Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
619 Postów
Wyjadacz
pociagiem nie moglam bo nie wszedzie sa podjazdy i nie dam rady wniesc sama wozka z Milka po takich schodach
aga no ja myslalam ze jednak nie poszlyscie na spacerek bo czekalam na wiadomosc i nic
Milusi pepuszek tez bardzo szybko odpadl prakrycznie od razu jak przyjechalysmy do domku
u nas slonko pieknie swieci ale mezus zabral klucze od piwnicy i ze spacerku nici
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Wera to ladnie przytylo sie corci Emma ma 2,5m a wazy 5080 Pamietam ze moj synek w miesiac tez sporo przybral ok 1500.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hejka mamuski
Do Nas znow zawitalo sloneczko ale jest -10 na rteci Jak otworzylam dzis na chwilke drzwi by zobaczyc jakie jest powietrze to jeszcze szybciej je zamknelam brrr....Mimo sloneczka czuc mrozik w powietrzu Ale za to dzieki sloneczku jakas nowa sila we mnie wstapila i zdazylam juz nakarmic Gabisia,uspic go i oporzadzic chalpeczke a na gazie pyrkoli sie zupka na obiadek-krupniczek
Gabrysiowi pepuszek odpadl okolo 14 dnia i codzienie mialam nadzieje,ze w koncu odpadnie bo w pieluszkach wycinalam wglebienie na pepuszek i juz mialam dosyc-bo ilez mozna
Wera1517 no to Wikunia rosnie jak na drozdzach-winszuje
Moj synal tez pieknie spi w nocy,zasypia po kapieli tak po 20.00,budze go przed pojsciem spac ok.23.00 na cyca i zabiegi pielegnacyjne,usypia a potem budzi sie tylko raz w nocy na cyca i zmiane pieluchy ok.3.00 i spi do rana do 6.00-8.00 Tak wiec tylko raz sie budzimy w nocy a wlasciwie nad rankiem
Marta86 czytalam niedawno,ze chlopcy czesciej maja kolki niz dziewczynki wiec widze,ze nie tylko u mnie sie to sprawdzilo ale i u Ciebie Odchowalam dwie corcie i nie mialam pojecia co znaczy miec dziecko ze sklonnoscia do kolek dopoki los mi nie zeslal synka-no ale cos za cos hehe
Marzenie i pozostale mamuski jeszcze raz dziekuje w imieniu synka za zyczonka imieninowe-jestescie kochane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dzien dobry ale sie rozpisałyście kobietki nana wszystkiego najlepszego dla synka dziewczyny zazdroszczę wam tego spotkania ale moze następnym razem sie udazdjecia super
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dzien dobry
Produkujecie tych stron jakby wam placili za to hihi
Pogoda u nas przepiekna i zaraz na spacerek ruszamy
Slynna poduszka ktora uzywam to tak zwana CozyFix kupiona w Babyshop za 1000 kr - polecam
Oto link do innego sklepu w ktorym ona sie znajduje a i sam sklep bardzo fajny-mozna kupic wszystko co ma zwiazek z karmieniem ammebutikken.no/produkt/129/cozyfix-ammepute.aspx
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
zaneta k
(Versace)
Wiking
Z moją dzidzią juz jest troche lepiej.Zdaje mi sie ze to jednak nie kolka tylko zaparcia,niestety brzuszek nadal boli
Byliśmy w szpitalu gdzie czekalismy 6 godzin na panią lekarke,na koniec okazało sie ze nie potraktowali nas zbyt powaznie i powiedzieli ze dziecku nic nie jest,nie które dzieci tak mają
Mam jeszcze takie pytanko do was.....
Czy waszym męzom przysługiwało może ustawowo 2 tygodnie wolnego po porodzie?wczesniej słyszałam ze jest takie cos,a dziś meża poinformowali w Navie ze tylko jesli wziął by je ze swojego taciezynskiego
Czy to prawda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
kazdemu tatusiowi przysluguje 2 tyg ale to w zakladzie pracy ustala wtedy. Jest to raczej nie platne zalezy w jakiej firmie, chyba ze nalezy do arbeidspart-i to platne ma
z tego co mi wiadomo jak tlumaczyli w pracy u meza
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Olivus mój miał normalnie dwa tyg wolnego po porodzie i to nie było z taciezynskiego,wydaje mi sie że to zalezy od firmy w której sie pracuje no i czy płaca normalnie za te 2 tyg,mój dostal normalna wypłate
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
u mojego mezusia w pracy powiedzieli ze owszem jest cos takiego jak 2tyg wolnego po urodzeniu dzidzi i moze sobie to wziasc ale bez platnie...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok