Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
to super nie martw sie Julce odpadl po 4 dniach,potem jeszcze wychodzily takie glutki z krwia,ale bardzo malo. Ja przecieralam raz dziennie takim wacikiem odkazajacym. Po kilku dniach byl suchy i ladny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Dzieki - bardzo mnie uspokoilas! Jednak teoria teoria ale jesli w praktyce mowisz ze tez tak wczesnie i byly jakies glutki to od tazu mi lepiej ehh nie spodziewalam ze mozna az tak bardzo sie bac o swoje malenstwo... Na szczepionki to chyba tatus bedzie z synkiem chodzil...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Cześć dziewczyny

Ja mimo, że maluszka w brzuszku nadal mam od dłuższego czasu ciągle całe noce nieprzespane a w ciągu dnia może tak ze 2 godzinki snu zliczę. Chyba organizm mnie przygotowuje już do ekstremalnych godzin karmienia itd

Nie wiedziałam, że pępuszek może odpaść tak szybko, dosłownie po paru dniach. Ale dobrze wiedzieć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Jak dzwonilam do szpitala to mi powiedzieli ze czasem nawet po 2 dniach odpada! Tez bylam w szoku
Tuptusiowata to teraz ty w kolejce? Wiesz ze ja mialam termin na 23 lutego? Amoj synus jutro juz bedzie mial tydzien
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
No ja termin mam na 26 lutego, aczkolwiek też raczej będzie przed terminem, bo od wczoraj jest cały czas główką w dół i wczoraj miałam nieregularne skurcze więc to już tuż tuż Coś te chłopaki z lutego są bardzo niecierpliwe hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
Dzien dobry Emil nie spi od godziny , ale za to siedzi , ze swoja zyrafa i oglada bajki, to moge sobie popisac
Super , ze Wam sie spotkanie udalo, bardzo zaluje , ze nie moglismy byc , ale moze nastepnym razem sie uda.

Nana, wszystkiego najlepszego dla Gabrysia

U nas dzis fajna pogoda , wyglada, ze bedzie slonecznie, ale mam dzis duzo do roboty,

To milego dnia Wam zycze i ladnej pogody
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
AK83 mojemu synkowi odpadł po 7 dniach ale ja to sie z kolei cieszyłam ze juz tego nie ma Aga jak go tylko odłoże do łóżeczka to marudzi,ostatnio nauczył sie u mnie na rekach zasypiać bo tak to sam zasypiał i nie chciałam go uczyć noszenia ale jak widze jak sie wtula we mnie to aż żal go kłaść do łózeczka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Ja tak czytam o tym braku snu, a ja mam tak, ze Ninka zasypia od 21, a wstaje o 10 rano Urlop macierzynski to dla mnie wakacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Kalba ja tez chce cała noc przespać co Ty jej dajesz przed snem że ona tyle śpi??? haha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Hehe, ze starsza coreczka mialam tak samo

Zapodam wam teraz dowcip. dzwonie wczoraj do konsulatu w Oslo. Pytam czy jest mozliwe, zebym sama przyleciala z coreczka, bo maz nie moze (mieszkamy w Stavanger). Pani mowi ze tak, oczywiscie, ale jego podpis musi byc potwierdzony przez polskiego notariusza. Wiec ja pytam gdzie jest ten Notariusz, a ona na to ze w konsulacie w Oslo Nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok