobowac. Musze sie nastawic na brak snu i po prostu ja probowac ululac jak sie obudzi. A w dzien to roznie. Tak porzadnie to 2 razy. Ale czesto chce popic np.po obiadku albo po kaszce. Ona nie pije z butli wiec zamiast soczku albo herbatki to pije mleko. Wiec na razie nie zanosi sie na koniec karmienia.
No i tak,tak! Mozemy isc i wspierac sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
OKI TO JESTEŚMY UMÓWIONE A NO TAK JULCIA NIE PIJE Z BUTLI OSKI ZAŁAPAŁ I POPIJA HERBATKI I CZASAMI SOCZEK ALE ROZRABIAM MU Z WODĄ ALBO SAMA WODE TEZ PIJE W NOCY MU DAJE CYCUSIA I WODE ALE TEZ WSTAJE PO 4 5 RAZY
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
www.peticado.pl/ FAJNA STRONA ZERKNIJCIE MAMUŚKI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Dziękuje dziewczyny za rade...
U mnie też tak jest aga że jak napinam palce to skurcze się wzmagają... za uwarzyłam że jak śpię i się tak lekko przeciągnę nogami to wtedy mnie łapią masakra jakaś a tym bardziej że nie da się tego nie robić bo ja tak robię w takim pół śnie...

spróbuję soku z pomidorów nigdy nie piłam ale lepsze to niż ból taki.

A opuchlizna wiem że normalna... Nie chce męża ani mamy straszyć ale wydaje mi się że to coraz bliżej i będzie przed terminem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Spoznienie- mnie opuchlizna nie zlapala pewnie dlatego ze moj maz mi masowal cale nogi codziennie wieczorem hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ja żadnego makijażu permanentnego nie mam zamiaru robić ale mam zamiar zrobić w końcu tatuaż Miałam zrobić już w tamtym roku w wakacje ale wieść o ciąży odłożyła mi wykonanie na dość długi czas. Zwłaszcza, że karmienie piersią teraz będzie przede mną
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
A co do bolu przy ustach to ja stwierdzilam ze wole rodzic dzieci hehe ale u kazdego zalezy od progu wytrzymalosci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Ja mam dwa tatuaze kocie lapki na kostce i raczke Zuzi na lopatce
a makijaz mam usta i brwi i nie skonczone kreski gorne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok