Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
A wy tak fajnie nie macie???
ej nie wierze...każdy tatuś na pewno się bardzo stara
chociaż ja swojego będę chwalić bo mu się należy heh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
marzenie - sliczne zdjecie razem

ze smiesznych rzeczy zwiazanych z porodem to u mnie bylo jak moj maz juz na sali operacyjnej przed cesarka pochylil sie nade mna w pelnym rynsztunku chirurgicznym - zielone ubranko, czepiec i maska, normalnie doktor wstrząs, ataku smiechu dostalam a pozniej usnelam i nic juz nie pamietam

Tuptusiowata - moj tez wyprasował cala wyprawke ja miałam tak spuchniete nogi, ze stac dlugo nie mogłam, wiec ja prałam a zdzich prasował i w ogole w czasie porodu bardzo mi pomagał, dostalo mu sie nie raz, ale dzielnie wszystko znosil i potulny byl jak baranek
no a teraz obowiazki dzielimy - kapiemy mala razem, potem ja ja karmie a on usypia

my chcemy zdjecia my chcemy zdjecia my chcemy zdjecia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
A ja mialam tak, ze nie pozwalalam sobie pomagac po cesarce. Mialam takie ADHD ze w piatek mialam cesarke, a w poniedzialek poszlam po zakupy i szykowalam kolacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Rany dziewczeta,ale sie rozpisalyscie,he,he Ledwo to ogarnelam
Monie,gratulacje dla Oskara To juz pol roku Julka w piatek skonczy Jakie fajnie ciacho. Szkoda,ze jeszcze nie moze go spalaszowac,hi,hi
Widze,ze same skarby Wam sie trafily Takie mezony super No ale fajne dziewuszki musza miec fajnych chlopakow przeciez,hi,hi
Co do spotkania u daris,to chyba mi Julke zaczarowali Caly czas sie smieje i jest mega zadowolona
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
aga ale masz fajnie to tym bardziej wam nie daruje ze nie wpadlyscie po mnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ehh kochane tyle sie dzieje ze nawet nie ma jak pisac a wy takie niecierpliwe
Zaczne od tego ze spotkanie bardzo udane-dziewczyny 1-klasa Spoznieni3 byla razem ze szwagiereczka swoja i dziecinka 4 letnia-ktora jest przeslodka ale ponudzila sie troszke z nami bo dzieci jakims cudem sie z nia bawic nie chcialy hihihi
Dziewczyny zawinely sie dosc szybko i to tak,ze nawet nie mamy wlasnie wspolnego zdjecia hmm...pewnie nastepnym razem sie uda
Gdy dziewczyny sie zawijaly do mezusiow swoich to my z Aga31 wybieralysmy sie na spacer-dluuuuuugi Tak nam sie swietnie rozmawialo-ze nawet nie wiadomo kiedy czas nam zlecial i tym sposobem nasz pseudo-obiadzik w postaci wlasnorecznie od podstaw robionej pizzy jadlysmy w sumie w czasie kolacji Ale pizza wyszla-pychaaa aa no i ciacho tez sie udalo Tym sposobem impreza zakonczyla sie dopiero po 19:00 jak nam dzieciaczki ze zmeczonka padaly hihi
Szkoda ze tak sie towarzystwo wykruszylo i nie poznalysmy sie w wiekszym gronie... bo my polacy... ehh szkoda gadac-zawsze cos Coz wiecej moge dodac... Aga31 swietna kumpelka-poznawac takie osoby to czysta przyjemnosc a Jula hmm Jula odrazu kupila sobie mojego meza.. i na zywo jest jeszcze piekniejsza niz na zdjeciach Dziekuje za mozliwosc poznania i oby do nastepnego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Tak sie nasze dzieci integrowaly...za raczki sie trzymajac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
A tak mi Jula meza skradla
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Zdjęcia super Wam dziewczyny wyszły
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Focie ze spotkanka rewelacyjne a i dzieciaczki zarabiscie sie integrowaly trzymajac sie za raczki Bossskie focie Chwilowa wymiana dzieciaczkow tez fajnie wyszla
ZAKOCHANA PARA Natanek i Julcia-widac,ze zaiskrzylo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok