Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
150 Postów
Dziewczyny potrzebuje nazwe kremu na odparzenia norweskiego ... skutecznego , najlepiej jakis z apteki , bo te sklepowe to takie se ... nie bardzo . Mam mały problem poniewaz malutki zachorował mi ostatnio i miał dosc duza biegunke , odparzylo mi sie dzieciatko troszke , smarowalam Sudokremem , urzywalam Bephanten ale nie widac poprawy tylko jakos mocniejsze sa te odparzone miejsca . w dzien staram sie klasc go spac bez pampersika , pod przescieradelko wkladam podklady , jest troche prania ......., ale podobno to skuteczny sposob , jutro skocze do apteki moze doradzicie jakis sprawdzony tu w no krem lub masc ... ????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Nie znam norweskiego, ale mojej małej pomaga Linomag zielony. Jeśli potrzebujesz, to wpadnij do mnie, bo mam kilka tubek, mogę ci jedną dać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Nikaa.C A w jakim wieku są Twoje dzieci?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
nIkAa.C a dlaczego nie zastosujesz na odparzenie mąki ziemniaczanej? ja mialam z moja corka takie problemy,ze masci nie pomagaly a mąka jak znalazl sprobuj moze i twojej dziecince tez pomoze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Klaudia O.-K.
(Klaudia***)
Nowicjusz
nIkAa.C napisał:
Kazdy poród jest indywidualny , ja np. rodzilam trzy razy i za kazdym razem milo wspominam porod i opieke w pl , w czasie ciazy starałam sie takze wycwiczyc miesnie Kegla ,aby pozniej nie miec problemu i najprawdopodobniej pomoglo , porody mialam krótkie , a nawet mozna powiedziec ze bardzo krotkie , obeszło sie bez szwów przy kazdym z porodow .dzieciaczki mialam sredniej wagi , 3190 ,3280, 2860 , z pokarmem raczej tez nie mialam problemu , było kilka dni kiedy miałam bardzo malo pokarmu wtedy piłam sobie herbatki firmy Hipp lub Bobovita na wspomaganie laktacji i dzialalo a jak byl nawał pokarmu to rano pilam sobie szklaneczke szałwi oraz kozystałam z wkladek żelowych firmy Cariwell które łagodza dolegliwosci okresu karmienia,obrzek piersi , zablokowanie kanałow mlekowych oraz obrzeki sutka ... POLECAM !! bardzo przydatna rzecz ...

Teraz moje dzieciaczki rosna sobie powoli ... sa usmiechniete , zdrowe i radosne ... takie żywe srebro kazde z nich ... a nastepne dzieciatko w dalekich planach moze za jakies okolo ... 10 lat jak juz te troszke podrosna aby nam smutno w domku nie bylo ...

ja tez z pokarmem nie miałam problemów a nawet miałam go przy starszej córci za dużo teraz miałam kilka dni załamania laktacyjnego ale gładko poszlo
porody może nie były krótkie, ale za to wspominam je jako 2 z 4 najpiekniejszych chwil m moim życiu
tez planujemy nastepne dziecko... ale to moze za jakies 5 lat zaczniemy sie starac... miedzy dzieciaczkami jest 21 miesiecy roznicy i musze troszke odpoczac o tych ciąż
ELENA W NIEDZIELE KOŃCZY 2LATKA, wszędzie jej pełno, jest głośna, rozbiegana i radosna czyli taka jak powinno być dziecko w jej wieku
IGOR ZARAZ SKOŃCZY 3 MIESIĄCE, lekarka i pielęgniarki mówią, że rozwija się troszke szybciej niż inne dzieci... zobaczymy co z tego wyjdzie hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
magdalena_d84 napisał:
nIkAa.C a dlaczego nie zastosujesz na odparzenie mąki ziemniaczanej? ja mialam z moja corka takie problemy,ze masci nie pomagaly a mąka jak znalazl sprobuj moze i twojej dziecince tez pomoze

A jak użyć tej mąki, czy tak jak talku?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
gama28 napisał:
magdalena_d84 napisał:

A jak użyć tej mąki, czy tak jak talku?

wystarczy mąką zasypać dupcie dziecka tak jak się robi pudrem powinno szybko pomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
nIkAa.C już u mnie była i dostała ten Linomag oraz mączkę ziemniaczaną Zobaczymy, czy zadziała.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów
gama jeszcze raz wielkie dzieki ... buziaki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów
magdalena_d84 napisał:

Chwila, chwila zaraz bede probowac maczke ... i mam nadzieje ze pomoze ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok