Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Daris ja ci powiem że Natan super się hiha a Julka taka spokojna cichutka oj jak ja bym chciała już swoje... hi hi a ja już poduszki do karmienia oglądam i te wyciągacze do sutków bo rzeczywiście może mi się to przydać... aj dziewczynki tak jak mówię na pewno to powtórzymy. A wam to widzę naprawdę się przeciągnęło... ej no i jak krótko od 13 do 16 byłyśmy u ciebie a ja miałam nie odpowiednie buty do spacerku w terenie hymm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Ale fajne zdjecia i Was i maluchów czyżby miłość od pierwszego wejrzenia?
No i nie mogło byc inaczej niz super

Aga31 - z tymi mężonami to różnie bywa, jak byśmy miały pisać o ich wadach to z pewnością byłoby też sporo do czytania nie istnieje mężczyzna idealny przecież, prawda?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dzieki
Moj jest idealny,moj Za zadne skarby bym nie zamienila i nie ma takiej rzeczy ktorej by dla mnie nie zrobil-dla mnie moj pan idealny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
A ja mam tak samo jak opisuje Daris Mój mąż jest dla mnie również idealny. Drugiego takiego wspaniałego nie znajdę. Kocham go nad życie i wiem, że z nim zawsze wszystko musi się udać i byc dobrze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Och jak to pięknie brzmi a wiecie co mój też jest dla mnie idealny taki czubek troszkę i duże dziecko ale słodkie to takie i kochane że HEJ HI HI HI
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
oj tam oj tam dziewczyny
widzę, że wszystko jeszcze przed wami ... hihihihihi

a tak na serio - przecież jedno drugiego nie wyklucza ;0) i idealny mąż też może czasem mieć jakąś wadę, co nie umniejsza wcale uczuć do niego
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Potwierdzam. Wszystko co napisala daris to prawda,hi,hi Bylo super Natan taki slodziak. Praktycznie caly czas sie usmiechal Julka byla zachwycona. A maz daris to normalnie ja zaczarowal Tylko od niej odszedl to zaczela kweczec,hi,hi
spóźnieni3 ,no tak kochana,buty byly super,ale nie na spacer,he,he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
zdjecia rewelacja.
aga jak Jula Natanka chlopaka takiego poznala to szczesliwa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Spóźnieni3 - jesli chodzi o poduszkę do karmienia, to koniecznie kup. Uważam, że jest to genialny wynalazek, rety jak duzo łatwiej sie karmi z dzidzia na podusi. Polecam z całego serca.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Czyżby mówicie o tej poduszce co wygląda jak fasolka? Duzo osob ją poleca właśnie do karmienia malucha, ze jest wygodnie i komfortowo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok