Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Mamuski fajna ta stronka

www.lamillou.com/

Sliczne te produkty
Nie wiedzialam,ze mozna oprocz sliniaczkow kupic bekadelka

I jeszcze taka stronka z produktami

www.mamine.pl/?menu=kategoria&katid=90
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Nana z Lamillou sa cudowne kocyki

ja mam klasyczna fasolke i sie sprawdza, ale taka zapinana to faktycznie niezłe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
oj aga chcialam sie zjawic no ale pociagiem sama bym nie dala rady a metrem musialybyscie po mnie przyjsc bo niestety nie znam drogi ale zawsze mozecie wpasc z Julka do nas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Wzory na produktach i same produkty z lamillou sa poprostu sliczne-zaczynam chorowac na nie hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Nana to nie choruj tylko ciach ciach zamawiaj

Agusss a czemu pociagiem nie moglas przyjechac?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
o jeju znowu sie rozpisałyscie a tak w ogóle to dzien dobry;P my juz nie śpimy od 5 niestety e to spotkanko sie udało może kiedyś wszystkie gdzies sie spotkamy na ten piknik w plenerze byle do wiosny dla Gabrysia buziaki ode mnie i Olivierka z okazji imienin
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzien dobry Julka tez juz nie spi,ale spala pieknie w nocy. Jadla tylko 2 razy Spotkanie ja dobrze nastroilo. Obudzila sie z wielkim usmiechem
marzenie,no taki piknik,to by bylo cos Tylko wiosny wypatrywac No to Oli zaszalal dzisiaj,he,he 5 rano to troche wczesnie. Mam nadzieje,ze chociaz grzecznie sobie lezy
agusss,moglysmy po Ciebie podejsc,bo i tak lazilysmy bardzo dlugo Za zaproszenie dziekuje
lady_dosia,ja tez kupilam taka klasyczna fasolke Ale taka zapinana jest po prostu super. A w ogole jak sie czujesz? Lepiej? A Ida? W porzadku?
NANA76,fajna nazwa, bekadelka,hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
No dzien dobry dziewczynki ja tez juz nie spie za to moj Emilek tak ja wyjatkowo dzis wyspana Synek spal po 2,5 godziny w nocy wiec maz budzil mnie tylko na karmienie i spalam soboe dalej o 4 sie zmienilismy i teraz i maz i synek jeszcze spia jestem strasznie szczesliwa bo z kolei poprzednia noc to budzil sie co godzine i nie bylam w stanie nawet przysna w miedzyczasie:/ no ale mam nadzieje ze teraz to juz bedzie tylko lepiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
AK83 ,tez mam taka nadzieje I trzymam kciuki,zeby tak bylo Wyspana mama to szczesliwa mama
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Oj tak masz racje wyspanie to podstawa aha mialan sie jeszcze zapytac... Kiedy Waszym malenstwom odpadly pepuszki?? Bo nam wczoraj czyli w 6 dniu.... Tak sie wystraszylam ze az sie rozryczalam.... Ale jak zadzwonilam do szpitala to powiedzieli ze nie ma problemu tylko zeby dokladnie oczyscic woda i osuszyc...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok