Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kalba,no to Ci sie Ninka udala ze spaniem Tez bym tak chciala. No ale nie narzekam. Nie jest tak nagorzej,he,he A z tym konsulatem to sie tez udali. Usmialam sie Eh,biurokracja...
Co do pepka,to pamietam,ze Julce pieluszka naderwala. I zaraz potem wisial na takim gluciku. No to pociagnelam lekko i odpadl. I to byl juz czas,bo zaczynal brzydko pachniec. Przez kilka dni jeszcze wychodzilo cos tam ze srodka,ale przecieralam tymi wacikami i bardzo szybko sie zagoilo Takze AK83,tylko sie cieszyc,ze juz odpadl Bo czasami dziewczyny sie mecza nawet 2 miesiace
Ola,a co Ty bedziesz takiego robic? Tak to powaznie zabrzmialo,mam duzo roboty A jakie bajki lubi Emil? I juz tak normalnie siedzi? Nie wywraca sie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Marzenie u nas tak samo jak u Kalby Emma zasypia ok 20 i spi cala noc, czasem ja karmie ok 2 czasem ok 4 a innym razem ok 6 rano Emma jest tylko o 4dni starsza od Niny Po za tym ciagle sie smieje i wiecznie grucha Na ostatnim badaniu lekarz 3 razy ja osluchiwal a to tylko dlatego ze mocno sie wiercila, smiala cala buzia i caly czas miala cos do powiedzenia

AK83 Gratuluje Synka! Duzo zdrowia mu zycze Emma wazyla 3195 i mierzyla 48cm a urodzilam ja 10 dni po terminie! Za nim ja zwazyli to pozadnie zdazyla juz zjesc Twoj synek to duzy chlopak!

Mojej pierwszej corce kikuta na pepku, pielegniarka oderwala w 3 dobie:/ Drugiej corci odpadl ok po tygodniu, synowi po 3-5dniach juz nie pamietam bo bylo to ponad 4lata temu

Aga31 Twoja corcia jest boska! Jakis czas temu widzialam jej fotke w opasce i rozowych spioszkach wyszla swietnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
haha Kalba inteligencja tej Pani mnie powaliła i rzeczywiście nie wiadomo czy smiac sie czy płakać;P
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Marta to Tobie tez zazdroszcze ale mój Olivier ma dopiero 2 miesiące więc może potem bedzie lepiej gdyby nie kolki to moze by spał dobrze a poza tym to jest mały głodomor i na cyca minimum 2 razy sie budzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Tuptusiowata,wcale sie nie zdziwie,jak wejde na dniach na forum,a to juz bedzie po,hi,hi A lutowe chlopaki fajne sa Mam brata z 18 lutego i jest najukochanszy pod sloncem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
witajcie dziewczyny
my dopiero wstałyśmy i się oporządziłyśmy

Aga31 - ja juz lepiej, dziekuje, goraczka spadła, osłabiona tylko jestem i mam gluta
Ida ma katarek lekki - więc psiutam jej saltvann i sciagam katarek fridą, mam nadzieje, że szybko jej przejdzie. Gorączki nie ma, wesoła jest i ozywiona więc chyba nic jej nie dolega.

U nas przepiekne słońce, coś niesamowitego, ale jak wypuszczałam psa to spojrzałam na termometr na tarasie a tam minus 14 ale na malutki spacerek sie wybierzemy chyba, bo od siedzenia w domu oczadziec mozna. Cieplo sie ubierzemy i mala rundke zrobimy, zeby zlapac powietrza troszke.

Marzenie - u nas Ida wieczorem tez zasypia narekach, ale czesto zadrza sie, ze jak ja odkladamy to sie budzi skubana - jakby jakis radar miala ale potrafi na szczescie usnac sama. I wczoraj usnela o 22 to spala dzis do 9. I to ja ja musze budzic na karmienie, bo ona sama sie nie budzi.
U nas kolki już minęły (tfu tfu tfu)

Tuptusiowata - to juz za chileczke, już za momencik torbę masz spakowaną?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Kalba - rzeczywiście Pani błysnęła...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
AK83 - pępuszkiem nic się nie martw, lepiej jak szybko odpada U Idy było z kolei w drugą stronę, odpadł po 25 dniach i ja 2 razy w helse go pokazywałam, dlaczego ciągle się trzyma, martwiłam się.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Marzenie Emma ma 2,5 m jest o nie wiele starsza od Oliviera. Praktycznie od urodzenia przesypia cale noce z ta roznica ze przez pierwszy miesiac zasypiala ok 12-1 i za kazdym razem przed snem glosno plakala, w drugiem miesiacu bylo juz lepiej zasypiala ok 23 i bardzo czesto bez placzu. Dzien przed ukonczeniem 2m przez nia wrocilismy z Polski i od tamtej pory jest super, przestawila sie z 23 na 22 po tem na 21 i a teraz na 20.
Moj syn tez mial kolki, i tez w nocy nie spal przez pierwsze kilka miesiecy, z dziewczynkami bylo latwiej. Ale Emma to prawdziwy cud, czasem sama w to nie wierze ze jest taka grzeczna! Ciekawe na jak dlugo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
czesc
my wlasnie po wizycie z polozna. Po polozeniu na wage malej zamurowalo mnie bo wazy 4700 a 4 tyg temu wazyla 3350. rosnie klucha
a u nas tey po 3 dobach odpadl pepek ale ciagle sie szpeci mimo przemywania spirytusem, ale dzis powiedziala ze to normalne
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok